Loftbeklædning i træ


Loftbeklædningen udgør en stor del af rummets samlede areal. Vælg derfor en loftløsning, der passer ind i boligindretningen, og som skaber en smuk effekt i hjemmet. En loftbeklædning i træ tilfører et naturligt design til stuen, køkkenet, entréen, kontoret eller værelset. Træets naturlige udviklingsproces medvirker til, at loftbeklædningen skifter farvenuance, hvor knaster og årringe skaber liv til loftet.

Om NORTO

NORTO er et nordisk design- og interiørbrand inden for bæredygtig træbeklædning til loft og væg. Alle produkterne er fremstillet af resttræ fra overskudsproduktion i træindustrien. Bæredygtighed, genbrug og recycling er kerneværdierne og visionen bag virksomheden. Træbeklædningerne er skabt af solide naturmaterialer fra ansvarligt skovdrift samt gode danske håndværkstraditioner med et fokus på høj kvalitet. En loftbeklædning fra NORTO tilfører dit hjem et moderne og nordisk design, hvor naturen og bæredygtigheden er i fokus.

NORTO Frøslev

Denne produktserie er massive loftpaneler fremstillet af genbrugstræ fra overskudsproduktion. NORTO Frøslev er godkendt som klasse 2 beklædning (K1 10, D-s2,d0) som en af de få produkter på markedet for listebeklædning til lofter. Loftpanelerne har fer og not i siderne og enderne, så det er hurtigt og nemt at montere for alle. Det symmetriske designudtryk skaber ro og enkelhed i rummet. Fyrretræets naturlige udtryk med knaster, årringe og forskellige farvenuancer bringer naturen inden for i rummet. NORTO Frøslev fås som ubehandlet, med maling i sporene eller som fuldmalet (dog er sidstnævnte ikke brandgodkendt).