Vægbeklædning i træ


Dekoration af en væg skaber en særlig stemning og udtryk til et køkken, stue, entré eller soveværelse. En væg beklædt med træ tilfører en varm, rå og naturlig atmosfære i boligen. Træ er et levende materiale og med tiden vil vægbeklædningen skifte nuance, hvilket skaber forskellige mønstre i hjemmet.
Som noget nyt forhandler vi NORTO’s vægbeklædning, som er fremstillet af bæredygtigt fyrretræ.

Om NORTO

NORTO er et nyetableret nordisk interiørbrand, der producerer træbeklædning til loft og væg af genbrugstræ. For NORTO er bæredygtighed en kerneværdi, da resttræ fra overskudsproduktion anvendes til udviklingen af eksklusive vægdekorationer. Visionen er at vise respekt for skovområder og værne om naturens mangfoldighed – derfor genanvender NORTO træet til nye produkter. Træbeklædningen fra NORTO er kendetegnet ved gode solide materialer, høj kvalitet, eksklusivitet og et nordisk designudtryk. I vægbeklædningen fra NORTO kan du indrette dit hjem med fokus på detaljerne og gøre rummet personligt ved at kombinere de forskellige vægløsninger i træ.

NORTO Skov 135

Denne vægbeklædning er skabt ud fra en bæredygtig tanke om at genanvende endetræsstykker, der skæres fra ubehandlede fyrretræsplanker. Endetræsklodserne har forskellige tykkelser, overfladestrukturer, synlige årringe og knaster. Dette træprodukt tilfører væggene et varieret og råt udtryk. Produktserien hedder NORTO Skov 135, fordi endetræsklodserne har en bredde på 135 mm.

NORTO Leth

NORTO Leth er fremstillet af ubehandlede fyrretræslister med runde kanter. Trælisterne fås i 210x42 mm i tykkelser på 8, 10 og 12 samt i en større variant på 420x84 og 10 mm i tykkelsen. Med NORTO Leth kan du skabe individuelle designløsninger til væggen og kombinere de 4 varianter. Det skaber en tredimensionel effekt og udtryk i rummet.

Se NORTO’s produkter til vægbeklædning i træ her på siden.