Træplader efter mål - lige som du ønsker


Brug vores beregningsmodul nedenfor til at designe din træplade efter de mål, du har brug for. Du kan desuden vælge kantprofiler og hjørneudskæringer på træpladen og løbende følge med i, hvordan din træplade kommer til at se ud. Massive træplader er særdeles velegnede til køkkenbordplader, bordplader, skrivebordplader, trappetrin, hylder, vinduesplader og meget, meget mere. De er anvendelige alle steder i hjemmet og er i alle henseender det mest bæredygtige og naturlige valg.

Er du i tvivl om, hvilken træsort du skal vælge, kan du under træsorter se, hvordan vores store udvalg ser ud i både naturlig og behandlet tilstand.


Beregn prisen på din træplade her:


Illustration af træplade:

På illustrationen nedenfor kan du se stavretning, kanter og hjørner. (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på træplade:

Du kan tilvælge forskellige hjørneafskæringer og indhak i pladen - udvalget ses herunder. Ønskes dette, vælges det under "Hjørner". (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på bordplader i eg


Vælg mellem følgende kantprofiler:

Nedenfor kan du se udvalget af kantprofiler som kan tilvælges i beregneren. Ønskes dette, vælges det under "Kanter". Forestil dig, at du ser pladen fra kanten (og ikke oppefra)

OBS: Kantprofilerne "8mm lige og 45 grader skrå" samt "5mm fas og 45 grader skrå" kræver en pladestørrelse større end 350x250mm eller 250x350mm.
Illustrationerne med de forskellige kantprofiler er illustreret med en 27mm plade, så forholdet vil være lidt anderledes på de andre tykkelser.

 
 


Vælg imellem disse træsorter

Vi kan levere rigtigt store og små massive træplader efter mål, men vi har dog vores begrænsninger. Se vores forskellige pladestørrelser her - hvor du beregneren kan bestille efter de mål, som ligger indenfor de forskellige intervaller. Du kan bestille vores træplader efter mål i alle vores forskellige træsorter. Klik på billedet af den enkelte træsort, for at læse mere om vores træsorter.Overfladebehandling med olie:

Du kan tilvælge overfladebehandling med olie i beregneren ved at trykke på "overfladebehandlinger".

Vi tilbyder at overfladebehandle med 6 forskellige olier: natur, hvid, sort, antracitrgrå, dark coco og valnød - og du kan vælge om du ønsker 1 eller 2 behandlinger.

Vi overfladebehandler altid på alle kanter og hjørner samt på oversiden og undersiden.

Læs mere omkring overfladebehandling her.

Information omkring levering:

Vi leverer stort set alle ordrer med egen bil - som sikrer dig en sikker og præcis levering. 

Vi afsender så vidt muligt din ordre indenfor 10 hverdage fra ordren er bestilt og betalt. Bemærk dog at nogle ting – f.eks. oliebehandling af plader forlænger leveringstiden.

Fragtprisen afhænger af størrelse og vægt. Du kan se fragtprisen, når du tilføjer dine varer til indkøbskurven.

Læs mere omkring levering her


Tilbehør til træplader 

Hvorfor købe træplader efter mål hos MIFApladen?

 
A/B kvaliteter
Alle vores træplader efter mål er med en flot ensartet overflade i en høj kvalitet A.

Hurtig levering

Vi leverer hurtigt - oftest indenfor 10 hverdage, fra ordren er betalt.Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Vi skærer selv vores træplader til i egen produktion efter mål, så snart du har bestilt din træplade. Det sikrer hurtig levering på træplader.

Anbefalet træplejeprodukter til træplader

98


Bestil vareprøver

Hos os har du mulighed for at bestille et stykke af den træsort, der har vækket din nysgerrighed. Vareprøven er ca 290x190mm.
Se alle vareprøver her.

131 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på på mail@mifapladen.dk


 

Populære bordben til træplader på mål

Hvorfor ikke købe nye bordben til din træplade efter mål? Vi har et stort udvalg af bordben i forskellige materialer og størrelser. Se hele udvalget af bordben her.

2


Få inspiration til vores træprodukter


Køkkenbordplade med indhak i eg hvor bordpladen går helt ud til vinduet.

Bordplader i 27mm bøg til et køkken med udskæring og bordpladesamlinger.

Bordpladen er fremstillet på specialmål i 40mm ask lys.

Bordplade i 40mm eg med underlimet vask og udskæring til kogeplade.

 

Barbord i massivt træ - kan leveres i mange træsorterBarbord med "reoler" som ben - praktisk opbevaring
Køkken i eg med smarte detaljerKøkken i eg med smart ø i forgrunden. Skuffer på den ene side og hylder på den anden side

 

Bænk i fyr behandlet med sort olie - kan leveres i mange træsorterBænk (med FRAMES) i fyr - behandlet med Junckers Rustikolie, sort
Køkken i massiv eggetræKøkken i massiv egetræ. Smart detalje i en lille lejlighed - klik her og se hvad det er
Entreopstilling i ask lys - praktisk med opbevaring og bøjlestangEntremøbel (lavet med vores reolsystem i træ) i ask lys - praktisk med opbevaring og bøjlestang
Udsnit af køkken i massivt egetræUdsnit af køkken i eg - er specialfremstillet til kunde

  

Køkken i massiv eg - specialfremstilles efter kundens ønskerKøkken i massivt egetræ - specialfremstillet til kunde

Smarte røde bukke i fyrretræSmarte bordbukke i fyr - her er de malet røde som blikfang

Elegant spisebord i massiv askElegant spisebord i ask lys - kan leveres i mange træsorter
Praktisk mobil ø i egetræMobil ø i egetræ (lavet med vores reolsystem i træ) - med god opbevaringsplads

  

Udsnit af sofabord lavet af HOME-BOXE i eg.Udsnit af sofabord - lavet med vores reolsystem i træ i eg på hjul
HOME-BOX brugt som bordben ved arbejdsbord = praktisk opbevaringReol brugt som bordben ved arbejdsbord = praktisk opbevaring

Udsnit af reol / rumdeler lavet af HOME-BOXE i forskellige træsorter og behandlingerUdsnit af reol / rumdeler lavet med vores reolsystem i træ - forskellige træsorter og behandlinger
Spisebord med firkantede træbordbenSpisebord i fyr med smarte firkantede træbordben - kan leveres i mange træsorter

 

Lille praktisk sofabordBellevuebænk brugt som lille praktisk sofabord i et sommerhus

Robust sofabord i massiv egRobust sofabord i massivt egetræ - kan fåes i andre træsorter

Indretning af børneværelse med HOME-BOXEIndretning af børneværelse med vores reolsystem i træ
Køkken i massivt egetræ - specialfremstillet til kundeKøkken i massiv eg - alle køkkener specialfremstilles ud fra kundens ønsker


Køb træplader i disse træsorter


Træplader på mål med hurtig levering

Med træplader på mål får du naturen ind i dit hjem til dig og din familie, og her på siden kan du sætte dit helt eget præg på træpladen. Hos MIFApladen tilbyder vi træplader på mål, så du kan få din nye træplade på lige præcis det mål du søger. Skal du fx bruge en træplade der er præcis 3025mm mellem 2 vægge, så kan du nemt beregne og bestille det ovenfor. Vi har træplader helt op til 4,5 meter i længden. Vi tilbyder træpladerne både ubehandlet og oliebehandlet med enten natur, hvid eller sort olie. Vi afsender varer til hele landet hver uge, så du kan hurtigst muligt efter bestilling kan få leveret dine nye træplader til din adresse. Du finder altid aktuel leveringsinformation her.

Vi tilbyder træplader i 3 forskellige tykkelser -  nemlig 18mm, 27mm og 40mm. De forskellige tykkelser er velegnede til forskellige ting. 18mm tykke plader er fx velegnede til små hylder som ikke skal belastes med store mængder vægt – det er også 18mm tykke træplader vi bruger til vores reoler. Skal du derimod have et stort bord anbefaler vi en 40mm tyk træplade, som vil give et stabilt bord, hvis du samtidig monterer nogle stabile bordben.

Er du i tvivl om hvilken tykkelse træplade du skal vælge til dit projekt er du altid velkommen til at sende os en mail eller ringe, så kommer vi gerne med råd og vejledning.

pin