Bordplader til kogeø


Har du allerede en eksisterende kogeø i køkkenet? Men er din bordplade slidt, eller trænger du til en ny bordplade på din kogeø? Så kan du her hos MIFApladen, bestille en ny bordplade til din kogeø i massivt træ. Vi har forskellige muligheder for en løsning, der passer netop til din kogeø. Du kan her på siden bestille vores bordplader, som kan bruges til din kogeø i vores forskellige træsorter: Ask lysBirkBøgEgFyrKirsebær - Mahogni - Valnød. Bordpladerne du ser her på siden, er efter standardmål i 27mm og 40mm tykkelse og som du f.eks. kan skære mere til, så bordpladen passer din din køkkenø.

Vi tilbyder også at lave en ny køkkenbordplade til din køkkenø efter specialmål - altså præcis de mål du står og mangler, og her kan du enten selv bruge vores online bordpladeberegner og indtaste dine mål og ønsker til træsort, kanter og hjørner - eller du kan sende os dine mål og en tegning af, hvordan du ønsker bordpladen på din køkkenø skal se ud. Så vender vi tilbage med vores anbefalinger, og en pris hvis du ønsker dette. Vi ved af erfaring, at en kogeø i køkkenet ofte er lavet på specielle mål, men er du f.eks. en mere "gør-det-selv" mand, kan du med vores træplader, selv lave din bordplade med vores gør-det-selv træplader i massiv træ - husk dog at de kræver lidt forarbejdning inden de er klar til brug.


 

 

Bordplade til kogeø efter egne mål

Ofte vil en eksisterende kogeø i dit køkken allerede være produceret fra et firma, der har lavet din køkkenø, helt efter dine egne mål og ønsker. Derfor kan vi hos MIFApladen også hjælpe dig med at få lavet en bordplade til din køkkenø, som passer på en eksisterende køkkenø. Vi har rigtig stor erfaring med netop denne type af bordplader, og laver også køkkener i massiv træ efter individuelle ønsker og design. Send os dine tanker og ideér til mail@mifapladen.dk så hjælper vi dig med den helt rigtige bordplade, på de helt rigtige mål til din køkkenø.

Altid massive bordplader i høj kvalitet

Alle vores bordplader hos MIFApladen er altid massive bordplader i træ i høj kvalitet. Vi tilbyder bordplader i 27mm og 40mm tykkelse, når du skal anvende vores produkter til en bordplade. Disse tykkelser er som minumim, det vi anbefaler, da tyndere bordplader blive for tynde. Ligeledes anbefaler vi altid, at du minimum har 50mm fra bagkant og forkant til din kogeplade eller vask, da bordpladen ellers ikke er stabil nok. I enden skal der være minimum 300mm ind til vask / kogeplade. Bordpladerne er lavet i korte stave på alle vores træsorter med undtagelse i vores fyrretræ. Vi anvender stavbredder på ca. 40mm og stavlænger imellem 160mm og 140mm. I fyrretræ er stavbredderne ca. 45mm og gennemgående. Det giver en massiv bordplade i høj kvalitet, et flot look og en krafig bordplade der kan holde til at blive brugt hele dagen.

Vi anbefaler, at du overfladebehandler din bordplade på til kogeø ca. 3-4 gange om året for at mætte bordpladen, så den bliver modstandsdygtig overfor snavs og vand. Du kan overfladebehandle med olie, som er det helt perfekte produkt til dette formål. Når du bestiller en bordplade til din kogeø hos MIFApladen, tilbyder vi også at behandle din bordplade, inden vi sender den afsted til dig. Så slipper du for besværet, og er sikker på, at din bordplade er behandlet 100% korrekt. Du kan læse mere om vores overfladebehandling af vores bordplader her

Vi hjæper dig en en helt unik løsning

Har du en kogeø i køkkenet, så har du sikkert også oplevet, at det giver mere bordplads at arbejde på, men måske er bordpladen på din kogeø nedslidt og trist at se på, og trænger til at få en ny bordplade. Så kan vi hos MIFApladen hjælpe dig med en løsning efter dine egne ønsker, hvor vi producerer din bordplade fra idé til slutprodukt. Ønsker du også, at der skal være udskæring til en kogeplade, kan vi også tilbyde dette.

Alle vores bordplader bliver skåret til fra vores råplader på egen fabirk. Du får altså en ny bordplade til din kogeø i høj kvalitet, hvis du vælger at bestille her online hos MIFApladen. Du får også altid en rigtig god pris på vores bordplader, da du slipper for at skulle betale for ekstra mellemled, da vi køber vores plader direkte hos producenten.