Reolsystem i træ


Vores reol-system fremstilles i 18mm massivt træ og fås i flere forskellige træsorter. I menuen til venstre kan du gå på opdagelse i vores udvalg af træsorter, former og kassedybder. De forskellige kasser kan vendes og drejes, så du kan opbygge din helt egen kreative reol.

Nederst på siden kan du læse mere om vores reolsystem i træ.


 

Reolsystemer i træ

Opbevaringsmuligheder kan man sjældent få for mange af, men det behøver ikke kun være en praktisk ting vi bruger til at skille os af med al rodet, mapperne, bøgerne osv. Bogkasser i træ er en super moderne løsning, som er flot at se på samtidig med, at der er masser af plads til opbevaring af fx bøger.

Her på siden finder du reolkasser i træ i god kvalitet og flot design, som kan passe ind i de fleste hjem. I samarbejde med møbelarkitekten Hans Thyge Raunkjær har vi hos MIFApladen skabt et unikt, funktionelt og smart reolsystem. Reolsystemet fremstilles i 18mm massivt træ og fås i flere forskellige træsorter. Her finder du altså reoler/bogkasser i mahogni, valnød, fyr og flere andre sorter alt efter, om du er til lyst eller mørkt træ, samt hvilke konturer du kan lide i træet. I menuen til venstre kan du vælge, hvor mange rum du kunne tænke dig og hvor dybe kasserne skal være. På den måde kan du spore dig ind på, hvilken størrelse og hvor mange reoler, der passer netop dig og dine behov. Har du brug for masser af opbevaringsplads kan du med fordel sætte flere reoler sammen og skabe dit helt personlige system. Reolserien har alsidigheden i fokus og kasserne kan derfor stå på gulvet som bord, tv-møbel eller stables som fx en rumdeler. Reolkasserne kan også hænges på væggen og fungere som hylder, hvor både bund og top kan bruges som opbevaringsplads.  Du kan finde vores ophæng til nem og holdbar vægmontering her. Vi har også alu-skinner og glaslåger til vores reolsystem. Finder du ikke det du søger eller har du spørgsmål til vores varer, så tøv ikke med at kontakte os, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for dig.

pin