Det siger kunderne om MIFApladenNedenfor kan du læse nogle af alle de tilbagemeldinger vi har fået fra vores kunder gennem tiden...
Se også flere anmeldelser på www.trustpilot.dkHej MIFApladen

Nu er projektet med dvd-reolen færdig og jeg vil fortælle hvordan det er gået og så i kan se resultatet.

Personligt er jeg yderst tilfreds og syntes jeres koncept: "design skabt af dig", er fremragende, idet det giver nogle muligheder for at tilpasse produktet specielt til opgaven uden det behøver at koste en formue.

Mvh Johnny JakobsenSå står bordet her og hvor er det flot. Det var frygteligt at skulle vente 48 timer med at samle og oliere, men det var ventetiden værd.

Tak for god behandling. Jeg vil anbefale Jer til andre.

Med venlig hilsen Inge fra EsbjergHej MIFApladen

Så skal i have tak for det perfekte livfulde bord, det står lige og tørrer, jeg kan næsten ikke vente med at bruge det:) Det er så fint, tusind tak, jeg håber snart jeg får brug for et til.

Leveringsomstændighederne var også perfekte.

Venlig hilsen og tak Ulla GolmanJeg vil bare lige fortælle, at det har været en yderst positiv oplevelse, at handle hos Jer. Udgangspunktet var egentlig, at tømreren fortalte os, at hvis vi skulle have en ordentlig bordplade i specialmål, så var prislejet 15 – 20.000 kr.

Jeg tænkte, at det måtte kunne gøres billigere, uden at gå på kompromis med kvaliteten – og det kunne det. Tømreren gik i gang med køkkenet i dag, og han måtte erkende, at det var et godt køb :-)

Endnu engang tak for god service.Kære MIFApladen,

Hold op en perfekt oplevelse at købe varer fra jer!!!

Sikken en service og produkt....

Service og levering var lynhurtig og uden dikkedar...levering: sikke en glad fragt mand, som ringer før ankomst og leverer varen i fin fin stand!!! og tænk....MIG.... frk.ti tommelfinger og ren handyidiot...har selv samlet bænk med bellevue samling!!! helt uden problemer overhovedet...og sikke en lækker kvalitet på træet....ja...I ER DA BARE FANTASTISKE!!!

Tak!!

Med venlig hilsen Katrine, HolteTak for god service i forbindelse med ombytning af bordplade. Jeg glæder mig til at samle de to reoler jeg har bestilt, for bordpladen er rigtig flot!Blot for at sige tak for den gode behandling af min ordre. Også tak for den perfekte måde det blev leveret på. I bliver anbefalet til mine venner.Jeg siger tak for modtagelsen af 4. stk bænke i eg. Jeg har lige pakket ud og alt ser fint ud- og bedre kvalitet en forventet:-) Glæder mig til at få samlet dem. Tak for god og hurtig service...Tak for de fremsendte plader, de er rigtig flotte og jeres montering af vask ser godt ud, tak for rigtig god service.Tusind tak for en rigtig god handel og skærebræt!! 

Det er da den bedste nethandel jeg har prøvet til dato, og bordet er helt som jeg havde forestillet mig.Tak for levering af ét styk meget smuk træplade og tak for en god handel, og ikke mindst en venlig chaufførMange tak for god service samt flotte bordplader. Jeg er yderst tilfreds med forløbet, og er meget glad for min matchene gave!

Endnu en gang tak.Vi har med glæde modtaget vores bordplader.

Vi vil gerne takke for en god betjening, og hurtig levering.

Så det har været en fornøjelse at handle med jer, vi vil bestemt anbefale andre at gøre det samme.Jeg vil gerne sige tak for en god oplevelse, igen.

Det er 2. gang jeg bestiller en bordplade i bøg, med pænt heltrundede kanter, og begge gange leveret til døren, uden bare den mindste skramme eller ridse, og med kun ganske få dages leveringstid.

Tak for det.Jeg vil hermed sige tak for den vel udførte bordplade, der jo var lidt speciel mht geometri! Den er smuk og passede fint i hjørnet, hvor der nu står en stor fladskærm.Mange tak for den fine service og tak for handlen. Glæder mig til at sidde ved bordet igen :) 
 


Sofabord lavet med HOME-BOXE og røgfarvet akrylplade på toppen

 

pin