Inspiration til borde i stuen og spisestuen


Et stue- eller spisebord kan være et sted at samles i mange generationer, hvis man passer godt på det. Hos MIFApladen kan du få kvalitetsborde i massivt træ, som har den styrke og tidløshed, der er vigtigt for et så essentielt møbel.

Her på siden finder du inspiration til at skabe det bord, der passer ind i dit hjem og har de egenskaber, der er vigtige for dig. Du kan lave spiseborde, sofaborde, bar-arrangementer osv. - mulighederne er mange.

Vi har et stort udvalg i bordben, der alle har hvert deres udtryk og stil. Nedenfor er brugt både massive firkantede træbordben, FRAMES og reoler.

Under hvert billede står der, hvilken træsort der er brugt til møblet, samt hvilken behandling træet har fået. Opstillingerne kan købes i forskellige træsorter.

Hvis du er i tvivl om, præcis hvilke elementer opstillingerne indeholder, er du velkommen til at ringe eller skrive til os og spørge om råd.

 

Sofabord i eg behandlet med hvid olieSofabordet på billedet er lavet i eg og behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid. Bordet er med FRAMES som ben.
Køb bordplader på mål her.
Køb bordben her.
Køb olie her.
Sofabord i eg behandlet med naturolie - røgfarvet akrylplade på toppenSofabordet på billedet er lavet i eg og behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur. Bordet er sammensat af 2 "reoler" og monteret med hjul under. Ovenpå er lagt en røgfarvet akrylplade. Hvis du ønsker træoverflade kan vi lave bordet som en "reol", så du ungår samling under - send os blot en mail for nærmere info.
Køb reolsystemet her.
Køb hjul her.
Køb olie her.

 

Sofabord i fyr behandlet med sort olieLille diskret sofabord, som er en lille reol i fyr der måler 177,5x1065x355mm og har 2 smarte rum til opbevaring. Reol og ben er behandet med Junckers rustikolie, sort.
Køb reolsystemet her.
Køb små støtteben her.
Køb olie her.
Sofabord i eg behandlet med hvid olie - matcher godt til gulvetSofabord i eg behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid. Bordets længde er lavet i specialmål, så det passer med sofaernes længde. Bordet er med FRAMES som ben.
Køb bordplader på mål her.
Køb bordben her.
Køb olie her.

 

Spisebord i ask lys behandlet med hvid olieSpisebordet på billedet er lavet i ask lys og behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid. Bordet er med FRAMES som ben. Læg også mærke til de smarte sorte små reoler på væggen. De er også i ask lys og behandlet med Junckers rustikolie, sort.
Køb borde her.
Køb olie her.
Spisebord og bænke i sort og hvidSættet på billedet er lavet i fyr. Bordet er med firkantede træbordben 80x80mm og behandlet med Junckers rustikolie, sort. Bænkene er med FRAMES og malet med hvid maling. Giver en super flot kontrast.
Køb bænke her.
Køb borde her.
Køb olie her.

 

Elegent barbord i mørkt træBarbordet på billedet er lavet i akacie mørk og behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur. Som ben er brugt reoler fra vores reolsystem, som giver en god effekt i enderne og med mulighed for lidt opbevaring. Perfekt som ekstra siddeplads i køkkenet.
Akacie mørk er desværre udgået, men opstillingen kan fortsat leveres i andre træsorter.
Køb reolsystemet her.
Køb bordplader efter mål her.
Køb olie her.
Massivt spisebord i fyr med træbenSpisebord i fyr behandlet med lud og Trip Trap køkkenbordsolie, hvid. Bordet er med firkantede træbordben.
Køb borde her.
Køb olie her.

 

pin