Trappetrin gør-det-selv


Vores gør-det-selv trappetrin er en billig løsning til dig, som leder efter trappetrin til billige priser. Her finder du et hav af forskellige trappetrin i rigtigt mange mål i alle vores forskellige træsorter. Alle vores trappetrin på denne side er skåret til i bestemte bredder og længder og har ikke en pæn og fræset kant. Trappetrinene er dog pudset pænt på overfladen.

Dette er altså en super god og billig gør-det-selv løsning, hvis du selv ønsker at forme dine trappetrin. Bemærk dog, at vores fyrretræ har "takkede" ender, da disse ikke er savet til i enderne efter limning. Du kan bestille vores gør-det-selv trappetrin i 18mm, 27mm og 40mm tykkelse.


 

Trappetrin efter mål beregner billede

Køb trappetrin efter mål


Hos MIFApladen kan du bestille trappetrin i træ efter dine egne mål. Med vores online beregner har du selv mulighed for at indtaste dine mål, tilvælge kantprofiler samt afrundinger på kanter og hjørner. Skal du lave indhak eller tap kan du også indtaste dine mål på dette.

Vi tilbyder at overfladebehandle vores trappetrin med olie. Her kan der i beregneren vælges imellem 5 forskellige oliebehandlinger: natur, hvid, sort, antracitgrå og dark coco.

Knap trappetrin efter mål beregner


Køb trappetrin i disse træsorter

Trapper kan varieres i det uendelige, og derfor kan du hos MIFApladen købe trappetrin til dine trapper i 8 forskellige typer træ. Det er altså helt op til dig og din familie, hvilken løsning i vælger, og hvilken type træ i synes bedst om til jeres trappetrin. Langt de fleste ønsker i dag en individuel trappeløsning, og den kan du få ved hjælp af flotte trappetrin fra MIFApladen. På denne måde er du selv med til at give din trappe et personligt præg. Hvis ikke standardmålene på trappetrin fra MIFApladen passer til dine behov, har du altid mulighed for at bestille trappetrin på specialmål. 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på mail@mifapladen.dk


 
 

Tilbehør til gør-det-selv trappetrin


Overfladebehandling af trappetrin i træ

Når du køber trappetrin hos MIFApladen, leveres vores trappetrin ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine trappetrin. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på den enkelte træsort.


Billige trappetrin som du selv kan forme

Vores trappetrin er en billig løsning til en rigtig god pris, til de personer som selv ønsker at lave deres egne trappetrin ud fra nogle standardmål. Her har man altså mulighed for selv at kunne sætte sit helt eget personlige præg på sine trappetrin, og selv forme trinnen som man vil.

Der er også mulighed for at kunne overfladebehandle sine trappetrin med f.eks. en olie, så man får den farve og det udtryk man ønsker på sine trappetrin, da alle vores gør-det-selv trappetrin er ubehandlet. Dermed hærder du også dine trappetrin og gør dem modstandsdygtige overfor snavs. Vores gør-det-selv trappetrin fører vi i 8 forskellige træsorter og i et stort udvalg af forskellige mål. Trappetrinene er alle i massivt træ, og er lavet af korte stave i ca. 40mm bredde og med stavlængder fra 160mm til 400mm. Vores fyrretræ kommer dog med lange stave, som er lige så lange som trinnets længde.

pin