Inspiration til værelset/kontoret


Værelser og kontorer er meget personlige rum, der med det samme skal give et indtryk af, hvem der bor eller arbejder i rummet. Samtidig skal rummene have en atmosfære, man føler sig tilpas i.

Med MIFApladens møbler er der god mulighed for at sætte sit eget præg på rummet, og med vores brede udvalg af træbehandling, kan man give møblerne sit helt eget udtryk.

Børneværelser og kontorer er rum, som altid er rodede, lige meget hvor ofte man synes, der ryddes op. Men med reolsystemet i træ bliver det nemt at holde gulve og skriveborde fri for legesager og ringbind.

Herunder har vi samlet nogle forslag til, hvordan du kan indrette dit værelse/kontor. Under hvert billede står der, hvilken træsort møblerne er lavet af, samt hvilken behandling træet har fået.

På mange af vores andre inspirationssider kan du ligeledes finde opstillinger, der ville gøre sig godt på kontoret eller i et ungdoms-/børneværelse.

Hvis du er i tvivl om, præcis hvilke elementer opstillingerne indeholder, er du velkommen til at ringe eller skrive til os og spørge om råd.

 

Smart indretning af børneværelse med BOXE i fyrIndretningen på billedet er lavet i fyr. Det meste er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid, men et modul er malet blåt og kassen med hjul er malet rød for at give lidt liv på værelset.
TV-bord og mobil BOX er fremstillet i fyr - smart på ungdomsværelsetTV-bord og mobil reol / puff er fremstillet i fyr og behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid.

 

Skrivebord lavet specielt til rummet så den passer ind mellem væggeneSkrivebord i fyr og behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid. I højre side er der brugten reol som bordben og som samtidig giver lidt ekstra opbevaring. I venstre side er brugt FRAME som bordben. Pladens længde er lavet i specialmål så den passer præcis mellem de 2 vægge.
Kontorindretning med skrivebord med stålben og BOXE som reolerKontoropstilling i akacie mørk og behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur. Skillerummet i forgrunden er bygget af reoler i ask lys og behandlet med Junckers rustikolie, sort.
Akacie mørk er desværre udgået, men opstillingen kan fortsat leveres i andre træsorter.

 

pin