Kvalitet


MIFApladens massive fyrretræsplader er fremstillet i møbelkvalitet på vores søsterfabrik VTI Vinderup Træindustri, der har over 35 års erfaring med produktion af træplader i Danmark.

Pladerne er lavet af ca. 45 mm brede træstave, som er skåret ud i hele pladens længde. På den måde er der ikke endesamlinger midt inde i pladen.

Vores massive plader i hårdttræ er produceret med henblik på at bevare træets naturlige farvespil. Af samme grund er der små, naturlige knaster bevaret i træet. Pladerne er produceret i Østeuropa og er ligesom vores fyrretræsplader stavlimede. Hårdttræspladerne er sat sammen af ca. 40 mm brede stave med en længde på 160 til 400 mm. Stavene er fingersamlede i enderne, hvilket giver en flot og holdbar finish.

Alle vores plader forarbejdes på MIFApladens eget snedkerværksted i Vinderup ved Limfjorden. Her kan vi tilpasse pladerne efter præcis de mål og kantbearbejdninger, som du ønsker.

Alle vores plader har en for og en bagside. På bagsiden kan der forekomme lidt flere knaster og reparationer end på forsiden af pladen - husk derfor altid at vende pladen rigtigt, når den monteres.

Pladens længde = Stavenes og årenes længderetning.

HOME-BOX i fyr - her brugt som bordben på et skrivebord - giver smart opbevaring

 

pin