Upcyclet træbeklædning til loft og væg

MIFApladen er forhandler af NORTO's produkter. NORTO er et nordisk interiørbrand, der fremstiller loft- og vægbeklædning af overskudstræ fra træindustrien. 

Lofter og vægge udgør en stor del af det samlede indtryk af en bolig eller et rum. Derfor er det vigtigt at indrette boligen, så den passer til din personlige stil og præferencer for farver, former og æstetik. Boligindretning med loft- og vægbeklædning er en langtidsholdbar løsning. Derfor er valget af loft- og vægbeklædning altafgørende for at skabe funktionelle rumindretninger, der opfylder dine behov og ønsker.

Læs mere om NORTO nedenfor og få inspiration til en boligindretning med upcyclet overskudstræ.

 

Vægdekorationer, der bringer naturen indenfor

Med vægbeklædninger fra NORTO får du en designløsning, hvor bæredygtighed og natur er i fokus. NORTO’s træbeklædning til vægge har et råt udtryk, hvor naturen er lige ved hånden, da knaster og årringe er synlige. I flere af NORTO's vægdekorationer varierer størrelsen, tykkelsen og overfladen i træet, hvilket skaber en naturlig effekt i rummet. Du kan stadig montere billeder, TV, hylder m.m. direkte på NORTO's trævægge.

Læs mere om NORTO's vægbeklædning i træ her.

 

Moderne og nordisk træbeklædning til loft

Loftbeklædning er med til at skabe et helhedsindtryk af boligindretningen. Som designelement kan et loft være nedtonet i udtrykket ved en neutral farve eller form – eller loftet kan være rummets midtpunkt. NORTO's loftbeklædning er skabt med en enkel æstetik i et nordisk designudtryk. Træprofilerne danner en smuk symmetri med skiftevis det lyse træ og de mørke spor. Et loft fra NORTO kan både opsættes i køkkenet, stuen, entréen, værelset eller på hjemmekontoret. Loftprofilerne er deusden nemme og hurtige at montere.

Læs mere om NORTO’s træbeklædning i træ her.

 

Interiørprodukter skabt af overskudstræ

Træ er en dyrebar ressource og et solidt materiale, der benyttes i mange design- og interiørprodukter. Nu og i fremtiden er der et stigende fokus på klimaet, genbrug og bæredygtighed i boligindretningen. NORTO's interiørprodukter til loft og væg er er skabt ud fra en bæredygtig tilgang, fordi råmaterialet er genbrugstræ - eller overskudstræ, om du vil. Hos MIFApladen elsker vi træ – og derfor vi vil gerne værne om træet og skovområderne og samtidig inspirere til indretning med overskudstræ.

 

Loft- og vægbeklædning fra NORTO er:

 

Dansk produceret træbeklædning

Interiørbeklædning af overskudstræ

Kvalitet og godt håndværk

Indretning af flere rum med træbeklædning til loft og væg

Med loft- og vægbeklædning fra NORTO kan du indrette flere rum i din bolig. Du kan dekorere en enkel væg i stuen eller opsætte listeloft i hele køkkenet. Der er utallige indretningsløsninger med træbeklædning, fordi træ som materiale skaber mange forskellige udtryk, farvenuancer og visuelle effekter i boligindretningen. 

Brug træ til boligindretningen i stuen

Stuen er ofte familiens samlingspunkt, når der er gæster eller i en hyggelig stund med socialt samvær. Udover møbler og andre interiørprodukter kan lofter og vægge gøre rummet hjemligt og behageligt at opholde sig i. Træ er et foranderligt materiale, og ved at benytte træ til lofter og vægge, får du en boligindretning med et omskifteligt udtryk. Som materiale medvirker træ også til en god akustik i rummet, hvilket giver en god rumoplevelse.

For mange er stuen også et rum, hvor man kan udtrykke sin personlige boligstil. Stuen kan indrettes med personlige genstande såsom billeder, arvestykker, farvekombinationer og andre unikke designløsninger, der passer boligejerens behov. Da stuen ofte er hjemmets største rum er der utallige muligheder for at dekorere væggene. Ved at bruge træ som vægdekoration i stuen kan der skabes en sommerhusstemning i dit helårshus. I vintermånederne vil træet tilføre rummet en varm og hyggelig dimension. Det lyse fyrretræ i NORTO's produktserier er et anderledes alternativ til de traditionelle hvide vægge i boligen.

En stor boligtendens i disse år er at dekorere eller fuldmale én enkelt væg i stuen. Men hvorfor ikke fremhæve en af stuens vægge med en æstetisk smuk træbeklædning. Fordelen ved NORTO's forskellige typer af træbeklædning er de mange muligheder for forskellige mønstre, farver, størrelser og detaljer fra træets struktur.

Få mere inspiration til indretning af stuen med bæredygtig træbeklædning her.

Inspiration til indretning af køkken med træ

Boligen er vores hjemlige base, hvor vi tilbringer tid med familien og får ny energi. Det er derfor vigtigt at skabe en behagelig atmosfære, et sundt indeklima og en god akustik i boligens forskellige rum. Køkkenet er et rum, som mange familier benytter hver dag til madlavning og socialt samvær. Nutidens moderne køkkener er ofte skabt ud fra en nordisk designtradition, der er præget af rene linjer med en enkel æstetik samt hvide og sorte farvenuancer.

Køkkenet er ikke længere kun et praktisk rum til madlavning. I dag har køkkenet mange formål – det er bl.a. et samlingsrum for familien, hvor selve køkkenet, spisestuen og opholdsstuen er kombineret i et stort rum. I en del køkkener indgår træ som et element i køkkenets inventar – det kan være som bordplade, køkkenfronter, skærebrætter, gulv eller vægbeklædning. Materialevalget til køkkenet bør være praktisk, da overflader og vægge kan blive beskidte ved madlavning.

Du kan gøre dit køkken mere personligt ved at dekorere en køkkenfront eller en væg med træ. Her er det dog vigtigt at vælge overflader, som ikke kommer i direkte kontakt med vand, madrester og varme. Træ kan med fordel benyttes til opsætning i køkken, da træets kvaliteter har en bakteriedræbende effekt.

Byd gæsterne velkommen i en æstetisk  entré

Husets entré tjener ofte flere formål. Entréen er det første rum, hvor gæsterne bydes velkommen og samtidig et praktisk gennemgangsrum med overtøj, sko og vasketøj. Ved at indrette entréens vægge med træbeklædning fjernes fokus fra den praktiske indretning, og der skabes en naturlig og behagelig atmosfære. Indret med overskudstræ og få følelsen af, at naturen kommer med helt ind i boligen. 

En vægbeklædning fra NORTO er nem at vedligeholde og rengøre. Det er en fordel, når man træder ind i huset med beskidt overtøj eller sko. Indret entréen med upcyclet træbeklædning og udvælg pyntegenstande, der afspejler dit liv og dine værdier. På den måde kan du skabe en entré med personlighed. Indret entréen hvor gæsterne får et godt førstehåndsindtryk af din bolig med nytænkende og anderledes design- og indretningsløsninger.

Opbevaring og plads er altafgørende for at få en funktionel entré, der er udnyttet bedst muligt. Med NORTO’s vægbeklædninger kan du både få en entré med nordisk æstetik og mulighed for at montere knager, hylder eller spejle til opbevaring. Gør entréen til et ”naturrum” og indret med træmøbler fra MIFApladens sortiment. Hos MIFApladen tilbyder vi også træprodukter, der er velegnede til entréen. Vi har bl.a. skamler, reoler, bænke i træ, som du kan læse mere om her. Disse produkter kan kombineres med en vægbeklædning i træ fra NORTO's produktsortiment. Fordelen ved at anvende træ som primært materiale i entréen er, at træ er et solidt naturmateriale med en lang levetid. Det betyder, at træmøblerne fra MIFApladen og NORTO's vægbeklædning i træ sikrer, at du får en entré med elementer, der kan holde til slid og dagligt brug.

Se flere design- og indretningsløsninger til entréen her.

Kontormiljøer med vægbeklædning i overskudstræ

Skal du arbejde på hjemmekontoret eller holde møder i virksomhedens kontorlokaler kan lokalets vægge dekoreres med træbeklædning for at skabe et inspirerende arbejdsrum. Ved at indrette kontormiljøet med træ, der har ru overflader og forskellige tykkelser skabes en god akustisk oplevelse i rummet. Opsæt hylder, billeder og andet dekoration direkte på træbeklædningen og få en vægdekoration, der både er funktionel og æstetisk.

For at få de mest optimale arbejdsforhold er det altafgørende at skabe et velfungerende rum hvad angår temperatur, lysindfald, ergonomiske forhold og inspirerende sansemæssige indtryk. Det er vigtigt at føle sig tilpas i kontoret for at opnå den højeste effektivitet. Med en træbeklædning til væggene får rummet et naturpræget udtryk med ”varme” materialer, hvor man får en god følelse af at opholde sig i lokalet.

Opbevaring skaber rammerne for at kunne arbejde og holde styr på mapper, bøger, papirer og kontorartikler. Hos MIFApladen tilbyder vi forskellige reolsystemer og løsninger, der er velegnede til kontorindretning.

Oplev en behagelig oase med overskudsstræ i virksomheden eller i det offentlige rum

Bæredygtighed bliver mere og mere udbredt i det offentlige rum, bygninger og i virksomheder. NORTO ønsker at sprede budskabet om fordelene ved at benytte bæredygtige materialer i byggerier. Ved at anvende genbrugsmaterialer i offentlige bygninger og virksomheder, hvor mange mennesker har deres daglige gang, kan flere få et indblik i mulighederne med bæredygtigt design. Vægdekorationer i træ kan opsættes i forskellige rum i alle typer af erhvervsbygninger. NORTO har eksempelvis leveret vægbeklædninger til en frisørsalon, et kantineområde, en isbar, en reception og mødelokaler i en virksomhed.

Læs flere historier om virksomheder, der har har indrettet sig med NORTO's produkther her.

Hvis du som virksomhed ønsker at bevæge dig i en mere bæredygtig retning, er de fysiske rammer og omgivelser i virksomheden et godt sted at starte. Indretning med upcyclet interiør er synligt for både medarbejdere, kunder og besøgende. Træbeklædning til vægge kan skabe et nyt fysisk arbejdsmiljø, som kan påvirke dagligdagen i virksomheden – eksempelvis ved en forbedret akustik og et sundt indeklima. Overskudstræet med knaster og årringe kan skabe en naturstemning i virksomheden og fungere som en smuk kontrast til de traditionelle kontorfaciliteter.

Med NORTO's træbeklædning kan du skabe en ”levende” oase i det offentlige rum eller virksomheden, der afspejler en grønnere tilgang. Træ har den egenskab, at det er et naturmateriale, der hele tiden ”arbejder”, og ændrer det visuelle udtryk. I rumindretning med træ kommer naturen helt tæt på.

Kontakt MIFApladen på telefon 96 10 15 22 eller NORTO på telefon 96 10 15 22 for at få mere rådgivning omkring erhvervsindretning.

 

Nordiske designprodukter i træ

I disse år er nordisk design en tendens, der afspejler sig i boligindretningen. Lyse farvenuancer, naturmaterialer, varme og få detaljer er kendetegnet ved nordisk design. Naturmaterialer giver en rustik og naturlig dimension til rummet. Skab din egen nordiske boligindretning ved at bruge tæpper, stearinlys og grønne planter. Indret med personlige genstande, som giver glæde.

Loft- og vægbeklædning fra NORTO skaber:

 

Et godt og sundt indeklima

Individuelle indretningsløsninger

Et nordisk designudtryk

Godt håndværk og høj kvalitet i langtidsholdbart design fra NORTO

Træbeklædningen fra NORTO er skabt ud fra gode håndværkstraditioner af medarbejdere, der har en stor viden om træets egenskaber. Produkterne er udviklet med fokus på at bevare og fremhæve fyrretræets smukke kvaliteter. Ved at benytte overskudstræ af høj kvalitet får du loft- og vægbeklædning, der kan holde i mange år. Med det enkle designudtryk får du trælofter- og vægge, der kan benyttes i fremtidige indretningstendenser.

Nem og hurtig montage af NORTO’s loft- og vægbeklædning

NORTO's træbeklædning er både hurtigt og nemt at montere på lofter og vægge af både håndværkere eller til gør-det-sel-folket.

Gennem udførlige montagevejledninger bliver du guidet igennem en korrekt montage af loft- og vægbeklædningen. Ønsker du at tilføre træbeklædningen et andet visuelt udtryk kan du efterbehandle det med olie eller maling før eller efter opsætningen.

Brandgodkendt loftbeklædning

Loftbeklædningen fra NORTO er brandgodkendt til montage efter europæiske standardkrav.

erfor får du et produkt, som giver en høj sikkerhed i boligen. Hver dag opholder vi os i hjemmets forskellige rum, og det giver en ekstra livskvalitet, at vi kan føle os trygge i eget hjem.

Moderne og upcyclede træbeklædninger til hele boligen

Bæredygtighed er en af de største boligtrends i de kommende år. Du kan bo, bygge og indrette boligen med en bæredygtig tilgang med NORTO's produkter. Boligindretning med overskudstræ giver god samvittighed, og er samtidig eksklusivt, unikt og moderne i designudtrykket.

 

Ved køb af loft- og vægbeklædning fra NORTO får du:

 

Godt håndværk og høj kvalitet

Brandgodkendt træbeklædning

Upcyclet træbeklædning i
langtidsholdbart design
 

MIFApladen A/S

For kvalitetsborde og bordplader er MIFApladen det rette valg. Hvis du støder på problemer, kontakt os via telefon eller e-mail. Vores fokus er kvalitet, og vi er dedikerede til at løse kundeproblemer hurtigt.

Information
Om MIFApladen
Træsorter
Kundeservice
MIFApladen A/S Nr Bjertvej 17 7830 Vinderup
Åbningstider

Mandag - Torsdag
8:00 - 16:00

Fredag
8:00 - 14:00

Lørdag - Søndag
Lukket

Kategorier
Vilkår & betingelser
Inspiration
© 2024 MIFApladen A/S. Webshop af Bewise
Visa Visa Electron Mastercard Dankort JCB Maestro MobilePay
Beregner