Hylder med skjulte beslag


Svævehylder i massivt træ


På siden med træplader efter mål, har du mulighed for at bestille MIFApladens hylder med skjulte hyldebæringer. Dine hylder bliver dermed leveret med huller samt de dertilhørende skjulte hyldebæringer - alt sammen inkluderet i prisen. Bemærk venligst, at denne montering ikke kan bruges i en gipsvæg! Hyldebæringerne kan heller ikke tåle den helt store belastning, og denne type hylder er derfor kun velegnede til mindre, lette ting.

Max og min mål:
MIFApladens hylder med skjulte hyldebæringer kan bestilles i alle træsorter og tykkelser. Dog skal hyldens mål ligge inden for følgende:
- Bredde: minimum 140 mm og maximum 300 mm
- Længde: minimum 350 mm og maximum 4500 mm

Antal hyldebæringer:
Antallet af huller og hyldebæringer afhænger af hyldens længde:
Længde op til 1000 mm = 2 skjulte hyldebæringer
Længde op til 1600 mm = 3 skjulte hyldebæringer
Længde op til 2000 mm = 4 skjulte hyldebæringer
Længde op til 3000 mm = 5 skjulte hyldebæringer
Længde op til 4500 mm = 6 skjulte hyldebæringer


Pris:
Prisen for hylderne med skjulte hyldebæringer beregnes ud fra en normal hyldes pris + 200 kr. inkl. moms for de to første hyldebæringer og derefter 75 kr. inkl. moms pr. ekstra hyldebæring.

Hyldebæringen:
Selve hyldebæringen går 120 mm ind i hyldens bredde (Ø12 mm) og skruen går 70 mm ind i væggen (Ø7 mm). Den skjulte hyldebæring skal monteres med rawplugs direkte i en stabil væg (ikke i gipsvæg). Ved montering skal der opmåles meget præcist. Dog er der mulighed for at regulere bæringerne en smule, da de er koniske.


HUSK, at hylderne ikke kan tåle, at du sætter tunge ting på dem, da denne slags hylder ikke bliver støttet på undersiden.

Hylde med skjulte hyldebæringer

Beregn priser her:


HUSK at vælge "Hylde med skjulte hyldebæringer" for at få boringer og bæringer med - som vælges under "pladetype".

pin