Bordplader til kogeø


Har du allerede en eksisterende kogeø i køkkenet? Men er din bordplade slidt, eller trænger du til en ny bordplade på din kogeø? Så kan du her hos MIFApladen, bestille en ny bordplade til din kogeø i massivt træ. Vi har forskellige muligheder for en løsning, der passer netop til din kogeø. Bordpladerne du ser her på siden, er efter standardmål i 27mm og 40mm tykkelse og som du f.eks. kan skære mere til, så bordpladen passer din din køkkenø. Kanterne er skarpe og overfladerne og pudset pæne.

Kan du ikke finde de mål du leder efter i menuen? Så kan du længere nede på siden læse mere om, hvordan du selv kan beregne prisen og selv designe din bordplade til en kogeø på mål.

Du kan bestille bordplader til kogeø i vores forskellige træsorter: Ask lysBirkBøgEgFyrKirsebær - Mahogni Valnød.


 

Bordplade efter mål beregner billede

Bordplader til kogeø på mål


Ofte vil en eksisterende kogeø i dit køkken allerede være produceret fra et firma, der har lavet din køkkenø, helt efter dine egne mål og ønsker.

Passer ovenstående standardmål ikke kan du selv beregne prisen på din bordplade med vores online bordpladeberegner og indtaste dine mål og tilvælge ønsker til træsort, kantprofiler og hjørner. Her kan du også tilvælge overfladebehandling på din bordplade til din kogeø med olie.

Vi ved af erfaring, at en kogeø i køkkenet ofte er lavet på specielle mål, men er du f.eks. en mere "gør-det-selv" mand, kan du med vores træplader, selv lave din bordplade med vores gør-det-selv træplader i massiv træ - husk dog at de kræver lidt forarbejdning inden de er klar til brug.

Knap bordplader efter mål


Køb bordplader i disse træsorter 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på mail@mifapladen.dk


 

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

 

 


"Rigtig god pris"


”Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet”


5 stjerner anmeldelse
Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"100% i orden!"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen.
"

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot

"Super service"


"Super service fra bestilling til levering. Fantastisk produkt. Er super glad for mine bordplader. :)"

5 stjerner anmeldelse

Lars Molin - anmeldelse fra Trustpilot

"Hurtig levering"


"Rigtig flot bordplade, målene passer 100%, hurtig levering."

5 stjerner anmeldelse

Thomas Aagreen - anmeldelse fra Google


Tilbehør til bordplader til kogeø'er


Overfladebehandling af bordplader

Når du køber dine bordplader hos MIFApladen, leveres bordpladerne ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine bordplader. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træet. Du skal altid overfladebehandle din bordplade inden du tager den i brug og monterer bordpladen. Hvis du ikke overfladebehandler bordpladen, kan du opleve at bordpladen kan revne eller slå dig.


Vi hjæper dig  dig gerne med en bordplade til din kogeø

Har du en kogeø i køkkenet, så har du sikkert også oplevet, at det giver mere bordplads at arbejde på, men måske er bordpladen på din kogeø nedslidt og trist at se på, og trænger til at få en ny bordplade. Så kan vi hos MIFApladen hjælpe dig med en løsning efter dine egne ønsker, hvor vi producerer din bordplade fra idé til slutprodukt. Ønsker du også, at der skal være udskæring til en kogeplade, kan vi også tilbyde dette. 

Derfor kan vi hos MIFApladen også hjælpe dig med at få lavet en bordplade til din køkkenø, som passer på en eksisterende køkkenø. Vi har rigtig stor erfaring med netop denne type af bordplader, og laver også køkkener i massiv træ efter individuelle ønsker og design. Send os dine tanker og ideér til mail@mifapladen.dk så hjælper vi dig med den helt rigtige bordplade, på de helt rigtige mål til din køkkenø. Vi tilbyder også at lave en ny køkkenbordplade til din køkkenø efter specialmål - altså præcis de mål du står og mangler

Alle vores bordplader bliver skåret til fra vores råplader på egen fabirk. Du får altså en ny bordplade til din kogeø i høj kvalitet, hvis du vælger at bestille her online hos MIFApladen. Du får også altid en rigtig god pris på vores bordplader, da du slipper for at skulle betale for ekstra mellemled, da vi køber vores plader direkte hos producenten.

Oliebehandling og vedligeholdelse

Vi anbefaler, at du overfladebehandler din bordplade på til kogeø ca. 3-4 gange om året for at mætte bordpladen, så den bliver modstandsdygtig overfor snavs og vand. Du kan overfladebehandle med olie, som er det helt perfekte produkt til dette formål. Når du bestiller en bordplade til din kogeø hos MIFApladen, tilbyder vi også at behandle din bordplade, inden vi sender den afsted til dig. Så slipper du for besværet, og er sikker på, at din bordplade er behandlet 100% korrekt.