Væghylder i træ


Er du også fan af den rå og lettere industrielle trend der fortsat hersker det danske modebillede, når det kommer til indretning? Så er du hos MIFApladen landet det helt rette sted. Vi elsker nemlig alt i træ, og på denne side finder du vores udvalg af hylder i træ.

Nederst på siden kan du læse mere om vores træhylder - og hvilke muligheder der er - og få lidt inspiration til din opbevaring.


 

Væghylder i massivt træ

Væghylder er og har altid været en utrolig god, nem og ikke mindst populær måde at opbevare ting i hjemmet på. Uanset om det er bøger, brugskunst eller noget helt tredje, så er flotte træhylder et hit. Det har de seneste år været umoderne med for mange nips ting, men heldigvis er tendensen ved at vende, og i dag begynder det igen at være tilladt med små, søde og sjove, og meget gerne personlige nipsting rundt omkring i boligen – og til dette, skal der naturligvis nogle flotte hylder til. Hylder i træ er utrolig oplagte mange steder i hjemmet - de kan bruges i entreen, stuen, køkkenet eller lige der, hvor du har lyst. Træ er med til at hive naturen indenfor og gøre indretningen personlig, og samtidig giver det noget varme som kontrast til møblerne, som ofte er i enten sorte eller hvide nuancer. Her på siden har vi væghylder i flere forskellige designs. De er nemme at samle og montere, og der er ingen synlige beslag.

Lav dine egne væghylder i træ

Vi kan desuden lave hylder i mange forskellige træsorter og tykkelser – så kan du selv vælge størrelse, materiale, kantprofiler og evt. overfladebehandling - beregn prisen på dine helt personlige hylder her. Hvis du er i tvivl om, hvilken form for opbevaring du leder efter, så kan det være, at vores udvalg af reolsystemer i træ vil friste dig, og evt. gøre dig klogere på, hvilken løsning der passer bedst ind i dit hjem og din indretning.

pin