Inspiration til reoler/opbevaring

En reol kan være mange ting. Det kan være brætspilsreolen i børneværelset, rumdeleren i tv-stuen, tøjopbevaring i soveværelset eller bogreolen på kontoret. Der er utallige muligheder for brug og opbygning.

Hos MIFApladen kan du selv være med til at præge, hvordan din reol skal se ud. Reolerne sammensættes af vores reolsystem i træ, som du kan kombinere på kryds og tværs i forskellige størrelser og træsorter.

Med vores træbehandling eller maling kan du behandle og dekorere vores reoler, så de får det udtryk, du søger til dit hjem.

Herunder ses nogle forslag til, hvordan du kan opbygge reoler, rumdelere og lignende til opbevaring. Under hvert billede står der, hvilken træsort de brugte reoler er lavet af, samt hvilken behandling træet har fået.

Vi har mange andre opstillinger med reolsystemet på vores inspirationssider, så her kan du helt sikkert finde inspiration til andre reol-kombinationer og ideer til opbevaring. Hvis du er i tvivl om, præcis hvilke elementer opstillingerne indeholder, er du velkommen til at ringe eller skrive til os og spørge om råd.

 


Indretning i atelier fremstillet i eg og behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur. Toppladen på den mobile Ø er malet grå. De røde bukke under den lange bordplade er i fyr og malet røde.


Reol opbygget af reoler i forskellige størrelser, træsorter og behandlet forskelligt - giver en super flot reol.


Reolopstilling lavet i fyr. Det meste af reolen er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid, og 4 reoler er malet røde for at bryde reolen lidt. Reolens opbygning viser rigtig godt hvordan reol-kasserne kan vendes og drejes og opbygges alt efter hvilke ønsker man har.


Opstilling lavet i ask lys behandlet med Junckers rustikolie, sort. Glaslågerne kan monteres, så du kan gemme nogle ting lidt væk.
 

 


Væghængte moduler i ask lys behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid.
BEMÆRK vi anbefaler ikke at reolen med 3 rum hænges på denne måde hvis den belastes med meget vægt.

 

 

​​​​​​

MIFApladen A/S

For kvalitetsborde og bordplader er MIFApladen det rette valg. Hvis du støder på problemer, kontakt os via telefon eller e-mail. Vores fokus er kvalitet, og vi er dedikerede til at løse kundeproblemer hurtigt.

Information
Om MIFApladen
Træsorter
Kundeservice
MIFApladen A/S Nr Bjertvej 17 7830 Vinderup
Åbningstider

Mandag - Torsdag
8:00 - 16:00

Fredag
8:00 - 14:00

Lørdag - Søndag
Lukket

Kategorier
Vilkår & betingelser
Inspiration
© 2024 MIFApladen A/S. Webshop af Bewise
Visa Visa Electron Mastercard Dankort JCB Maestro MobilePay
Beregner