Bellevue-samling - hvad er det?


Vi synes, det vigtigste ved møbler i massivt træ er, at træet for lov til at stå alene. Med forstyrrende elementer som jernbeslag- og skruer, forsvinder den styrke og naturlighed, som træet har.

Derfor er vi meget stolte af vores meget stilrene Bellevue-samlinger. Denne samlemåde er utrolig stærk, selvom der ikke bruges andet end træ til samlingen.

Bellevue-samlingen kan ses på billedet på denne side. Det er en samling, hvor der slås træsøm ind i borede huller for at holde træet sammen. Træsømmene er kun synlige fra enden og ikke fra toppen af pladen. Se eksempler på samlingerne i shoppen under f.eks. borde og bænke. Samlingen kan også ses på vores udstilling hos Byggecentrum/HUSET i Middelfart.

Denne type samling kan bruges mange steder i boligen. Til spiseborde, skamler, bænkebarstole - ja selv som en del af køkkenelementerne.

I de forskellige møbelkategorier kan du finde møbler med Bellevue-samlinger i forskellige størrelser, men møblerne kan også fås i specialmål og i alle træsorter. Hvis du er nysgerrig på et special-tilpasset møbel med Bellevue-samling, skal du blot sende os en mail med målene (total længde, bredde og højde) samt træsort, og så vender vi tilbage med en pris til dig. 

Closeup af en Bellevue-samling
pin