Leveringstider

Levering

MIFApladen kan levere varer til hele Danmark, eksklusiv Bornholm og andre ikke brofaste øer, Grønland og Færøerne. Vores fragtmænd leverer dine varer direkte til din adresse i gadeplan.

Du kan læse om prisen for levering af dine varer her.

Vi leverer stort set alle ordrer med vores egen bil - dette gør vi for at sikre dig som kunde en sikker og præcis levering. Leveringsdagen hos dig afhænger af ruterne rundt i landet. Du vil dagen før levering få en mail om at din ordre er afsendt og på vej til dig.  Alle ordrer som kan sendes med Post Nord afsendes med dem – disse afsendes løbende og ikke på faste dage.

Vi afsender så vidt muligt din ordre indenfor 10 hverdage fra ordren er bestilt og betalt. Bemærk dog at nogle ting – fx oliebehandling af plader forlænger leveringstiden.

Varer, som vi ikke har på lager, kan der være længere leveringstid på.

Er vægten af en af dine plader / pakker over 40 kg. kræver det at der er en til at modtage. Har du skrevet at den må stilles ringer vi til dig før varen afsendes, så vi kan lave aftale om hvem der skal ringes til før levering. 

Er der lavet aftale om at der skal ringes før ankomst gør fragtfirmaet selvfølgelig det - hvis der mod forventning ikke træffes nogen, og de derfor ikke kan aflevere forsendelsen, bliver der faktureret en merpris på en ekstra udkørsel.

Ønsker du selv at afhente varerne hos MIFApladen i Vinderup, er dette også muligt, og du sparer dermed fragten. Varen skal dog bestilles og betales på forhånd. Du får en faktura på mail, når dine varer er klar til afhentning.

Vores åbningstider for afhentning er:

Mandag-torsdag fra kl. 8.00-16.00

Fredag fra kl. 8.00-14.00.

Bankoverførsel
Ved betaling med bankoverførsel sættes ordren først i gang, når vi har modtaget pengene på vores konto.

MIFApladen A/S

For kvalitetsborde og bordplader er MIFApladen det rette valg. Hvis du støder på problemer, kontakt os via telefon eller e-mail. Vores fokus er kvalitet, og vi er dedikerede til at løse kundeproblemer hurtigt.

Information
Om MIFApladen
Træsorter
Kundeservice
MIFApladen A/S Nr Bjertvej 17 7830 Vinderup
Åbningstider

Mandag - Torsdag
8:00 - 16:00

Fredag
8:00 - 14:00

Lørdag - Søndag
Lukket

Kategorier
Vilkår & betingelser
Inspiration
© 2024 MIFApladen A/S. Webshop af Bewise
Visa Visa Electron Mastercard Dankort JCB Maestro MobilePay
Beregner