Montage og tilpasning af NORTO Leth vægdekoration


Inden selve montagen skal du læse montagevejledning grundigt igennem. NORTO Leth trælisterne er nemme og hurtige at montere for alle. Hvis du ønsker et specielt mønster, er det en god idé at opmåle væggen og beregne, hvor mange lister, du skal tilskære inden montagen. Find et link til forslag med forskellige mønstre nederst på siden. Brug en almindelig sav og tilskær listerne ud fra målene. Påfør lidt montagelim på bagsiden af trælisterne og sæt dem direkte på en plan væg eller overflade, og giv listerne et lille tryk. Det kan være nødvendigt at bruge en hammer og en lille træklods, for at banke listerne helt fast. Hvis du monterer trælisterne på en overflade, der ikke går helt ned gulvet, kan du evt. lave en opklodsning, som kan holde trælisterne på plads, mens limen tørrer. Tilskær trælisterne efter stikkontakter og lignende med en almindelig sav. Hvis der i forbindelse med montagen skal flyttes stikkontakter skal du bruge en elektriker.

 

Montering af NORTO Leth - step 1
Opmål og tilskær trælisterne ud fra det mønster, som du ønsker at opsætte dem i.

 

Montering af NORTO Leth - step 2
Lav evt. en opklodsning med en træliste og træklodserne, hvis vægdekorationen ikke skal gå helt til gulvet. Sådan undgår du, at trælisterne glider ned, indtil limen tørrer.

 

Montering af NORTO Leth - step 3
Påfør lim på bagsiden af trælisterne. Du kan med fordel påførelim på flere lister ad gangen, men sørg for at montere dem inden limen tørrer.

 

Montering af NORTO Leth - step 4
Start med at opsætte listerne en for en i det mønster du mønster. Tryk dem godt fast til væggen og brug evt. en hammer og klods til at banke dem helt fast.

 

Montering af NORTO Leth - step 5
Efter montagen af NORTO Leth trælisterne kan du nyde din nye bæredygtige vægdekoration, som skaber liv i rummet.

 

 
 

 

 

 

pin