Vægbeklædning i træ


Dekoration af en væg skaber en særlig stemning og udtryk til et køkken, stue, entré eller soveværelse. En væg beklædt med træ tilfører en varm, rå og naturlig atmosfære i boligen. Træ er et levende materiale og med tiden vil vægbeklædningen skifte nuance, hvilket skaber forskellige mønstre i hjemmet.
Som noget nyt forhandler vi NORTO’s vægbeklædning, som er fremstillet af bæredygtigt fyrretræ.

Om NORTO

NORTO er et nyetableret nordisk interiørbrand, der producerer træbeklædning til loft og væg af genbrugstræ. For NORTO er bæredygtighed en kerneværdi, da resttræ fra overskudsproduktion anvendes til udviklingen af eksklusive vægdekorationer. Visionen er at vise respekt for skovområder og værne om naturens mangfoldighed – derfor genanvender NORTO træet til nye produkter. Træbeklædningen fra NORTO er kendetegnet ved gode solide materialer, høj kvalitet, eksklusivitet og et nordisk designudtryk. I vægbeklædningen fra NORTO kan du indrette dit hjem med fokus på detaljerne og gøre rummet personligt ved at kombinere de forskellige vægløsninger i træ.

Se NORTO’s produkter til vægbeklædning i træ her på siden. Under produkterne kan du læse mere om de forskellige typer af vægbeklædning.


 

 

NORTO Skov 135

Denne vægbeklædning er skabt ud fra en bæredygtig tanke om at genanvende endetræsstykker, der skæres fra ubehandlede fyrretræsplanker. Endetræsklodserne har forskellige tykkelser, overfladestrukturer, synlige årringe og knaster. Dette træprodukt tilfører væggene et varieret og råt udtryk. Produktserien hedder NORTO Skov 135, fordi endetræsklodserne har en bredde på 135 mm.

NORTO Dahl

Denne produktserie er udviklet med formålet om at genanvende fyrretræsstolper til rustikke vægdekorationer. NORTO Dahl er fremstillet af kvadratiske træklodser i forskellige tykkelser. Træklodserne er monteret på en bagplade, hvor årringenes kerne er synlige, så de danner cirkelformet mønster. De varierende tykkelser på træklodserne skaber en smuk tredimensionel effekt, og træets struktur skaber et naturligt designudtryk. Tykkelsen på klodserne er 10mm, 15mm og 20mm.

NORTO Leth

NORTO Leth er fremstillet af ubehandlede fyrretræslister med runde kanter. Trælisterne fås i 210x42 mm i tykkelser på 8, 10 og 12 samt i en større variant på 420x84 og 10 mm i tykkelsen. Med NORTO Leth kan du skabe individuelle designløsninger til væggen og kombinere de 4 varianter. Det skaber en tredimensionel effekt og udtryk i rummet.

NORTO Bech

NORTO Bech er bæredygtig listebeklædning, der er klasse 2 brandgodkendt (K1 10, D-s2,d0). Produktserien er fremstillet af massivt træ, der er genanvendt fra overskudsproduktion i træindustrien. Træpanelernes spor og lameller skaber et symmetrisk design, hvor knasterne tilfører et naturlig udtryk til vægbeklædningen. NORTO Bech fås som ubehandlet, med maling i sporene eller som fuldmalet (dog er denne ikke brandgodkendt). Panelerne leveres med fer og not i enderne.

NORTO Friis

NORTO Friis er en bæredygtig træbeklædning til vægge. Panelerne er fremstillet af resttræ, der er blevet til overs i træindustrien. Produktserien er fremstillet som et bredt massivt træpanel med en glat overflade, fer og not i siderne og enderne og en lille fas i kanterne. Træpanelerne er brandgodkendt til K1 10, D-s2,d0 i en ubehandlet udgave. NORTO Friis panelerne leveres som ubehandlede, men du kan nemt selv male dem.

 

NORTO Holm

NORTO Holm er bæredygtige akustikpaneler fremstillet af resttræ fra trappestolper. Akustikpanelerne består af 36 kvadratiske endetræsklodser, der er limet fast på en 9 mm sort genbrugsfilt, som er brandgodkendt til B-s1,d0. NORTO Holm akustikpanelerne fås i målene 600x600x29 mm. Akustikpanelerne er lydtestet og opnår en lydreduktion på op til 95 % i mellemfrekvensbånd, hvor almindelig tale ligger (se mere på www.norto.dk). Endetræsklodsernes rå overfladestuktur skaber et rustikt udtryk og optimale forudsætninger for god akustik i rummet.

NORTO Toft

NORTO Toft er bæredygtige akustikpaneler til vægge og lofter. Akustikpanelerne er fremstillet af sammenlimede ubehandlede fyrretræslameller fra restproduktion af vinduer. Panelerne har udfræsede spor i et varierende mønster. NORTO Toft akustikpanelerne måler 1200x600x16 mm, og de kan monteres med bagvedliggende lydisolerende materialer. Akustikpanelerne er blevet lydtestet, og de opnår en lydreduktion på op til 90 % under de lydtestede forudsætninger (se mere på www.norto.dk).

pin