Individuelt køkkendesign i massiv træ


- vi tror ikke på standardløsninger...

Hos MIFApladen mener vi, at dit nye køkken skal passe til dine behov og ikke omvendt. Derfor er der ikke nogen standardløsninger hos MIFApladen. Vi er klar til at lytte til dine ideer og gøre dem til virkelighed i træets naturlige rammer. Vi afviser ikke nogen ideer, uden det grundigt er blevet undersøgt, om ideen kan føres ud i livet.

Træ er det eneste rigtige valg til et køkken. Træ er nemlig ikke bare et materiale - det er den tidløse og mest hygiejniske løsning til husets vigtigste rum. Massivt træ er din vej til at få naturen ind i dit hjem og skabe en naturlig ramme omkring dine familie.

Få en køkkenløsning med massiv træ


Derudover giver massivt træ enormt mange muligheder i forhold til indretning af køkkenet. Vi kan tilpasse køkkenelementerne efter ønsket højde og bredde, så du ikke skal gå på kompromis. Den styrke, der ligger i træet, kan vi udnytte til at give skuffer og hylder ekstra robusthed. Det er også muligt at lave mindre skuffer inden i de store skuffer, samt at udnytte køkkenelementernes sokler til opbevaring.
Også med hensyn til fleksibilitet, giver træet gode muligheder. Overvej for eksempel vores flytbare køkken-øer, der på et øjeblik gør arbejdsplads til gulvplads.

Klik her for at se de mange smarte detaljer, du får med et køkken fra MIFApladen. 

Hver enkelt af vores træsorter giver sin helt egen specielle atmosfære i rummet og har sine helt egne egenskaber. Så giv dig god tid til et vælge den helt rigtige. Alle vores køkkener og køkkenbordplader kan leveres i samtlige af de træsorter, vi fører her på siden. Så valget er dit, i forhold til hvilken træsort der skal danne ramme om dit nye køkken.

På trods af, at vi tilbyder et køkken, der er tilpasset netop dig, er vi stolte af også at kunne tilbyde en hurtig levering.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit næste køkkenprojekt. Vi kan kontaktes på telefon 9610 1520 eller på mail@mifapladen.dk 

 

Køkken-ø i eg på hjulKøkken-ø i eg på hjul, så den nemt kan drejes og flyttes. Ø'en er fremstillet i eg og er med inddeling som på billedet med hylder på den ene side og skuffer på modsatte side (se næste billede). Længden er 1681mm, bredden er 810mm og den totale højde inkl. hjul er 895mm. Kan leveres i andre mål, træsorter og inddelinger.
Køb køkken-ø'en i ubehandlet egetræ her.
 
Mobil køkkenø på hjul i egetræKøkken-øen set fra "skuffe-siden", hvor der er 7 skuffer. Modsatte side er hylder, som ses på forrige billede. Kan leveres i andre mål, træsorter og inddelinger - kontakt os for priser.
Køb køkken-ø'en i ubehandlet egetræ her.

 

Skuffeinddeling på mobil køkkenø i egKøkken-øen hvor alle 7 skuffer er åbne. Denne ø med 7 skuffer og hylder på modsatte side koster i ubehandlet eg 24.490 kr. inkl. moms (kan mod en merpris leveres behandlet med olie). Kan leveres med andre inddelinger - kontakt os for priser.
Køb køkken-ø'en i ubehandlet egetræ her.
 
Køkkenø i massivt egetræNærbillede af køkken-øen med øverste skuffe trukket ud, så man kan se de sorte skuffesider og samlingen ved gavlen.
Køb køkken-ø'en i ubehandlet egetræ her.

 

Råt køkken i massivt træ - med betonbordpladeAnna og Lars har indrettet deres hus med rustikke / rå ideer og materialer. Vi har leveret køkkenet, som de selv har behandlet for at få præcis det unikke udseende de ønskede. Bordpladen har de selv lavet i beton. Følg dem og deres projekter på Instagram og Facebook.
Detalje fra råt køkken med sort træDetalje fra Anna og Lars' køkken, som viser den smukke og rustikke overflade, de har skabt med vores køkken i fyrretræ. Bordpladen er hjemmelavet i beton. Følg dem og deres projekter på Instagram og Facebook.

 

Køkken i eg med mobil ø til venstre i billedetKøkken i eg med mobil ø til venstre i billedet. Køkkenet er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.
Køkken i eg med mobil ø på hjul, som kan vendes og flyttes alt efter behovKøkken i eg med mobil ø på hjul, som kan vendes og flyttes alt efter behov.

 

Køkken i eg med meget opbevaringsplads på trods af et lille køkkenKøkken i eg med meget opbevaringsplads på trods af et lille køkken.
Køkken i eg - optimalt udnyttet. Køkken i eg - optimalt udnyttet. Modulet til venstre for ovnen kan rulles ud - og det "blinde" hjørne er udnyttet med hylder. Se mere under "Køkken - detaljer".

 

Køkken i eg med ø i midtenKøkken i eg - specialfremstillet efter kundens ønsker og behov. Praktisk Ø i midten.
Køkkenet i eg fra en anden vinkelSamme køkken i eg set fra den anden side. Ø'en i midten har skuffer på den ene side og åbne hylder på den anden side.

 

Køkkenø i eg med praktisk siddeplads til barstoleKøkkenø i eg fremstillet efter kundens ønsker og behov. Der er lavet smart siddeplads til 2 barstole, så man kan sidde og hygge i køkkenet.
 
Køkkenø i eg behandlet med naturolie og sort olie på sokkelKøkkenø'en med siddeplads set fra den anden side hvor der er 6 praktiske skuffer til opbevaring. Her ses detaljen med den sorte sokkel også.

 

Køkken i eg med bordplade i granitKøkken i eg med bordplader i granit. Køkkenet står på støtteben, så det kan hæves fra jorden, så gulvet let kan rengøes (det er et køkken i Vinderup kirke- og kulturhus, hvor der er andre krav).
Kogesektion i køkkenKøkken i eg med bordplade i granit - her sektion med kogeplade (det er et storkøkken i Vinderup kirke- og kulturhus).

 

Kogesektion - bemærk ovn og mikroovn sidder lavere end normalt, så begge sidder i en god arbejdshøjde"Kogesektionen" - bemærk at ovn og mikroovn sidder lavere end normalt, så begge sidder i en god arbejdshøjde.
Del af køkken med kogeplade og hjørnesamlingDel af køkken med kogeplade og hjørnesamling. Fåes også i andre træsorter.

 

Del af køkken i eg med højskab ed ovne og køleskabDel af køkken med underlimet køkkenvask og opvaskemaskine, samt højskab med ovne og køleskab. Fåes også i andre træsorter.
Køkken i eg - fronter er kompaktlaminatKøkken i eg - behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur. Fronter er kompaktlaminat.

 

Køkkenø med underlimet vask og opvaskemaskineKøkken-ø med underlimet vask og opvaskemaskine.
Køkken i eg med fronter på køleskabe, fryser og opvaskemaskine, så der er en enkelthed over køkkenetKøkken i eg med fronter på køleskabe, fryser og opvaskemaskine. Det giver en utrolig flot enkelthed i køkkenet med ens fronter.

 

Køkken i eg med fronter i hvid kompaktlaminatKøkken i eg - behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur. Fronter er kompaktlaminat.
Køkken i ask lys behandlet med sort olieKøkken fremstillet i ask lys og behandlet med sort olie. Skuffefronterne er kompaktlaminat.

 

Køkken i eg med mobil ø på hjul, som kan vendes og flyttes alt efter behovKøkken i eg med mobil ø med hjul, som kan vendes og flyttes alt efter behov. Køkkenet er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.
Køkken fremstillet i massiv egKøkken fremstillet i massiv eg og behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur. Bemærk udskæringerne i skuffefronterne, så køkkenet er grebsfrit.

 

Køkken i eg med overskab også i egKøkken med smart overskab med tophængt låge, sidehængte låger og åben hylde.
Køkken i ask lys med granitbordpladeKøkken i ask lys med sort granitbordplade. Se også de fine hylder med spot, som er lavet i samme træsort. Køkkenet er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid.

 

Vinkelkøkken i eg med kogeplade og køkkenvaskVinkelkøkken i eg med kogeplade og køkkenvask. Bordplade, skillerum og sokkel er behandlet med sort olie. Skuffefronter er behandlet med naturolie.
Køkken i eg med kogeplade og ovn. Køkkenet er behandlet med en kombination af sort- og naturolieKøkken i eg med kogeplade og ovn. Køkkenet er behandlet i en kombination af sort- og naturolie. Giver et smukt udtryk.

 

Kig til køkken i eg fra stuenKig til køkkenet i eg fra stuen. Ø'en passer perfekt ind i rummet og er praktisk på hjul, så den kan flyttes rundt.
Køkken-ø i eg behandlet med sort- og naturolie og med smart klap for endenKøkken-ø i eg behandlet med sort- og naturolie. Læg godt mærke til den smarte klap for enden af ø'en, som kan klappes ned hvis du ikke har brug for den.

 

Dobbeltmodul i eg - smart grebshulDobbelt-modul i eg - behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid. Fronter er også i eg og med smart udskæring til greb.
Enkeltmodul i egEnkeltmodul i eg - fremstår ubehandlet på billedet, men vi anbefaler altid behandling! Uden udskæring på fronter med mulighed for montering af greb efter eget ønske.

 

Inspiration til køkkenet


Vores enkle og robuste design egner sig også godt til et bryggers eller et grovkøkken, hvor køkkenelementerne virkelig kommer på prøve.

Vi kan tilpasse vores produkter, så de passer perfekt til dine hårdehvidevarer eller andre elementer, du gerne vil have bygget ind i dit grovkøkken.

Herunder ses nogle forslag til, hvordan du kan indrette dit nye køkken eller grovkøkken. Under hvert billede står der, hvilken træsort der er brugt, samt hvilken behandling træet har fået.

Du kan finde meget mere køkkeninspiration under menupunktet Køkkener i massivt træ.

Ønsker du hjælp til at udregne prisen på din nye køkkenbordplade eller dit nye køkken, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

 

Bryggersopstilling i fyr behandlet med hvid olieOpstillingen på billedet er lavet i fyr og behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid. Er kun beregnet til indendørs brug.
Sommerhuskøkken fremstillet af fyrretræKøkkenet her er fremstillet af MIFApladen's fyrretræ. Bordplade og "gavl" er først ludbehandlet og dernæst hvidolieret. Det sorte er behandlet med Junckers rustikolie, sort.

 

Bryggersarrangement med praktisk modul på hjulOpstillingen på billedet er lavet i bøg og behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur. Opstillingen er den samme som til højre, men her er opbevaringsmodulet kørt ind.
Bryggersarrangement med praktisk modul på hjulOpstillingen på billedet er lavet i bøg og behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur. Opstillingen er den samme som til venstre, men her er opbevaringsmodulet kørt ud.

 

Køkken-make-over fra FEMINAKøkkenmakeover i FEMINA nr. 139. Bordpladerne er i 40mm eg og leveret af HOMEWORKS / MIFApladen.
Køkken-make-over fra FEMINAKøkkenmakeover i FEMINA nr. 139. Bordpladerne er i 40mm eg og leveret af HOMEWORKS / MIFApladen.

 

pin