Individuelt køkkendesign i massivt træ

- vi tror ikke på standardløsninger...

Hos MIFApladen mener vi, at dit nye køkken skal passe til dine behov og ikke omvendt. Derfor er der ikke nogen standardløsninger hos MIFApladen når vi laver køkkener i træ. Vi er klar til at lytte til dine ideer og gøre dem til virkelighed i træets naturlige rammer. Vi afviser ikke nogen ideer, uden det grundigt er blevet undersøgt, om ideen kan føres ud i livet. Træ er det eneste rigtige valg til et køkken. Træ er nemlig ikke bare et materiale - det er den tidløse og mest hygiejniske løsning til husets vigtigste rum. Massivt træ er din vej til at få naturen ind i dit hjem og skabe en naturlig ramme omkring dine familie.

Læs med her på siden og få inspiration og ideér til hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe din køkkendrøm i træ.

 

Vi skaber dit køkken helt fra bunden

Massivt træ giver enormt mange muligheder i forhold til indretning af køkkenet. Vi kan tilpasse køkkenelementerne efter ønsket højde og bredde, så du ikke skal gå på kompromis. Den styrke, der ligger i træet, kan vi udnytte til at give skuffer, bordplader og hylder ekstra robusthed.

Det er også muligt at lave mindre skuffer inden i de store skuffer, samt at udnytte køkkenelementernes sokler til opbevaring.

Også med hensyn til fleksibilitet, giver træet gode muligheder. Overvej for eksempel vores flytbare køkken-ø'er, der på et øjeblik gør arbejdsplads til gulvplads.

Alle vores køkkenløsninger i træ er lavet i egen produktion og skabes ud fra netop dine behov og ønsker til dit nye køkken i træ. Vi har ingen standardløsninger, men tilpasser vores køkkenløsninger efter dine ideér og med vores ekspertise.

Alle vores køkkenelementer og køkkenfronter er fremstillet i massivt træ, her er ingen laminat eller andre former for materialer.

 

Smarte og funktionelle detaljer 

Funktionaliteten er alt i et køkken. Derfor skal et køkken også byde på mere, end øjet umiddelbart ser. Hos MIFApladen kan vi godt lide at få så mange smarte detaljer ind i køkkenet som muligt - selvfølgelig uden at gå på kompromis med robusthed, kvalitet og vores enkle design.

Her kan du se nærmere på de smarte, gennemtænkte og funktionelle detaljer, der gemmer sig bag vores køkkeners naturlige og stilerene udseende.

Alle de forskellige detajler ses her i egetræ, men kan bygges ind i trækøkkenet uanset hvilken træsort du er på udkig efter. 

MIFApladen kan også lave integrerede køkkenfronter i træ på både opvaskemaskine, fryser og køleskab, hvis dette er et krav til dit køkken. Ingen detajler er for små og ingen detajler er for store.

 


Køkkenbordplade samlet i vinkel med bordpladesamlebeslag.


Gaskogeplade monteret direkte i den massive køkkenbordplade.


Integrerede køkkenfronter  i træ på 2 køleskabe.


Elegant design af køkkenskuffer i med fronter i massivt træ - mange muligheder for indretning.

Køkken i eg - specialfremstillet efter kundens ønsker og behov. Praktisk Ø i midten.

Samme køkken i eg set fra den anden side. Ø'en i midten har skuffer på den ene side og åbne hylder på den anden side.

Specialfremstillet køkken i egetræ

Oplev dette komplette køkken i vores flotte masive egetræ. Køkkenet er fremstillet helt efter kundens ønsker og behov. Det var blandet andet et krav, at der skulle være en køkken-ø i midten af køkkenet, med hylder på den ene side og praktiske skuffer på den anden side.


Samlinger af bordplader i hjørnet med underlimet vask i den ene af køkkenbordpladerne.


Køkkenet set fra den anden side. Læg mærke til de røde og sorte kontraster på både ovn og køleskab.


Køkkenet set fra en anden vinkel hvor du har en god og stor spiseplads til hele familien.


Kig til køkkenet i eg fra stuen. Ø'en passer perfekt ind i rummet og er praktisk på hjul, så den kan flyttes rundt.

 

Vi skuffer dig ikke

Skufferne i køkkenet skal være nemme at åbne og lukke og være indrettet således, at du nemt kan bruge skufferne til netop de behov du har brug for. 

Vi laver gerne dine køkkenskuffer med fleksibel indretning, så du selv efterhånden kan inddele rummene i skufferne, og derudover får du naturligvis skuffer med soft-close-lukning og grebsfrie fronter. Vi kan også tilbyde at lave køkkenfronter i træ, så du selv kan bestemme dine køkkengreb.

Med hensyn til fronterne, kan vi sagtes oliebehandle skuffefronterne således at de får et andet udtryk end resten af køkkenet. Se flere billeder her nedenunder med eksempler på indretningen vores køkkenskuffer. 

Køkkenskufferne kan bestilles med grebsfrie fronter eller med integreret greb direkte på skuffefronten.

 


Køkkenskuffe trukket ud, så man kan se det elegante design med sorte sider.


Fleksibel indretning af køkkenskuffer hvor du løbende kan ændre indretningen af skufferne.


Indretning af køkkenskuffer med bestilbakke, knivholder og til tilbehør som f.eks. sølvpapir og husholdningsfilm.


Ekstra dybe og brede køkkenskuffer, som kan indrettes efter behov. Her er ingen standardmål.

 

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit næste projekt!

Ring på telefon 96 10 15 20 eller på mail@mifapladen.dk

 

De bedste materialer
Vi bruger kun de bedste materialer til vores køkkener i træ, som giver dig en høj kvalitet i hele køkkenet og i vores tilbehør.

Egen produktion
Vi producerer trækøkkener direkte i egen produktion. Dermed er du altid sikker på høj kvalitet i alle køkkenelementerne.

Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Hurtig levering
På trods af, at vi tilbyder et køkken, der er tilpasset netop dig, er vi stolte af også at kunne tilbyde en hurtig levering.

 

Få mere inspiration med dette køkken i egetræ

Her får du et køkken i massivt træ - som er specialfremstillet efter mål og ønsker omkring skjulte køkkenfronter på både køleskab, fryser og opvaskemaskine. Dertil tilhørende køkken-ø på hjul, som skulle kunne vendes, når behovet opstår for det. Lig mærke til de flotte bjælker i loftet som falder naturligt ind med et køkken i massivt træ. Køkkenet er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.

 


Køkken i eg med mobil ø med hjul, som kan vendes og flyttes alt efter behov.


Køkken i eg med mobil ø på hjul, som kan vendes og flyttes alt efter behov.


Køkken i eg med fronter på køleskabe, fryser og opvaskemaskine. Det giver en utrolig flot enkelthed i køkkenet med ens fronter.


Integrerede køkkenfronter  i træ på 2 køleskabe, og opvaskemaskine.

 

Få det udtryk frem du ønsker

Hver enkelt af vores træsorter giver sin helt egen specielle atmosfære i rummet og har sine helt egne unikke egenskaber. Så giv dig god tid til et vælge den helt rigtige træsort.

Alle vores køkkener og køkkenbordplader i træ kan leveres i samtlige af de træsorter, vi fører her på siden. Så valget er dit, i forhold til hvilken træsort der skal danne ramme om dit nye køkken.

For at skabe netop det udtryk du ønsker til dit køkken i træ, overfladebehandler vi gerne dit køkken med olie, enten i den samme gennemgående olie i hele køkkenet, eller hvis du gerne vil have forskellige oliebehandlinger på din køkkenbordplade eller på dine køkkenfronter. 

Du kan se eksempler på forskellige overfladebehandlinger af vores træsorter her, og se de enkelte træsorter i behandlet tilstand. 

Vinkelkøkken i eg med kogeplade og køkkenvask. Bordplade, skillerum og sokkel er behandlet med sort olie. Skuffefronter er behandlet med naturolie.

 


Køkken i ask lys med sort granitbordplade. Køkkenet er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie.


Køkken i eg med kogeplade og ovn behandlet med en kombination af sort- og naturolie.


Rustikt køkken med bordplade i beton. Anne og Lars og selv behandlet køkkenet.


Detalje fra Anna og Lars's køkken som viser den smukke rustikke overflade.

 

Oplev træet hjemme hos dig selv

Inden du bestemmer dig for, hvilken træsort og overfladebehandling du skal vælge, har du mulighed for at få træet mellem hænderne hjemme
hos dig selv. Du kan nemlig bestille en vareprøve med den ønskede behandling, så du bliver sikker inden dit valg. Se alle vareprøver her.
 

{{product.Title}}
{{product.Title}}
{{text.SAVE}}

 

Smarte køkkenskabe i massivt træ

Vores køkkenskabe skaber vi sammen med dig, sådan at skabene er tilpasset resten af køkkenet i samme stilrene køkkendesign.

Her er der heller ingen standardløsninger, hvor køkkenskabene tilrettes helt præcis efter, hvordan du ønsker indretningen, funktionalitet og udseendet på dine køkkenoverskabe eller køkkenunderskabe.

Her kan du se eksempler af et overskab i et køkken, som er inddelt med to låger og en åben hylde i midten.

Vores køkkenskabe kan også fås med hævebeslag, så du kan få et smart skab til at skjule mikroovnen, eller andre køkkenmaskiner.

Ønsker du at få integreret fronter på køleskab eller opvaskemaskine med samme køkkenfronter som resten af dit trækøkken, kan du også tilvælge dette.

 


Sidehængt to-delt køkkenlåge i et overskab.


Utroligt flot, silrent og enkelt udseende når lågen er lukket.


Tophængt køkkenlåge i massivt træ.


Smart smalt overskab med åben hylde i midten.

 

Oplev dette specialfremstillet egetræskøkken

Køkkenet her er fremstillet i massiv egetræ og overfladebehandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur. Bemærk udskæringerne i skuffefronterne, så køkkenet er grebsfrit. Lig mærke til kontrasten på både køkkenvask, køleskab og ovn, som står flot til det behandlede egetræ. Både køkkenvask og kogeplade er lagt ned i køkkenbordpladerne. 

 


Køkken med underlimet køkkenvask og opvaskemaskine, samt højskab med ovne og køleskab.


Flotte kontraster med underlimet køkkenvask i stål samt blanke fronter på opvaskemaskine og køleskab.


Bemærk udskæringerne i skuffefronterne, så køkkenet er grebsfrit.


Del af køkkenet i egetræ med kogeplade og hjørnesamling af køkkenbordpladerne.

 

Med eller uden køkken-ø


Hos MIFApladen laver vi også gerne flotte og smarte løsninger med køkken-ø'er. Både med eller uden udskæring til kogeplade eller med underlimet vask.

Du kan også få lavet en flytbar køkken-ø med hjul, som du kan stille rundt omkring som du har lyst, eller en køkken-ø der skal placeres på en sokkel.

Vi imødekommer gerne dine ønsker omkring, hvordan du ønsker at udseendet skal være, samt om du ønsker med skuffer, hylder eller indhak til en siddeplads.

Se mere her nedenunder på nogle af de smarte løsninger i massivt træ, som naturligtvis kan produceres i alle vores forskellige træsorter. 

Du har en idé, og hos MIFApladen har vi løsningerne og erfaringen til at indrette dit køkken i træ, med eller uden en køkken-ø.

Køb køkken-ø'en som på billedet her - eller kontakt os, hvis du har specielle ønsker.

 


Køkken-ø i eg på hjul, så den nemt kan drejes og flyttes, med med hylder på den ene side og skuffer på modsatte side.
 


Køkken-ø'en set fra "skuffe-siden", hvor der er 7 skuffer. Modsatte side er hylder, som ses på forrige billede.

 


Køkken-ø'en hvor alle 7 skuffer er åbne. Denne ø med 7 skuffer og hylder på modsatte side koster i ubehandlet eg 24.490 kr. inkl. moms.


Køkken-ø i eg behandlet med sort- og naturolie. Læg godt mærke til den smarte klap for enden af ø'en, som kan klappes ned hvis du ikke har brug for den.


Køkken-ø i eg fremstillet efter kundens ønsker og behov. Det er lavet smart sidderplads til 2 barstole, så man kan sidde og hygge i køkkenet.


Køkken-ø'en med siddeplads set fra den anden side hvor der er 6 praktiske skuffer til opbevaring. Her ses detaljen med den sorte sokkel også.

 

Et massivt køkken i eg

Køkkenet er fremstillet i massiv eg og behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur. Bemærk udskæringerne i skuffefronterne, så køkkenet er grebsfrit. Lig mærke til kontrasten på både køkkenvask, køleskab og ovn, som står flot til det behandlede egetræ. Både køkkenvask og kogeplade er lagt ned i køkkenbordpladerne. Lig også mærke til hvordan køkkenet i træ går i naturligt spil sammen med køkkengulvet.

 


Køkken i egetræ med meget opbevaringsplads på trods af et lille køkken.


Modulet til venstre for ovnen kan rulles ud - og det "blinde" hjørne er udnyttet med hylder.


Flot kontrast imellem kogepladen i sort og køkkenbordpladen.

Køkkenbordpladerne er sat sammen i vinkel og samlet med bordpladesamlinger.

 

Besøg vores showroom i Vinderup

Du er altid vlkommen til at komme forbi og besøge vores showroom i vinderup. 

Vi har åbent mandag til torsdag fra kl 8.00-16.00 og fredag fra kl. 8.00-14.00, eller efter aftale.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 96101520 eller mail@mifapladen.dk

 

Læs mere om vores showroom her

 

Brug for ekstra opbevaringsplads?

Skal du bruge ekstra plads til opbevaring i køkkenet, så kan vi lave forskellige kommoder og moduler, som kan sættes rund i køkkenet.
Se nedenstående billeder af vores dobbeltmoduler og enkelt moduler med skuffer.


Dobbelt-modul i egetræ - behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid. Skuffefronter er også i egetræ med smarte udskæringer til greb.


Enkeltmodul i eg - fremstår ubehandlet på billedet, men vi anbefaler altid behandling. Uden udskæring på fronter og montering af greb.

 

Kombiner køkkenet med granitbordplader

Et køkken i træ kan også kombineres med andre bordpladetyper end vores køkkenbordplader i træ.
Se f.eks. denne løsning, hvor vi har leveret modulerne under bordpladen som er lavet i granit.


Køkken i eg med bordplader i granit. Køkkenet står på støtteben, så det kan hæves fra jorden, så gulvet let kan rengøes (det er et køkken i Vinderup kirke- og kulturhus, hvor der er andre krav).


Køkken i eg med bordplade i granit - her sektion med kogeplade (det er et storkøkken i Vinderup kirke- og kulturhus).

MIFApladen A/S

For kvalitetsborde og bordplader er MIFApladen det rette valg. Hvis du støder på problemer, kontakt os via telefon eller e-mail. Vores fokus er kvalitet, og vi er dedikerede til at løse kundeproblemer hurtigt.

Information
Om MIFApladen
Træsorter
Kundeservice
MIFApladen A/S Nr Bjertvej 17 7830 Vinderup
Åbningstider

Mandag - Torsdag
8:00 - 16:00

Fredag
8:00 - 14:00

Lørdag - Søndag
Lukket

Kategorier
Vilkår & betingelser
Inspiration
© 2024 MIFApladen A/S. Webshop af Bewise
Visa Visa Electron Mastercard Dankort JCB Maestro MobilePay
Beregner