Træsorter

Træ er ikke bare et materiale. Det er et bæredygtigt og holdbart valg, som giver dit hjem et naturligt og tidløst udseende. Træets struktur tilfører dine rum et spil, som intet andet materiale kan give, og du får et naturprodukt, der holder i generationer.

Vi har et bredt udvalg af de klassiske træsorter i vores sortiment. Ask lys - Bøg - Eg - Fyr - Kirsebær - Mahogni Valnød. Hver træsort har sine unikke egenskaber og giver sin helt egen form for atmosfære i rummet. Derfor står vi altid parate til at vejlede dig i, hvilken træsort der ville være den rigtige for dig. Under hver træsort kan du selv få et indtryk af træsortens udseende og kvalitet, samt læse om træets egenskaber og muligheder.

Vareprøve

Træ skal ses, duftes og føles. Derfor giver vi dig mulighed for at bestille en vareprøve af vores massive træplader, så du selv kan mærke den kvalitet, som MIFApladen tilbyder.
 
{{product.Title}}
{{product.Title}}
{{text.SAVE}}

 

 

MIFApladen A/S

For kvalitetsborde og bordplader er MIFApladen det rette valg. Hvis du støder på problemer, kontakt os via telefon eller e-mail. Vores fokus er kvalitet, og vi er dedikerede til at løse kundeproblemer hurtigt.

Information
Om MIFApladen
Træsorter
Kundeservice
MIFApladen A/S Nr Bjertvej 17 7830 Vinderup
Åbningstider

Mandag - Torsdag
8:00 - 16:00

Fredag
8:00 - 14:00

Lørdag - Søndag
Lukket

Kategorier
Vilkår & betingelser
Inspiration
© 2024 MIFApladen A/S. Webshop af Bewise
Visa Visa Electron Mastercard Dankort JCB Maestro MobilePay
Beregner