Showroom i Vinderup

Massivt træ skal ses, føles og duftes, så det bliver muligt at sanse naturen og kvaliteten i materialet. Det har du mulighed for på vores fabrik i Vinderup. Her har du mulighed at opleve en stor variation vores produkter.

På udstillingerne kan du komme tæt på vores forskellige træsorter og se og ikke mindst mærke forskellen, når træet er blevet behandlet med træpleje.

Du kan desuden se nærmere på vores Bellevue-samling, der er en utrolig stærk vinkelsamling af træplader, hvor du helt kan undgå brug af metalbeslag og skruer.  Det er en samling, hvor der slås træsøm ind i borede huller for at holde træet sammen. Træsømmene er kun synlige fra enden og ikke fra toppen af pladen. Bellevue-samlingen kan bruges mange steder i boligen - fx. til spisebordebænke,  ja selv som en del af køkkenelementerne.

MIFApladens showroom i Vinderup har åbent mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 8.00-14.00 - har du brug for at komme forbi udenfor dette tidsrum, så send os en mail eller ring til os og lad os tage en snak om muligheden for at mødes.

 

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit næste projekt!

Ring på telefon 96 10 15 20 eller på mail@mifapladen.dk

 

MIFApladen A/S

For kvalitetsborde og bordplader er MIFApladen det rette valg. Hvis du støder på problemer, kontakt os via telefon eller e-mail. Vores fokus er kvalitet, og vi er dedikerede til at løse kundeproblemer hurtigt.

Information
Om MIFApladen
Træsorter
Kundeservice
MIFApladen A/S Nr Bjertvej 17 7830 Vinderup
Åbningstider

Mandag - Torsdag
8:00 - 16:00

Fredag
8:00 - 14:00

Lørdag - Søndag
Lukket

Kategorier
Vilkår & betingelser
Inspiration
© 2024 MIFApladen A/S. Webshop af Bewise
Visa Visa Electron Mastercard Dankort JCB Maestro MobilePay
Beregner