KontaktHos MIFApladen sætter vi en ære i at yde en god service til vores kunder. Derfor står vi, såvidt muligt, altid til rådighed med råd og vejledning, så du som kunde får den bedst mulige service.

Du er derfor altid meget velkommen til at kontakte MIFApladen, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller ønsker et tilbud fra os. Vi er klar til at betjene dig mandag-torsdag fra kl. 8.00-16.00 og fredag fra kl. 8.00-14.00.

 

 

Du kan træffe os på:

E-mail: mail@mifapladen.dk
Telefon: 9610 1520

MIFApladen A/S
Nr. Bjertvej 17
7830 Vinderup
Telefon: 9610 1520

CVR: 2711 8526

Mobil ø i eg - smart opbevaring der er nemt at flytte rundt med

 

Personale hos MIFApladen:

 

Charlotte Pedersen - MIFApladen

Charlotte Pedersen

Salgskonsulent

Jeg har været ansat hos MIFApladen siden juni 2021, hvor jeg arbejder på kontoret. Mine primære arbejdsopgaver er ordrebehandling, planlægning af fragtruter og kundeservice på telefon og mail. Jeg har erfaring med kundeservice og ordrebehandling fra trykkeri og den grafiske branche.

Hos MIFApladen kan jeg rigtig godt lide kontakten til kunderne på telefon, mail, eller hvis de kommer forbi kontoret. I jobbet fungerer jeg som bindeled mellem kunderne og produktionen. Jeg synes, det er spændende at være en del af processen og opleve det flow, der er fra den første kontakt med kunden til det færdige produkt er klar til levering.

Jeg bor i Holstebro sammen med min mand og vores 2 børn. Fritiden bruger jeg på hus og have og hyggeligt samvær med familie og venner. Derudover kan jeg godt lide at gå en masse ture ude i naturen, når jeg har fri.

Rasmus Svingholm Tang - MIFApladen

Rasmus Svingholm Tang

Salgs- og køkkenkonsulent

Jeg har været ansat hos MIFApladen siden april 2019 og arbejder som Salgs- og køkkenkonsulent. Jeg er uddannet maskinsnedker og har erfaring fra træbranchen, hvor jeg bl.a. har arbejdet med produktion af trapper. Ude i MIFApladens produktion er jeg med til at opstille og vedligeholde maskinerne. Jeg hjælper også de andre medarbejdere med at køre produktionen af kundernes ordrer. For mig er det vigtigt at producere træplader i høj kvalitet, så kundernes bliver glade for deres træprodukter. Jeg hjælper også med andre forefaldende opgaver i produktionen.

Jeg bor i Skive sammen med min kæreste Anne og vores 2 børn. I friheden nyder jeg at cykle og hygge med familien og vennerne. Hvis der er en god håndbold- eller fodboldkamp følger jeg også gerne med i det.


Flemming Nielsen - MIFApladen

Flemming Nielsen

Stifter og produktudvikling

Jeg har arbejdet med træ i over 40 år og føler efterhånden, jeg har et vist kendskab til det. Det var mig, der startede MIFApladen i sin tid, og jeg har været en fast del af virksomheden lige siden. Jeg kan godt lide at træde til rundt omkring i virksomheden og møde de udfordringer, som kommer hen ad vejen. For mig bliver et projekt aldrig færdigt, og jeg bruger meget tid på at videreudvikle tingene og analysere mig frem til endnu bedre løsninger – derfor finder man mig tit dybt begravet i et stort Excel-ark.

Sol og varme giver mig rigtig meget energi, og jeg elsker at sidde og “genoplade” i solens stråler. Mit selvbyggede sommerhus, der selvfølgelig er lavet af træ både inde og ude, er mit yndlingssted at tilbringe en forlænget weekend. Når der er tid til det vel at mærke, og det er der desværre alt for sjældent. Så når tiden er der, og vejret er til det, finder man mig siddende i solen foran sommerhuset med en god bøf på grillen.


 

 

 

Jan Nielsen - MIFApladenJan Nielsen

Maskinsnedker


Jeg har været ansat hos MIFApladen siden april 2008, men har været udlært maskinsnedker siden 1996. Hos MIFApladen er min primære opgave at behandle de massive træplader efter kundens ønsker. Jeg skærer dem til, fræser kanter og giver dem lige præcis det udseende, som kunden har efterspurgt. Flere af vores maskiner bliver styret af computere, hvor jeg kan lave millimeterpræcise tegninger til produktionen. Så det er lige så meget elektronik som savsmuld, jeg har mellem hænderne, når jeg laver plader og køkkenelementer på værkstedet.

Min fritid bruger jeg gerne på hygge og samvær med min kone og vores 3 børn. Jeg godt lide at komme ud og blive mudret til på mountainbikesporet i skoven. Bagefter slapper jeg gerne af med en god fodbold- eller håndboldkamp.

Maris - MIFApladenMaris Leismanis 

Maskinsnedker


Jeg har været ansat hos MIFApladen siden januar 2021, og jeg arbejder i produktionen. Jeg er udlært maskinsnedker, og har erfaring fra møbelindustrien. Mine primære arbejdsopgaver er at hjælpe til i produktionen, hvor jeg står ved saven og kehleren. Derudover hjælper jeg med oliering af træplader og andre forefaldende opgaver.


Jeg er meget glad for arbejdet hos MIFApladen, da ikke to dage er ens, og der altid er nye opgaver at gå i gang med. Det er det bedste, for så flyver tiden afsted.

Jeg bor i sammen med min kone, min søn og en chinchilla. I fritiden er jeg meget aktiv, og dyrker en del sport. Jeg kan godt lide at spille ishockey, fodbold og basket. Derudover bruger jeg også fritiden på at løbe, cykle, svømme eller tage på fisketure.


Billede kommer snart
Per Jørgensen

Produktionsleder


Billede kommer snart

Mikkel Jensen

ProduktionsmedarbejderJens Boel - MIFApladen Jens Boel


Chauffør

Jeg har været ansat hos MIFApladen siden november 2018 og arbejder som chauffør. Tidligere har jeg arbejdet mange år ved PostNord, så derfor har jeg en del erfaring med pakkeleveringer. Flere gange i ugen kører jeg på tur i MIFApladens egen bil, hvor jeg leverer træplader direkte hjemme på kundernes adresser. På mine ture rundt på de danske veje tager jeg ofte billeder af det smukke landskab. For mig er det vigtigt, at kunderne får en god oplevelse, og derfor får de altid et stort smil, når jeg leverer deres ordre. Når jeg ikke kører med leveringer hjælper jeg til ude i produktionen, hvor der er behov for det.


Jeg bor i Skive. I fritiden nyder jeg at gå lange ture og spille Partners.

Mette Pilgård - MIFApladenMette PilgaardJeg har været hos MIFApladen siden  juni 2007. 

I flere år sad jeg alene på kontoret, hvilket har givet mig et godt kendskab til alt, hvad der rører sig i virksomheden. Derfor er det også svært at lægge arbejdet fra sig, og når jeg holder fri, er jeg nok altid lidt på arbejde alligevel.

Jeg har fået træet ind med modermælken, da Flemming, som startede firmaet, er min far. Så træ har altid været en stor del af mit liv. Ligesom min far er jeg perfektionist, og jeg giver ikke op før jeg er helt tilfreds med resultatet. Det afspejler sig også i min fritid, hvor jeg godt kan lide at udfordre mig selv i køkkenet. Ligesom MIFApladen har jeg base i Vinderup, hvor jeg bor sammen med min mand, Helge. Her nyder jeg at gå i naturen med mine veninder eller tage til den nærmeste storby for at shoppe.-

 


pin