Bellevue-samling - hvad er det?

Vi synes, det vigtigste ved møbler i massivt træ er, at træet for lov til at stå alene. Med forstyrrende elementer som jernbeslag- og skruer, forsvinder den styrke og naturlighed, som træet har.

Derfor er vi meget stolte af vores meget stilrene Bellevue-samlinger. Denne samlemåde er utrolig stærk, selvom der ikke bruges andet end træ til samlingen.

Bellevue-samlingen kan ses på billedet på denne side. Det er en samling, hvor der slås træsøm ind i borede huller for at holde træet sammen. Træsømmene er kun synlige fra enden og ikke fra toppen af pladen. Se eksempler på samlingerne i shoppen under f.eks. borde og bænke. Samlingen kan også ses på vores udstilling hos Byggecentrum/HUSET i Middelfart.

Denne type samling kan bruges mange steder i boligen. Til spiseborde, skamler, bænke, barstole - ja selv som en del af køkkenelementerne.

I de forskellige møbelkategorier kan du finde møbler med Bellevue-samlinger i forskellige størrelser, men møblerne kan også fås i specialmål og i alle træsorter. Hvis du er nysgerrig på et special-tilpasset møbel med Bellevue-samling, skal du blot sende os en mail med målene (total længde, bredde og højde) samt træsort, og så vender vi tilbage med en pris til dig. 

Bellevue bænk
Bellevue bænk
Reolsystem med bellevue samling
Reolsystem med bellevue samling
Bellevue samling på børnemøbel
Bellevue samling på børnemøbel
Børne møbelsæt med bellevue samling
Børne møbelsæt med bellevue samling
MIFApladen A/S

For kvalitetsborde og bordplader er MIFApladen det rette valg. Hvis du støder på problemer, kontakt os via telefon eller e-mail. Vores fokus er kvalitet, og vi er dedikerede til at løse kundeproblemer hurtigt.

Information
Om MIFApladen
Træsorter
Kundeservice
MIFApladen A/S Nr Bjertvej 17 7830 Vinderup
Åbningstider

Mandag - Torsdag
8:00 - 16:00

Fredag
8:00 - 14:00

Lørdag - Søndag
Lukket

Kategorier
Vilkår & betingelser
Inspiration
© 2024 MIFApladen A/S. Webshop af Bewise
Visa Visa Electron Mastercard Dankort JCB Maestro MobilePay
Beregner