Bordplader i bøg


Her finder du alle vores bordplader i bøg i 27mm og 40mm tykkelse. Vi anbefalder altid disse tykkelser til bordplader i bøg, da f.eks. en 18mm bordplade ville blive for tynd og kræve ekstra understøtning under bordpladen. Alle vores bordplader i bøg er massive, og er bordplader, som vi skærer ud i standardmål i nogle bestemte længder og bredder. Herefter giver vi bordpladerne en helt skarp og klassisk kant. Overfladen på vores bordplader i bøg er i lyse og beige farver med rød/bruge åretegninger i træet. Bordpladerne fra MIFApladen er i massiv bøg er lavet af ca. 40mm brede stave med længder på imellem 160mm og 400mm. Det kaldes også for kortstav, som betyder, at det ikke er gennemgående stave i pladens længde. 

På billederne kan du få en fornemmelse af farverne på bordpladerne i bøg, men da træ er et helt naturligt materiale, skal du altid være opmærksom på, at der kan være variationer på farverne. 


 

 

Billede bøg bordplader efter egne mål

 

40mm bordplader i bøg

Er vores tykkeste bordplade i bøg som du kan bestille hos MIFApladen. Dette er den kendte tykke bordplade i bøg, som der oftest bruges til køkkenbordplade eller skriveborde, og er i en yderst kraftig kvalitet. Hårdhedsgraden på alle vores bordplader i 40mm massiv bøg er 2,8 på Brinell-skalen, som gør er træsorten derfor er knap så hård som f.eks. vores bordplader i eg. Du kan her på siden bestille fra 1000mm til 4545mm i længden på bordpladerne i bøg og fra 500mm til 1215mm i tykkelsen.

Ønsker du at se farven eller få en følelse af vores bordplader i bøg, kan du altid bestille en vareprøve her på vores bøg. Vil du gerne læse mere om vores bøg kan du gøre det her.

 

Skal du bruge bordplader i bøg efter specialmål?

Ovenstående er nogle standardmål vi tilbyder bordpladerne i, men hos MIFApladen kan vi også sagtens hjælpe dig, med en bordplade i bøg efter dine helt egne mål. Du kan benytte vores bordplade-beregner, hvor du selv kan indtaste dine egne mål, vælge hjørner, kanter og evt. overfladebehandling af din bordplade. Så beregnes prisen helt auomatisk, på din nye bordplade i bøg. Vores bordplader i bøg har mange anvendelses muligheder, og vi ser ofte pladerne er brugt til køkkeborde, skrivebord, sofaboarde og spiseborde. 

Du er natuligvis også altid velkommen til at kontakte MIFApladen på telefon på alle hverdage eller skriv til os på mail hvis du f.eks. ønsker et tilbud på din bordplade i bøg. 

Runde bøgebordplader

Nogle gange ønsker man en speciel bordplade i bøg. Vi tilbyder også runde bøgebordplader med pladediameter på op til 1200mm og i tykkelserne 18mm, 27mm og 40mm. Du kan se alle vores runde bordplader i bøg her. Skal du bruge en anden type rund bordplade, f.eks. efter nogle helt unikke mål, er du velkommen til at skrive eller ringe til os, for at finde en løsning der passer netop til dit hjem. Vi kan også behandle din runde bordplade i bøg med oliebehandling, hvis du ønsker en lysere eller mørkere bordplade, så skal pladen blot bestilles via vores bordplade-beregner.