Træplader efter mål


Massive træplader er særdeles velegnede til køkkenbordplader, bordplader, skrivebordplader, trappetrin, hylder, vinduesplader og meget, meget mere. De er anvendelige alle steder i hjemmet og er i alle henseender det mest bæredygtige og naturlige valg. Brug vores beregningsmodul nedenfor til at designe din træplade efter de mål, du har brug for. Du kan desuden vælge kantprofiler og hjørneudskæringer på pladen og løbende følge med i, hvordan din plade kommer til at se ud.

Er du i tvivl om, hvilken træsort du skal vælge, kan du under træsorter se, hvordan vores store udvalg ser ud i både naturlig og behandlet tilstand. Du kan også læse om egenskaber og kvalitet under hver enkelt træsort her: Ask lysBirkBøgEgFyrKirsebær - Mahogni Valnød.


Beregn prisen på din træplade her:


Har du brug for hjælp? Ring eller skriv til os.
Vi kan kontaktes på telefon 9610 1520 eller på mail@mifapladen.dk

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

Jesper Fredholm - kundeservice MIFApladen

Martin Madum - kundeservice MIFApladen


"Rigtig god pris"


”Rigtig god pris, pladerne af forventet kvalitet, de blev leveret præcis som lovet af venlig chauffør der bar pladerne ind sammen med mig. Venligt og serviceminded personale da jeg ringede og spurgte til, hvornår på dagen jeg kunne forvente levering. Helt perfekt handel!”


5 stjerner anmeldelse
Tina Jensen - anmeldelse fra Trustpilot

"Så nemt!"


"Det er nu anden gang vi handler hos MIFApladen og vi kan kun være super tilfredse. Mulighederne for valg af træsort, dimentioner samt efterbehandling af træplader er næsten ubegrænsede. 
De har en nem og overskuelig hjemmeside, hvor man I eget tempo kan vælge sine produkter, som de så får leveret til døren. Når vi skal have nye køkkenbordplader så kommer vi igen!"

5 stjerner anmeldelse

Thomas - anmeldelse fra Trustpilot

"Rigtig god leverance"


"Rigtig god leverance. Jeg bestilte i alt 8 plader 40mm fyr i forskellige størrelser til at lave en halvsvingstrappe - prima kvalitet til en god pris."

5 stjerner anmeldelse

Mogens Jæger - anmeldelse fra Google

"God service"


"God service. Fik opkald for at aftale leveringsdetaljer inden pladen blev produceret. Alle mål og kanter var som de skulle. Dobbelt olieret som aftalt. Kan kun sige godt om MIFApladen"

5 stjerner anmeldelse

Oliver Lanz - anmeldelse fra Trustpilot


Træplader på mål

Med massivt træ får du naturen ind i dit hjem til dig og din familie, og her på siden kan du sætte dit helt eget præg på pladen. Hos MIFApladen tilbyder vi træplader på mål, så du kan få din nye træplade på lige præcis det mål du søger. Skal du fx bruge en bordplade der er præcis 3025mm mellem 2 vægge, så kan du nemt beregne og bestille det ovenfor. Vi har plader helt op til 4,5 meter i længden. Vi tilbyder pladerne både ubehandlet og oliebehandlet med enten natur, hvid eller sort olie.

Tykkelse af træplader

Vi tilbyder træplader i 3 forskellige tykkelser -  nemlig 18mm, 27mm og 40mm. De forskellige tykkelser er velegnede til forskellige ting. 18mm tykke plader er fx velegnede til små hylder som ikke skal belastes med store mængder vægt – det er også 18mm tykke plader vi bruger til vores reoler. Skal du derimod have et stort bord anbefaler vi en 40mm tyk plade, som vil give et stabilt bord, hvis du samtidig monterer nogle stabile bordben.

Er du i tvivl om hvilken tykkelse træplade du skal vælge til dit projekt er du altid velkommen til at sende os en mail eller ringe, så kommer vi gerne med råd og vejledning.

Hurtig leveringstid på træplader

Vi afsender varer til hele landet hver uge, så du kan hurtigst muligt efter bestilling kan få leveret dine nye træplader til din adresse. Du finder altid aktuel leveringsinformation her.