Inspiration til entreen


En entre er meget personlig. Den kan både appellere til dem, der hænger sin frakke på en bøjle og sætter skoene pænt på en hylde, eller dem, der hurtigt kaster jakken op på en knage og ryster gummistøvlerne af fødderne.

Lige meget hvilken type du er, har MIFApladen entremøbler til dig.

Vores elegante og enkle design passer godt ind i det første rum, dine gæster ser. Og på grund af træets robuste egenskaber, er møblerne velegnede til den hårde medfart, entremøbler får.

Massive træ-møbler kan nemlig holde til at blive brugt. De kan både bære vægten af tunge frakker på knager, og holde til at børn støtter sig til bænke og hylder, når de ryster gummistøvlerne af deres fødder.

Vores moduler fås i flere forskellige træsorter, og herunder ses nogle forslag til, hvordan du kan indrette din entre med dem. Under hvert billede står der, hvilken træsort møblerne er lavet af, samt hvilken behandling træet har fået.

Hvis du er i tvivl om, præcis hvilke elementer opstillingerne indeholder, er du velkommen til at ringe eller skrive til os og spørge om råd.

 

Entremøbel i fyr med bøjlestangEntreopstilling i fyr behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid.
Bænk i fyr - passer ind i mange hjemBænken på billedet er med FRAMES og lavet i fyr og behandlet med Junckers rustikolie, sort.

 

Entreopstilling i ask lys med bøjlestang øverstEntreopstilling i ask lys behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid.
Lille praktisk bænk i ask lysBænken på billedet er med FRAMES og lavet i ask lys og behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid. Se også de smarte små reoler i baggrunden også i ask lys.

 

pin