Træbordplader efter mål


Beregn selv prisen efter mål eller bestil i standardmål

Med vores online beregner her på siden giver vi dig mulighed, for nemt og hurtig at beregne prisen på en ny træbordplade og selv designe din træbordplade med tilvalg af kantprofiler, hjørner og overfladebehandlinger.

Her er det nemlig dig selv, der er designeren, når du gerne vil have en ny bordplade i træ på specialmål.

Træbordpladerne kan du bruge til alle typer af borde som f.eks.: køkkenbordplader, spisebordsplader og sofabordsplader og meget mere.

Du kan altid følge med i, hvordan din træbordplade kommer til at se ud, og hvad prisen bliver i vores preview af træbordpladen, som ændrer sig løbende, alt efter hvordan du laver din bordplade i træ. 

Vælg imellem hele 8 forskellige træsorter, når du bestiller din bordplade i træ efter mål hos MIFApladen.

Sådan beregner du din træbordplade efter mål

Beregn prisen på træbordplader efter mål:


Illustration af træbordplade:

På illustrationen nedenfor kan du se stavretning, kanter og hjørner. (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på træbordplade:

Du kan tilvælge forskellige hjørneafskæringer og indhak i pladen - udvalget ses herunder. Ønskes dette, vælges det under "Hjørner". (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på bordplader i eg


Vælg mellem følgende kantprofiler:

Nedenfor kan du se udvalget af kantprofiler som kan tilvælges i beregneren. Ønskes dette, vælges det under "Kanter". Forestil dig, at du ser pladen fra kanten (og ikke oppefra)

OBS: Kantprofilerne "8mm lige og 45 grader skrå" samt "5mm fas og 45 grader skrå" kræver en pladestørrelse større end 350x250mm eller 250x350mm.
Illustrationerne med de forskellige kantprofiler er illustreret med en 27mm plade, så forholdet vil være lidt anderledes på de andre tykkelser.

 
 


Vælg imellem disse træsorter

Vi kan levere rigtigt store og små massive træbordplader efter mål, men vi har dog vores begrænsninger. Se vores forskellige pladestørrelser her - hvor du beregneren kan bestille efter de mål, som ligger indenfor de forskellige intervaller. Du kan bestille vores træbordplader efter mål i alle vores forskellige træsorter. Klik på billedet af den enkelte træsort, for at læse mere om vores træsorter.


Overfladebehandling med olie:

Du kan tilvælge overfladebehandling med olie i beregneren ved at trykke på "overfladebehandlinger".

Vi tilbyder at overfladebehandle med 6 forskellige olier: natur, hvid, sort, antracitrgrå, dark coco og valnød - og du kan vælge om du ønsker 1 eller 2 behandlinger.

Vi overfladebehandler altid på alle kanter og hjørner samt på oversiden og undersiden.

Læs mere omkring overfladebehandling her.

Information omkring levering:

Vi leverer stort set alle ordrer med egen bil - som sikrer dig en sikker og præcis levering. 

Vi afsender så vidt muligt din ordre indenfor 10 hverdage fra ordren er bestilt og betalt. Bemærk dog at nogle ting – f.eks. oliebehandling af plader forlænger leveringstiden.

Fragtprisen afhænger af størrelse og vægt. Du kan se fragtprisen, når du tilføjer dine varer til indkøbskurven.

Læs mere omkring levering her


Tilbehør til træbordplader efter mål


 

Hvorfor købe træbordplader efter mål hos MIFApladen?

 
A/B kvaliteter
Alle vores træbordplader er med en flot ensartet overflade i en høj kvalitet.

Hurtig levering
Vi leverer hurtigt vores træbordplader efter mål - oftest med egen bil indenfor 10 hverdage, fra ordren er betalt.
Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Vi skærer selv vores træbordplader til i egen produktion efter mål, så snart du har bestilt din træbordplade. Det sikrer hurtig levering.

Køb oliebehandling til træbordplader

Du skal overfladebehandle din træbordplade inden du tager træbordpladen i brug. Hos MIFApladen tilbyder vi et stort udvalg af træbehandling og træplejeprodukter

98
 


Få inspiration til din træbordplade efter mål

Vi leverer rigtigt mange forskellige typer af vores træbordplader i massivt træ, som bruges til rigtigt mange løsninger. Her får du inspiration til, hvordan vores træbordplader efter mål er brugt i forskellige løsninger hos vores kunder. 

Bordplade i massiv mahognitræ til køkkenKøkkenbordplade i massiv mahognitræ. Træbordpladen er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.
Træbordplade i massivt egetræ med 2 mellemTræbord i massivt egetræ specialfremstillet på mål efter kundens ønsker. Kunden ønskede bla, en bordplade bestående af 2 plader med et lille mellemrum og med synligt stål mellem pladerne.
Træbordplader i 40mm egetræ til køkkenKøkkenbordplader i 40mm massivt egetræ med underlimet vask og udskæring til kogeplade. Behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.
Køkkenbordplade i massivt egetræ med indhak til vindueKøkkenbordplade i massiv 40mm. egetræ, hvor træbordpladen går helt ud i vinduerne. 

 

Træbordplade efter mål til spisebord i sæbehandlet egetræTræbordplader til spisebord i massivt egetræ behandlet med sæbe. Kunden har selv lavet en sargkant, så bordpladen ser ekstra tyk ud og har også selv lavet den skrå kant mellem de 2 plader. 
Træbordplade med hvid oliebehandling i 27mm asketræKøkkenbordplade i 27mm asketræ lys efterbehandlet med hvid olie fra Guardian. Køkkenbordpladen i asketræ passer rigtig godt til vask og kumfur i stål og sort. Rundingen i enden giver træ bordpladen en smuk og elegant afrunding.

Træbordplade til køkken i 27mm behandlet egetræKøkkenbordplader i træ i 27mm egetræ. Træbordpladerne er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid.
Træbordplade i 40mm lys asketræ med vinkel og bordpladesamlingBordpladerne i massivt træ er fremstillet af 40mm ask lysetræ, og er sat sammen med bordpladesamlinger.

Populære bordben til træbordplader

Hvorfor ikke købe nye bordben til din træbordplade efter mål? Vi har et stort udvalg af bordben i forskellige materialer og størrelser. Se hele udvalget af bordben her.

2


Køb træbordplader i disse træsorter


Levering af træbordplader efter mål fra egen produktion

Når du køber din bordplade i træ online efter specialmål igennem vores prisberegner, så bliver din træbordplade produceret efter ordre fra vores egen produktion udfra råplader i træ, som vi selv importerer hos vores leverandører. Vi har som udgangspunkt levering fra uge til uge på alle vores træbordplader, med mindre du tilvælger oliebehandling, så skal du regne med ekstra leveringstid, da træbordpladen skal tørre efter oliebehandlingen. Vi laver kun træbordplader efter mål i høj kvalitet, hvor alle vores træbordplader er i A/B kvaliteter, som er de højeste kvaliteter du kan få indenfor bordplade i træ. Vi sætter en ære i, at levere de bedste bordplader i træ, selvom det ikke kan ses på vores priser, som er træbordplader til rigtig fornuftige penge.

pin