Bordplader i standardmål


Alle vores bordplader i standardmål er skåret ud i nogle bestemte længder og bredder. Fælles for vores bordplader i standardmål er, at de har fået den helt klassiske skarpe kant på vores CNC maskine. Her på siden finder du alle vores bordplader i standardmål i alle vores forskellige træsorter. Vi har valgt kun, at vise dig vores bordplader i 27mm og 40mm, da vi ikke anbefaler en bordplade i 18mm tykkelse, da det kræver ekstra understøttelse/stivere for at stabilisere til en bordplade.

Vores bordplader i standardmål er alle i massiv træ og har mange anvendelsesmuligheder som f.eks: køkkenbordplader, spisebordsplader, sofabordsplader og arbejdsbordplader. Ønsker du andre mål end nedenstående bordplader i standardmål, så skal du benytte vores online prisberegner hvor du selv kan indtaste dine mål, hjørner og kantprofiler. Her kan du også vælge en evt. overfladebehandling på din bordplade.


 

Bordplader efter egne specialmålKlik på billedet og beregn prisen på din bordplade i specialmål.


Bordplader i andre træsorter

Billede af lys ask bordpladeAsk lys

Se mere knap lys ask bordplade

Billede af bordplade i birkBirk

Se mere knap birk bordplade

Billede af bordplade i bøgBøg

Se mere knap bøg bordplade

Billede af bordplade i egtræEg

Se mere knap eg bordplade

Billede af fyr bordpladeFyr

Se mere knap fyr bordplade

Billede af massiv kirsebær bordpladeKirsebær

Se mere knap kirsebær bordplade

Mahogni bordplade billedeMahogni

Se mere knap bordplader mahogni

Bordplade i valnøddetræ Valnød

Se mere knap valnød bordpladeHar du brug for hjælp? Ring til os og få vejledning

 

Man-tors: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

 

Morten Kjær - MIFApladen
Mette Pilgård - MIFApladen
Flemming Nielsen - MIFApladen
Jesper Fredholm - MIFApladen

Vi hjælper dig gerne med din nye bordplade


Skal du bruge hjælp til mål, tegninger eller andet med din bordplade, så hjælper vi dig gerne. Også hvis du f.eks skal bygge nyt sofabord, skrivebord eller andet, så hjælper vi dig gerne fra tanke til færdigt produkt. Har du ligeledes spørgsmål til vores bordplader, er du altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Ellers så bestil din nye bordplade i vores standardmål her på siden, så sørger vi for at få din bordplade leveret hurtigst muligt, eller når du skal bruge den. 

Ubehandlede bordplader i standardmål

Alle vores bordplader er ubehandlede, når du bestiller hos MIFApladen. Ønsker du, at din bordplade skal overfladebehandles kan du enten selv vælge at gøre det, men vi kan også klare det for dig, så du selv slipper for besværet. Vi kan behandle din bordplade med natur olie, hvid olie eller sort olie. Hvis du ønsker en oliebehandling, skal du bestille din bordplade via vores online beregner her - hvor du vælger hvilken overfladebehandling din bordplade skal have. Her har du også mulighed for, at vælge forskellige kantprofiler, hjørner, længder, bredde og tykkelser på din bordplade. 

Få naturen ind i dit hjem 

Når du vælger at købe en ny bordplade, så er du sikker på at få naturen ind i dit hjem. Vores bordplader i standardmål, er lavet i massivt træ, og massive bordplader er i de seneste år blevet rigtigt populære i de danske hjem. Udover at bordpladerne skaber en naturlig hygge, så er du også sikker på at f.eks. bakterier ikke er så levedygtige som på f.eks. laminatbordplader og andre materialer. Udover at få naturen ind i dit hjem, så er bordpladerne med til ikke at se slidste ud efter mange år, hvis de under omstændighederne, får den rette behandling løbende. Derudover kan du også finde netop den træsort, der passer ind i dit hjem og i dit miljø, så du får den helt rigtige farve. 

Ønsker du at læse mere om de træsorter, som vores bordplader i standardmål kan købes i - kan de læse mere om de forskellige træsorter her. Alle vores bordplader i standardmål er fremstillet af ca 40mm brede stave med stavlængder på imellem 160mm og 400mm - fyrretræspladerne er dog med gennemgående stave. Du kan bestille vores bordplader i standardmål fra 1m lange og helt op til 4,5m lange. 

Vores bordplader er produceret på egen fabrik. Hvis du bestiller en bordplade i standardmål, og vi har råpladerne på lager, kan vi som udgangspunkt levere din nye bordplade fra uge til uge.