Fortrydelsesret hos MIFApladen.dk

Du har ret til at fortryde dit køb uden begrundelse inden for 14 dage såfremt du har betalt med betalingskort.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en af dig angiven tredjemand (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse

Fortrydelsesretten gælder ikke for levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Det fremgår af de særskilte produktbeskrivelser på hjemmesiden, www.mifapladen.dk, hvilke produkter der er fremstillet efter forbrugerens specifikationer.

For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesøget brev eller e-mail) til MIFApladen A/S, Nr. Bjertvej 17, 7830 Vinderup, tlf.: 96101520mail@mifapladen.dk. Du kan benytte vores standardfortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne.

Varerne skal sendes retur til:
MIFApladen A/S
Nr. Bjertvej 17
7830 Vinderup

MIFApladen A/S

For kvalitetsborde og bordplader er MIFApladen det rette valg. Hvis du støder på problemer, kontakt os via telefon eller e-mail. Vores fokus er kvalitet, og vi er dedikerede til at løse kundeproblemer hurtigt.

Information
Om MIFApladen
Træsorter
Kundeservice
MIFApladen A/S Nr Bjertvej 17 7830 Vinderup
Åbningstider

Mandag - Torsdag
8:00 - 16:00

Fredag
8:00 - 14:00

Lørdag - Søndag
Lukket

Kategorier
Vilkår & betingelser
Inspiration
© 2024 MIFApladen A/S. Webshop af Bewise
Visa Visa Electron Mastercard Dankort JCB Maestro MobilePay
Beregner