KontaktHos MIFApladen sætter vi en ære i at yde en god service til vores kunder. Derfor står vi, såvidt muligt, altid til rådighed med råd og vejledning, så du som kunde får den bedst mulige service.

Du er derfor altid meget velkommen til at kontakte MIFApladen, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller ønsker et tilbud fra os. Vi er klar til at betjene dig mandag-torsdag fra kl. 8.00-16.00 og fredag fra kl. 8.00-14.00.

 

Du kan træffe os på:

E-mail: mail@mifapladen.dk
Telefon: 9610 1520

MIFApladen A/S
Nr. Bjertvej 17
7830 Vinderup
Telefon: 9610 1520

CVR: 2711 8526

Mobil ø i eg - smart opbevaring der er nemt at flytte rundt med

 

Personerne på kontoret hos MIFApladen:

 

Charlotte PedersenMette Pilgård - MIFApladenMette Pilgård

Jeg har været hos MIFApladen siden juni 2007. Jeg er i dag direktør.

I flere år sad jeg alene på kontoret, hvilket har givet mig et godt kendskab til alt, hvad der rører sig i virksomheden. Derfor er det også svært at lægge arbejdet fra sig, og når jeg holder fri, er jeg nok altid lidt på arbejde alligevel.

Jeg har fået træet ind med modermælken, da Flemming, som startede firmaet, er min far. Så træ har altid været en stor del af mit liv. Ligesom min far er jeg perfektionist, og jeg giver ikke op før jeg er helt tilfreds med resultatet. Det afspejler sig også i min fritid, hvor jeg godt kan lide at udfordre mig selv i køkkenet. Ligesom MIFApladen har jeg base i Vinderup, hvor jeg bor sammen med min mand Helge. Her nyder jeg at gå i naturen med mine veninder eller tage til den nærmeste storby for at shoppe.

Karina Sørensen - MIFApladen

Karina Sørensen

Jeg har været hos MIFApladen siden august 2018 og arbejder med marketing. Jeg blev færdiguddannet inden for design, forretningsudvikling og marketing i 2017. Hos MIFApladen får jeg lov til at arbejde med en masse spændende. Jeg skriver bl.a. tekster til sociale medier, hjemmesiden, nyhedsbreve m.m. Jeg fordyber mig, når jeg skal formidle om vores designprodukter i et levende og fængende sprog. Derudover arbejder jeg med fotografering og styling af produkterne, når vi skal have nye produkt- eller inspirationsbilleder, hvor jeg elsker at eksperimentere med forskellige indretningsmiljøer. Jeg bruger min viden om design, kommunikation og træ, når jeg skal markedsføre vores træprodukter. Min far er nemlig tømrer, så jeg har altid haft et kendskab og interesse for træ.
 
Jeg kommer oprindeligt fra Esbjerg, men bor nu i en lille by uden for Struer sammen med min kæreste, Klaus. Jeg er faldet godt til i Nordvestjylland, hvor jeg nyder fritiden sammen med venner, familie og min kæreste. Jeg kan godt lide gå- og cykelture i naturen, at gå til koncerter og lave små kreative projekter.

Flemming Nielsen - MIFApladenFlemming Nielsen

Jeg har arbejdet med træ i over 40 år og føler efterhånden, jeg har et vist kendskab til det. Det var mig, der startede MIFApladen i sin tid, og jeg har været en fast del af virksomheden lige siden. Jeg kan godt lide at træde til rundt omkring i virksomheden og møde de udfordringer, som kommer hen ad vejen. For mig bliver et projekt aldrig færdigt, og jeg bruger meget tid på at videreudvikle tingene og analysere mig frem til endnu bedre løsninger – derfor finder man mig tit dybt begravet i et stort Excel-ark.

Sol og varme giver mig rigtig meget energi, og jeg elsker at sidde og “genoplade” i solens stråler. Mit selvbyggede sommerhus, der selvfølgelig er lavet af træ både inde og ude, er mit yndlingssted at tilbringe en forlænget weekend. Når der er tid til det vel at mærke, og det er der desværre alt for sjældent. Så når tiden er der, og vejret er til det, finder man mig siddende i solen foran sommerhuset med en god bøf på grillen.

 

 


Personerne i produktionen hos MIFApladen:


Jan Nielsen - MIFApladenJan Nielsen

Jeg har været ansat hos MIFApladen siden april 2008, men har været udlært maskinsnedker siden 1996. Hos MIFApladen er min primære opgave at behandle de massive træplader efter kundens ønsker. Jeg skærer dem til, fræser kanter og giver dem lige præcis det udseende, som kunden har efterspurgt. Flere af vores maskiner bliver styret af computere, hvor jeg kan lave millimeterpræcise tegninger til produktionen. Så det er lige så meget elektronik som savsmuld, jeg har mellem hænderne, når jeg laver plader og køkkenelementer på værkstedet.

Min fritid bruger jeg gerne på hygge og samvær med min kone og vores 3 børn. Jeg godt lide at komme ud og blive mudret til på mountainbikesporet i skoven. Bagefter slapper jeg gerne af med en god fodbold- eller håndboldkamp.


Rasmus Svingholm Tang - MIFApladenRasmus Svingholm Tang


Jeg har været ansat hos MIFApladen siden april 2019 og arbejder i produktionen. Jeg er uddannet maskinsnedker og har erfaring fra træbranchen, hvor jeg bl.a. har arbejdet med produktion af trapper. Ude i MIFApladens produktion er jeg med til at opstille og vedligeholde maskinerne. Jeg hjælper også de andre medarbejdere med at køre produktionen af kundernes ordrer. For mig er det vigtigt at producere træplader i høj kvalitet, så kundernes bliver glade for deres træprodukter. Jeg hjælper også med andre forefaldende opgaver i produktionen.

Jeg bor i Skive sammen med min kæreste Anne og vores søn. I friheden nyder jeg at cykle og hygge med familien og vennerne. Hvis der er en god håndbold- eller fodboldkamp følger jeg også gerne med i det.


 


Johnny Mejnertz - MIFApladenJohnny Mejnertz


Jeg har været ansat hos MIFApladen siden november 2016 og arbejder i produktionen. Til dagligt løser jeg forskellige opgaver sammen med mine kollegaer i produktionsteamet. Jeg forarbejder og tilskærer træet ud fra kundernes ordrer på vores CNC-maskine. Jeg går meget op i at levere færdige træplader, der er i høj kvalitet, så kunderne får den træplade, som de har bestilt. Jeg kan godt lide MIFApladens principper om at det gode håndværk er i fokus. Ellers hjælper jeg til hvor det er nødvendigt, da vi er en mindre virksomhed, hvor alle hjælper hinanden, så vi kan levere kundernes ordrer til tiden.

Jeg bor i Ejsing tæt på Vinderup, og i fritiden kan jeg godt lide at gå en tur eller cykle ude i den vestjyske natur.


Jens Boel - MIFApladenJens Boel


Jeg har været ansat hos MIFApladen siden november 2018 og arbejder som chauffør. Tidligere har jeg arbejdet mange år ved PostNord, så derfor har jeg en del erfaring med pakkeleveringer. Flere gange i ugen kører jeg på tur i MIFApladens egen bil, hvor jeg leverer træplader direkte hjemme på kundernes adresser. På mine ture rundt på de danske veje tager jeg ofte billeder af det smukke landskab. For mig er det vigtigt, at kunderne får en god oplevelse, og derfor får de altid et stort smil, når jeg leverer deres ordre. Når jeg ikke kører med leveringer hjælper jeg til ude i produktionen, hvor der er behov for det.

Jeg bor i Struer. I fritiden nyder jeg at gå lange ture og spille Partners.

 

 

 
 
 
 

 


pin