Leveringstider


Levering
MIFApladen kan levere varer til hele Danmark, eksklusiv Bornholm og andre ikke brofaste øer, Grønland og Færøerne. Vores fragtmænd leverer dine varer direkte til din adresse i gadeplan.

Du kan læse om prisen for levering af dine varer her.

Vi afsender varer hver mandag med fragtmand – vi forventer levering hos dig om tirsdagen.  Alle ordrer som kan sendes med Post Nord afsendes med dem – disse afsendes løbende og ikke på faste dage.

Ordrer, der er registreret og betalt hos os senest fredag morgen kl. 8.00, vil så vidt det er muligt, blive afsendt mandag ugen efter. Bemærk dog at nogle ting – fx oliebehandling af plader forlænger leveringstiden.

Når din ordre er afsendt vil du modtage en mail med et tracking-nummer, så du kan følge din forsendelse.

Er vægten af en af dine plader / pakker over 40 kg. kræver det at der er en til at modtage. Har du skrevet at den må stilles ringer vi til dig før varen afsendes, så vi kan lave aftale om hvem der skal ringes til før levering. 

Er der lavet aftale om at der skal ringes før ankomst gør fragtfirmaet selvfølgelig det - hvis der mod forventning ikke træffes nogen, og de derfor ikke kan aflevere forsendelsen, bliver der faktureret en merpris på en ekstra udkørsel.  

Varer, som vi ikke har på lager, kan der være længere leveringstid på.

Ønsker du selv at afhente varerne hos MIFApladen i Vinderup, er dette også muligt, og du sparer dermed fragten. Varen skal dog bestilles og betales på forhånd. Du får en faktura på mail, når dine varer er klar til afhentning. Vores åbningstider for afhentning er: Mandag-torsdag fra kl. 8.00-16.00. Fredag fra kl. 8.00-14.00.Bankoverførsel
Ved betaling med bankoverførsel sættes ordren først i gang, når vi har modtaget pengene på vores konto.

Bænk med FRAMES i fyr - behandlet med sort olie - passer ind mange steder i boligen