Inspiration til træbænke

Bænke er geniale mange steder i hjemmet. Du kan bruge bænke ved spisebordet, i entreen, på børneværelset, i soveværelset, på kontoret - kun fantasien sætter grænser. Med en bænk i et enkelt design får du et møbel, som passer ind i alle husets rum og i alle sammenhænge. Styrken i bænken er vigtig, da den gør bænken brugbar til alt fra diskret stuebord til en siddeplads for hele familien.

Herunder kan du finde eksempler på netop den alsidighed, som en bænk kan have i dit hjem.

Bænkene fås i alle vores træsorter ask lysbøgegfyrkirsebærmahogni og valnød - det er dog ikke alle modeller, der findes i alle træsorter. Under hvert billede herunder står der, hvilken træsort der er brugt, samt hvilken behandling træet har fået.

Du finder udvalget af træbænke her.

 


Bænken på billedet er med FRAMES og lavet i ask lys og behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid. Se også de smarte reoler i baggrunden også i ask lys.
Køb træbænke her.
Køb reolsystemet her.
Køb olie her.


Bænken på billedet er med FRAMES og lavet i fyr og behandlet med Junckers rustikolie, sort.
Køb træbænke her.
Køb olie her.


Denne bænk er med FRAMES og lavet i fyr. Den er behandlet med Junckers rustikolie, sort. Den bruges som et smart lille ekstra bord.
Køb træbænke her.
Køb olie her.


Sættet på billedet er et bord i fyr behandlet med Junckers rustikolie, sort. Benene på bordet er firkantede træbordben 80x80mm. Bænken er i fyr og malet hvide - og benene her er FRAMES.
Køb træbænke her.
Køb borde i træ her.
Køb olie her.

 

MIFApladen A/S

For kvalitetsborde og bordplader er MIFApladen det rette valg. Hvis du støder på problemer, kontakt os via telefon eller e-mail. Vores fokus er kvalitet, og vi er dedikerede til at løse kundeproblemer hurtigt.

Information
Om MIFApladen
Træsorter
Kundeservice
MIFApladen A/S Nr Bjertvej 17 7830 Vinderup
Åbningstider

Mandag - Torsdag
8:00 - 16:00

Fredag
8:00 - 14:00

Lørdag - Søndag
Lukket

Kategorier
Vilkår & betingelser
Inspiration
© 2024 MIFApladen A/S. Webshop af Bewise
Visa Visa Electron Mastercard Dankort JCB Maestro MobilePay
Beregner