Opbevaring af massive træplader

Når du modtager dine varer fra MIFApladen, er det vigtigt at du følger disse råd. Dette vil minimere risikoen for at pladen ”slår” sig:    

Pladen skal opbevares indendørs i et tørt rum i 48 timer efter at du har pakket den ud og inden du monterer og behandler den. Det er meget vigtigt, at den står tørt og får luft fra begge sider.

Opbevaring og udpakning skal foregå ved en rumtemperatur på ca. 20 grader, samt en luftfugtighed på 40-60%. Stil pladen så den kan få luft på begge sider.

Den må ikke ligge på gulvet eller lignende, da den dermed kun får luft på den ene side.

Hvis pladen alligevel skulle slå sig, skal du stille den skråt opad en væg, så den kan få luft på begge sider. Herefter vil pladen automatisk rette sig op igen.

MIFApladen's træplader er fremstillet af massivt træ, og man må derfor påregne at træet vil arbejde. Derfor anbefaler vi, at du ved evt. udskæringer (f.eks. til køkkenvask) sørger for, at der er en overtolerance på minimum 10 mm. Desuden anbefaler vi, at du ved montering af pladen, bruger vinkler med aflange huller, så træet får mulighed for at arbejde.

Husk altid på, at træ er et levende materiale, og det derfor arbejder i takt med temperaturændringer og ændringer i luftfugtigheden.

MIFApladen A/S

For kvalitetsborde og bordplader er MIFApladen det rette valg. Hvis du støder på problemer, kontakt os via telefon eller e-mail. Vores fokus er kvalitet, og vi er dedikerede til at løse kundeproblemer hurtigt.

Information
Om MIFApladen
Træsorter
Kundeservice
MIFApladen A/S Nr Bjertvej 17 7830 Vinderup
Åbningstider

Mandag - Torsdag
8:00 - 16:00

Fredag
8:00 - 14:00

Lørdag - Søndag
Lukket

Kategorier
Vilkår & betingelser
Inspiration
© 2024 MIFApladen A/S. Webshop af Bewise
Visa Visa Electron Mastercard Dankort JCB Maestro MobilePay
Beregner