Bordplader i standardmål


Alle vores bordplader i standardmål er skåret ud i nogle bestemte længder og bredder. Fælles for vores bordplader i standardmål er, at de har fået den helt klassiske skarpe kant på vores CNC maskine, og overfladen er pudset pæne. Her på siden finder du alle vores bordplader i standardmål i alle vores forskellige træsorter. Vi har valgt kun, at vise dig vores bordplader i 27mm og 40mm, da vi ikke anbefaler en bordplade i 18mm tykkelse, da det kræver ekstra understøttelse/stivere for at stabilisere bordpladen.

Skal du bruge andre mål på din bordplade, eller ønsker du en anden kantprofil? Så kan du længere nede på siden, læse mere om hvordan du bestiller bordplader efter mål.


Vores bordplader i standardmål er i massiv træ og har mange anvendelsesmuligheder som f.eks: køkkenbordplader, spisebordsplader, sofabordsplader og arbejdsbordplader


 

Bordplade efter mål beregner billede

Køb bordplader efter mål


Ønsker du andre mål end ovenstående bordplader i standardmål, så skal du benytte vores online prisberegner. 


I beregneren har du selv mulighed for at indtaste dine helt præsise mål, og selv beregne prisen på din bordplade.

I beregneren kan du også tilvælg hjørneafrudninger og stort udvalg af forskellige kantprofiler.

Ønsker du overfladebehandling af din bordplade, så kan du også tilvælge overfladebehandling med olie på din bordplade. Vi tilbyder 3 forskellige typer af oliebehandlinger: naturolie, hvid olie og sort olie, og du kan vælge om du ønsker 1 eller 2 behandlinger af bordpladen. 

Klik på billedet eller på den grønne knap nedenunder og beregn selv prisen og design selv din bordplade efter mål.


Knap bordplader efter mål


Køb bordplader i disse træsorter


 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på mail@mifapladen.dk


 
 

Tilbehør til bordplader i standardmål


Overfladebehandling af bordplader

Når du køber dine bordplader hos MIFApladen, leveres bordpladerne ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine bordplader. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træet. Du skal altid overfladebehandle din bordplade inden du tager den i brug og monterer bordpladen. Hvis du ikke overfladebehandler bordpladen, kan du opleve at bordpladen kan revne eller slå dig.


Ubehandlede bordplader i standardmål

Alle vores bordplader er ubehandlede, når du bestiller hos MIFApladen. Ønsker du, at din bordplade skal overfladebehandles kan du enten selv vælge at gøre det, men vi kan også klare det for dig, så du selv slipper for besværet. Vi kan behandle din bordplade med naturolie, hvid olie eller sort olie. Hvis du ønsker en oliebehandling, skal du bestille din bordplade via vores online beregner her - hvor du vælger hvilken overfladebehandling din bordplade skal have. Her har du også mulighed for, at vælge forskellige kantprofiler, hjørner, længder, bredde og tykkelser på din bordplade.

Vi hjælper dig gerne med din nye bordplade

Skal du bruge hjælp til mål, tegninger eller andet med din bordplade, så hjælper vi dig gerne. Også hvis du f.eks skal bygge nyt sofabord, skrivebord eller andet, så hjælper vi dig gerne fra tanke til færdigt produkt. Har du ligeledes spørgsmål til vores bordplader, er du altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Ellers så bestil din nye bordplade i vores standardmål her på siden, så sørger vi for at få din bordplade leveret hurtigst muligt, eller når du skal bruge den. Bordpladerne er produceret på egen fabrik. Hvis du bestiller en bordplade i standardmål, og vi har råpladerne på lager, kan vi som udgangspunkt levere din nye bordplade fra uge til uge med egen bil i hele landet.

Få naturen ind i dit hjem med bordpladen

Når du vælger at købe en ny bordplade, så er du sikker på at få naturen ind i dit hjem. Vores bordplader i standardmål, er lavet i massivt træ, og massive bordplader er i de seneste år blevet rigtigt populære i de danske hjem. Udover at bordpladerne skaber en naturlig hygge, så er du også sikker på at f.eks. bakterier ikke er så levedygtige som på f.eks. laminatbordplader og andre materialer. Udover at få naturen ind i dit hjem, så er bordpladerne med til ikke at se slidste ud efter mange år, hvis de under omstændighederne, får den rette behandling løbende. Derudover kan du også finde netop den træsort, der passer ind i dit hjem og i dit miljø, så du får den helt rigtige farve. 

Ønsker du at læse mere om de træsorter, som vores bordplader i standardmål kan købes i - kan de læse mere om de forskellige træsorter her. Alle vores bordplader i standardmål er fremstillet af ca 40mm brede stave med stavlængder på imellem 160mm og 400mm. Du kan bestille vores bordplader i standardmål fra 1000mm lange og helt op til 4545m lange og op til 1215mm i bordpladebredden.

pin