Om MIFApladen

MIFApladen er en familieejet virksomhed, der tilbyder massive træplader i mange forskellige træsorter - selvfølgelig i højeste kvalitet.

MIFApladen blev startet af Flemming Nielsen i 2003, da han mente, at private ligesom professionelle håndværkere skulle kunne købe massive træplader til hjemmet i den bedste kvalitet. Siden starten har virksomheden udviklet form og varesortiment, men vi har alle dage været for alle slags kunder. Sådan bliver det ved med at være, og vi håber på at kunne udvide vores sortiment yderligere efter vores kunders behov.

MIFApladen tilbyder i dag en lang række produkter i et bredt udvalg af træsorter. På siden kan du finde alt lige fra færdige køkkener til vindueskarme. Fælles for alle vores produkter er, at de kan tilpasses efter dine behov. Vores veluddannede og imødekommende personale står altid klar til at finde den bedste løsning for dig.

I 2007 lancerede vi et reolsystem i træ, som er tegnet af møbelarkitekt Hans Thyge Raunkjær. Reolsystemet består af kasser, som samles ved hjælp af trædyvler.
Samme år skiftede vi navn til HOMEWORKS, som vi var kendt under de næste otte år. Men vores kunder forbandt stadig vores kvalitet og service med navnet MIFApladen, og derfor gik vi i 2015 tilbage til vores oprindelige navn.

Før MIFApladen/Manden bag MIFApladen

Historien bag MIFApladen starter længe før virksomheden blev startet i 2003. I 1976 startede Flemming Nielsen sin egen tømrerforretning som bare 20-årig. Efter at være flyttet til Vinderup, hvor han udvidede tømrervirksomheden ad flere omgange, kastede Flemming sig i 1981 over limtræsbranchen. Basen var stadig Vinderup, og herfra voksede limtræsfabrikken VTI Vinderup Træindustri til i dag at være en af Europas største.

I 2005 modtog virksomheden Kong Frederik IX's hæderspris for fabrikkens eksportsucces. Flemming Nielsen er stadig bestyrelsesformand i VTI, men har også kastet sig over andre projekter. Senest firmaet Pladsmangel der udlejer opbevaringsrum til private og produktionsplads til nystartede virksomheder.

I 2003 besluttede Flemming Nielsen, at det også skulle være muligt for private at købe VTI Vinderup Træindustris kvalitetsplader - men den historie kender du…

Personale hos MIFApladen

Per Nielsen
Per Nielsen Kommerciel direktør
Per Jørgensen
Per Jørgensen Produktions leder
Charlotte Pedersen
Charlotte Pedersen Salgskonsulent
Rasmus Svingholm Tang
Rasmus Svingholm Tang Salgs- og køkkenkonsulent
Laura Moeskjær Hammer
Laura Moeskjær Hammer E-commerce & marketing manager
Jan Nielsen
Jan Nielsen Maskinsnedker
Jan Rønø Vernersen
Jan Rønø Vernersen Maskinsnedker
Maris Leismanis
Maris Leismanis Maskinsnedker
Mikkel Jensen
Mikkel Jensen Produktionsmedarbejder
Jens Boel
Jens Boel Chauffør
MIFApladen A/S

For kvalitetsborde og bordplader er MIFApladen det rette valg. Hvis du støder på problemer, kontakt os via telefon eller e-mail. Vores fokus er kvalitet, og vi er dedikerede til at løse kundeproblemer hurtigt.

Information
Om MIFApladen
Træsorter
Kundeservice
MIFApladen A/S Nr Bjertvej 17 7830 Vinderup
Åbningstider

Mandag - Torsdag
8:00 - 16:00

Fredag
8:00 - 14:00

Lørdag - Søndag
Lukket

Kategorier
Vilkår & betingelser
Inspiration
© 2024 MIFApladen A/S. Webshop af Bewise
Visa Visa Electron Mastercard Dankort JCB Maestro MobilePay
Beregner