Gør-det-selv bordplader


Her finder du alle vores "gør-det-selv" bordplader, som er vores helt "rå" bordplader og egner sig perfekt til den, som gerne vil have en bordplade til en gør-det-selv løsning. I menuen kan du vælge imellem træsort, tykkelse og længder på din bordplade. Bordpladerne på denne side har ikke en pæn fræset kant, men er "råplader", som du selv kan arbejde videre med - overfladerne er dog pudset pæne. Bestiller du f.eks. vores gør-det-selv bordplader i fyr, så er enderne ikke savet til efter limning. Her får du altså billige bordplader til rigtige fornuftige priser, som du selv kan forme, som du vil.

Vi gør opmærksom på, at bordpladerne som "gør-det-selv" godt kan afvige en smule +/- fra den angivne mål.


 

Bordplade efter mål beregner billede

Køb bordplader efter mål


Hos MIFApladen kan du bestille din bordplade på dine egne mål. Med vores online bordplade-beregner har du selv mulighed for at indtaste dine mål, tilvælge kantprofiler samt afrundinger på kanter og hjørner. Skal du lave indhak eller tap kan du også indtaste dine mål på dette.

Vi tilbyder at overfladebehandle vores bordplader i med olie. Her kan der i beregneren vælges imellem 3 forskellige slags oliebehandlinger: Naturolie, hvid olie og sort olie. Knap bordplader efter mål


 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på mail@mifapladen.dk


 
 

Tilbehør til gør-det-selv bordplader


Overfladebehandling af bordplader

Når du køber dine bordplader hos MIFApladen, leveres bordpladerne ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine bordplader. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træet. Du skal altid overfladebehandle din bordplade inden du tager den i brug og monterer bordpladen. Hvis du ikke overfladebehandler bordpladen, kan du opleve at bordpladen kan revne eller slå dig.


Lav selv din egen billige bordplade i træ

Med vores bordplader på denne side, får du en lav det selv løsning, som egner sig perfekt til, hvis du er på udkig efter en køkkenbordplade som du selv vil lave og skære til efter dine egne mål, og f.eks. skære ud til en vask eller fræse dine egne kanter. Her kan du altså bygge din køkkenbordplade selv, og samle den som du selv ønsker. En "lav selv køkkenbordplade", anbefaler vi altid, at du oliebehandler din bordeplade inden du tager den i brug. Det er nemlig med til at mætte bordpladen og gøre bordpladen modstandsdygtig overfor snavs og vand.

Billig gør-det-selv bordplader i træ til handymanden

Hvis du selv overvejer at lave din egen bordplade, er vores gør-det-selv bordplader perfekte til formålet. Dette er nemlig en billig løsning, hvis du er udkig efter en massiv bordplade i træ, som du selv kan skære til i dine mål, og forme som du selv vil og sætte dit personlige præg på. Du kan altså selv arbejde videre med disse bordplader, som er rigtige fornuftige bordplader til billige penge. Disse bordplader kan du også anvende til rigtigt mange andre ting som f.eks.: hylder, reoler, arbejdsborde, køkkenborde og hvor du ellers skal bruge en plade. Alle vores gør-det-selv bordplader kan du bestille i 18mm, 27mm og 40mm og i 8 forskellige træsorter. Læs mere om vores træsorter her: Ask lysBirkBøgEgFyrKirsebær - Mahogni Valnød.

pin