Vores vision

Vi kunne aldrig finde på at springe over, hvor gærdet er lavest. Alligevel er alt i MIFApladen bygget op omkring et princip om enkelthed.

Det skal være enkelt for folk at få natur og kvalitet ind i hjemmet. Det træ, vores møbler er lavet af, har stået i naturen i generationer, og derfor er det vigtigt for os at lave møbler i en kvalitet og i et design, der også kan stå i folks hjem i generationer. Derfor betyder det også meget for os, at vores produkters vej fra skoven er så enkel og bæredygtig som mulig.

Vi er en virksomhed for dem, der ikke vil have hvad som helst stående i deres hjem. Hos os skal det være enkelt at designe og skabe noget unikt, lige meget om du er privatperson eller professionel. Det skal være nemt for handymanden at få et kvalitetsprodukt, som han kan arbejde videre med, ligesom det skal være nemt for ham med ti tommelfingre, men med en god ide.

Vi sætter en stolthed i, at kunne tilbyde kunderne det, som de ikke kan få andre steder. Både når det gælder vores produkter og den service, vi tilbyder. Der er meget tillid i nethandel, og det er vigtigt for os, at vores kunder ikke føler sig tabt på noget tidspunkt i købsprocessen. Vi vil gerne have, at kunderne kan mærke de samme ærlige vestjyske handelsprincipper, som vi selv synes er vigtige. Vores kunder skal føle, at de ser os i øjnene, når de handler med os, selvom vi befinder os på den anden side af en computerskærm.

MIFApladen A/S

For kvalitetsborde og bordplader er MIFApladen det rette valg. Hvis du støder på problemer, kontakt os via telefon eller e-mail. Vores fokus er kvalitet, og vi er dedikerede til at løse kundeproblemer hurtigt.

Information
Om MIFApladen
Træsorter
Kundeservice
MIFApladen A/S Nr Bjertvej 17 7830 Vinderup
Åbningstider

Mandag - Torsdag
8:00 - 16:00

Fredag
8:00 - 14:00

Lørdag - Søndag
Lukket

Kategorier
Vilkår & betingelser
Inspiration
© 2024 MIFApladen A/S. Webshop af Bewise
Visa Visa Electron Mastercard Dankort JCB Maestro MobilePay
Beregner