Træsorter


Træ er ikke bare et materiale. Det er et bæredygtigt og holdbart valg, som giver dit hjem et naturligt og tidløst udseende. Træets struktur tilfører dine rum et spil, som intet andet materiale kan give, og du får et naturprodukt, der holder i generationer.

Vi har et bredt udvalg af de klassiske træsorter i vores sortiment. Ask lysBirkBøgEgFyrKirsebær - Mahogni - Valnød. Hver træsort har sine unikke egenskaber og giver sin helt egen form for atmosfære i rummet. Derfor står vi altid parate til at vejlede dig i, hvilken træsort der ville være den rigtige for dig. Under hver træsort kan du selv få et indtryk af træsortens udseende og kvalitet, samt læse om træets egenskaber og muligheder.

Træ skal ses, duftes og føles. Derfor giver vi dig mulighed for at bestille en vareprøve af vores massive træplader, så du selv kan mærke den kvalitet, som MIFApladen tilbyder.

De forskellige sorter kan tilpasses med en overfladebehandling, så de passer lige præcis til dine behov og de omgivelser, som træet får i dit hjem. Under menupunktet overfladebehandling kan du se, hvilke nuancer træet kan få med en behandling med vores træplejeprodukter.

 

 

 

pin