Gør-det-selv bordplader


Her finder du alle vores "gør-det-selv" bordplader, som er vores helt "rå" bordplader og egner sig perfekt til den, som gerne vil have en bordplade til en gør-det-selv løsning. I menuen til venstre kan du vælge imellem træsort, tykkelse og længder på din bordplade. Bordpladerne på denne side har ikke en pæn fræset kant men er råplader, som du selv kan arbejde videre med - overfladen er pudset pæn. Bestiller du f.eks. vores gør-det-selv bordplader i fyr, så er enderne ikke savet til efter limning. Her får du altså billige bordplader til rigtige fornuftige priser, som du selv kan forme, som du vil.

Vi gør opmærksom på, at bordpladerne som "gør-det-selv" godt kan afvige en smule +/- fra den angivne mål.


 

Bordplader efter mål Klik på billedet og beregn selv prisen på din bordplade efter specialmål.


Har du brug for hjælp? Ring til os og få vejledning

 

Man-tors: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

 

Morten Kjær - MIFApladen
Mette Pilgård - MIFApladen
Flemming Nielsen - MIFApladen
Jesper Fredholm - MIFApladen

Billig gør-det-selv bordplade til handymanden


Hvis du selv overvejer at lave din egen bordplade, er vores gør-det-selv bordplader perfekte til formålet. Dette er nemlig en billig løsning, hvis du er udkig efter en massiv bordplade i træ, som du selv kan skære til i dine mål, og forme som du selv vil og sætte dit personlige præg på. Du kan altså selv arbejde videre med disse bordplader, som er rigtige fornuftige bordplader til billige penge. Disse bordplader kan du også anvende til rigtigt mange andre ting som f.eks.: hylder, reoler, arbejdsborde, køkkenborde og hvor du ellers skal bruge en plade. Alle vores gør-det-selv bordplader kan du bestille i 18mm, 27mm og 40mm og i 8 forskellige træsorter: Ask lysBirkBøgEgFyrKirsebær - Mahogni Valnød.

Lav selv din køkkenbordplade

Med vores bordplader på denne side, får du en lav det selv løsning, som egner sig perfekt til, hvis du er på udkig efter en køkkenbordplade som du selv vil lave og skære til efter dine egne mål, og f.eks. skære ud til en vask eller fræse dine egne kanter. Her kan du altså bygge din køkkenbordplade selv, og samle den som du selv ønsker. En "lav selv køkkenbordplade", anbefaler vi altid, at du oliebehandler din bordeplade inden du tager den i brug. Det er nemlig med til at mætte bordplade og gøre bordpladen modstandsdygtig overfor snavs og vand.