Træbordplader efter mål


Med vores online beregner her på siden giver vi dig mulighed, for nemt og hurtig at beregne prisen på en ny træbordplade og selv designe din træbordplade med tilvalg af kantprofiler, hjørner og overfladebehandlinger.

Her er det nemlig dig selv, der er designeren, når du gerne vil have en ny bordplade i træ på specialmål. Træbordpladerne kan du bruge til alle typer af borde som f.eks.: køkkenbordplader, spisebordsplader og sofabordsplader og meget mere.

Det er blot at indtaste dine egne mål, og købe din nye bordplade i træ online. Du kan altid følge med i, hvordan din træbordplade kommer til at se ud, og hvad prisen bliver i vores preview af træbordpladen, som ændrer sig løbende, alt efter hvordan du laver din bordplade i træ. 

Vælg imellem hele 8 forskellige træsorter, når du bestiller din bordplade i træ efter mål hos MIFApladen.

Sådan beregner du din træbordplade efter mål

Beregn prisen på træbordplader efter mål:


 
Har du brug for hjælp? Ring eller skriv til os.

Ring på telefon 9610 1520
eller på mail@mifapladen.dk


 

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

Jesper Fredholm - kundeservice MIFApladen

Martin Madum - kundeservice MIFApladen


"Rigtig god pris"


”Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet”


5 stjerner anmeldelse
Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"100% i orden!"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen.
"

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra Trustpilot

"Super service"


"Super service fra bestilling til levering. Fantastisk produkt. Er super glad for mine bordplader. :)"

5 stjerner anmeldelse

Lars Molin - anmeldelse fra Trustpilot

"Hurtig levering"


"Rigtig flot bordplade, målene passer 100%, hurtig levering."

5 stjerner anmeldelse

Thomas Aagreen - anmeldelse fra GoogleTilbehør til træbordplader efter mål


Køb træbordplader i disse træsorter


Få inspiration til din træbordplade efter mål


Vi leverer rigtigt mange forskellige typer af vores træbordplader i massivt træ, som bruges til rigtigt mange løsninger. Her får du inspiration til, hvordan vores træbordplader efter mål er brugt i forskellige løsninger hos vores kunder.


Bordplade i massiv mahognitræ til køkkenKøkkenbordplade i massiv mahognitræ. Træbordpladen er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.
Træbordplade i massivt egetræ med 2 mellemTræbord i massivt egetræ specialfremstillet på mål efter kundens ønsker. Kunden ønskede bla, en bordplade bestående af 2 plader med et lille mellemrum og med synligt stål mellem pladerne.
Træbordplader i 40mm egetræ til køkkenKøkkenbordplader i 40mm massivt egetræ med underlimet vask og udskæring til kogeplade. Behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.
Køkkenbordplade i massivt egetræ med indhak til vindueKøkkenbordplade i massiv 40mm. egetræ, hvor træbordpladen går helt ud i vinduerne. 

 

Træbordplade efter mål til spisebord i sæbehandlet egetræTræbordplader til spisebord i massivt egetræ behandlet med sæbe. Kunden har selv lavet en sargkant, så bordpladen ser ekstra tyk ud og har også selv lavet den skrå kant mellem de 2 plader. 
Træbordplade med hvid oliebehandling i 27mm asketræKøkkenbordplade i 27mm asketræ lys efterbehandlet med hvid olie fra Guardian. Køkkenbordpladen i asketræ passer rigtig godt til vask og kumfur i stål og sort. Rundingen i enden giver træ bordpladen en smuk og elegant afrunding.

Træbordplade til køkken i 27mm behandlet egetræKøkkenbordplader i træ i 27mm egetræ. Træbordpladerne er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid.
Træbordplade i 40mm lys asketræ med vinkel og bordpladesamlingBordpladerne i massivt træ er fremstillet af 40mm ask lysetræ, og er sat sammen med bordpladesamlinger.


Tilvælg oliebehandling på din træbordplade

Du har mulighed for at tilvælge overfladebehandling med olie, når du bestiller din træbordplade efter mål i beregneren. Klik på "overfladebehandlinger" i beregneren og vælg om du ønsker behandling med: naturolie, hvid olie eller sort olie. Du kan vælge imellem 1 eller 2 gange oliebehandlinger. Klik på den enkelte træsort nedenunder, for at se eksempler på overfladebehandling af vores træbordplader.


Levering af træbordplader efter mål fra egen produktion

Når du køber din bordplade i træ online efter specialmål igennem vores prisberegner, så bliver din træbordplade produceret efter ordre fra vores egen produktion udfra råplader i træ, som vi selv importerer hos vores leverandører. Vi har som udgangspunkt levering fra uge til uge på alle vores træbordplader, med mindre du tilvælger oliebehandling, så skal du regne med ekstra leveringstid, da bordpladen skal tørre efter oliebehandlingen. Vi laver kun træbordplader efter mål i høj kvalitet, hvor alle vores træbordplader er i A/B kvaliteter, som er de højeste kvaliteter du kan få indenfor bordplade i træ. Vi sætter en ære i, at levere de bedste bordplader i træ, selvom det ikke kan ses på vores priser, som er træbordplader til rigtig fornuftige penge.