Inspiration til træbænke


Bænke er geniale mange steder i hjemmet. Du kan bruge bænke ved spisebordet, i entreen, på børneværelset, i soveværelset, på kontoret - kun fantasien sætter grænser. Med en bænk i et enkelt design får du et møbel, som passer ind i alle husets rum og i alle sammenhænge. Styrken i bænken er vigtig, da den gør bænken brugbar til alt fra diskret stuebord til en siddeplads for hele familien.

Herunder kan du finde eksempler på netop den alsidighed, som en bænk kan have i dit hjem.

Bænkene fås i alle vores træsorter ask lys, birk, bøg, eg, fyr, kirsebærmahogni og valnød - det er dog ikke alle modeller, der findes i alle træsorter. Under hvert billede herunder står der, hvilken træsort der er brugt, samt hvilken behandling træet har fået.

Du finder udvalget af træbænke her.

 

Lille bænk med FRAMES i ask lysBænken på billedet er med FRAMES og lavet i ask lys og behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid. Se også de smarte reoler i baggrunden også i ask lys.
Køb træbænke her.
Køb reolsystemet her.
Køb olie her.
Bænk i fyr med FRAMES - behandlet med sort olieBænken på billedet er med FRAMES og lavet i fyr og behandlet med Junckers rustikolie, sort.
Køb træbænke her.
Køb olie her.

 

Lille bænk i fyr behandlet med sort olieDenne bænk er med FRAMES og lavet i fyr. Den er behandlet med Junckers rustikolie, sort. Den bruges som et smart lille ekstra bord.
Køb træbænke her.
Køb olie her.
Bord og bænke - super smart i sort og hvidSættet på billedet er et bord i fyr behandlet med Junckers rustikolie, sort. Benene på bordet er firkantede træbordben 80x80mm. Bænken er i fyr og malet hvide - og benene her er FRAMES.
Køb træbænke her.
Køb borde i træ her.
Køb olie her.

 

 

pin