Vinduesplader


Vinduesplader finder du naturligvis hos MIFApladen. I hvert fald hvis du er en af vores kvalitetsbevidste kunder, som er på udkig efter et seriøst godt køb af vinduesplader. Lyder det som dig? - så læs endelig videre. Vi har vinduesplader til fornuftige priser i et bredt udvalg, som vi kan levere i alle størrelser. Vi sælger vinduespladerne i en lang række standardmål og med tilvalg som tap, fas og hjørnerundinger. Vinduespladerne er lavet af limtræ, som er MIFApladens speciale.

Passer vores standardmål dig ikke, så giv endelig ikke fortabt. Vi leverer og skærer nemlig også alle vinduespladerne i specialmål. Så kig endelig videre her på siden efter en vinduesplade, som vil passe ind til dit vindue, og forhåbentlig fuldende den del af dit hjem. Vinduesplader fra MIFApladen er måske lige det der skal til, for at give dine vindueskarme den makeover, du længe har påtænkt. Når du handler vinduesplader hos MIFApladen, får du vinduesplader af høj kvalitet og samtidigt er de utroligt slidstærke. Dertil kommer vores vinduesplader i flere forskellige typer massivt træ. 


Beregn priser på vinduesplade billede

Vinduesplader efter mål


Vores vinduesplader hos MIFApladen kan du selv bestille online efter dine helt egne specialmål. Du kan nemlig lave din egen vinduesplade, som du ønsker, den skal se ud med vores online beregner. 

Her kan du indtaste dine mål og tilvælge tap, fas og hjørnerundinger, så dine mål passer 100% til dit vindue, hvor vinduespladen skal placeres. Du kan også vælge hvilken træsort, du ønsker, og om du ønsker en speciel overfladebehandling på din vinduesplade.

Vi producerer alle vores vinduesplader udfra vores råplader i egen produktion i 8 forskellige træsorter og kan som udgangspunkt hurtigt levere alle vores vinduesplader. Hvis du vælger overfladebehandling, skal du forvente ekstra leveringtid pga. olierings- og tørretid.

Du kan bestille din vinduesplade på mål i helt op til 4545mm i længden og i 18mm, 27mm og 40mm tykkelse. Alle vinduespladerne er produceret i massivt limtræ og i bredder fra 150mm til 1215mm. 

Klik her og prøv vores online beregner

 


Vi tilbyder oliebehandling af dine vinduesplader
Oliebehandling af vinduesplader


Når du køber dine vinduesplader hos MIFApladen, kan vi tilbyde at oliebehandle dine vinduesplader, inden vi leverer dem afsted til dig. Det er noget vi har rigtigt mange kunder, som benytter sig af, da du på denne måde er sikker på at oliebehandlingen er udført 100% korrekt. Du slipper også selv for besværet med at oliebehandle, når du får dine vinduesplader leveret.

Du kan bestille oliebehandling med 3 forskellige olier:

  • Natur olie - med Trip Trap køkkenbordsolie
  • Hvid olie - med Trip Trap køkkenbordsolie
  • Sort olie - med Junckers Rustikolie

Vi behandler altid vinduespladerne på både forsiden og bagsiden og på alle kanter og hjørner. Du tilvælger "behandling" og "antal behandlinger" - når du beregner prisen på dine vinduesplader her. Vi anbefaler altid, at du behandler pladerne mindst 2 gange.

 

Oliebehandling af vinduesplader knap

Skå kantprofiler på vinduesplader


Vinduesplader med kantprofiler


Hos MIFApladen kan du selv bestemme hvilke kantprofiler, du ønsker på dine vinduesplader. Alle vores vinduesplader i standardmål, er som udgangspunkt med skarpe kantprofiler. Ønsker du en anden kantprofil, kan du tilkøbe, dette når du bestiller dine vinduesplader på mål i vores beregner her

Vi har flere forskellige kantprofiler, som kan laves på alle vores vinduesplader. Så ønsker du ikke skarpe kanter, så kan du f.eks. vælge: 

  • 9,5mm og 12mm tap
  • Halvrunding
  • Helrunding
  • 15 grader skrå
  • 1x2mm fas
  • 2x2mm fas

Vinduesplader med skrå kantprofiler


Billede af vinduesplade i massiv træ

Vinduesplader i træ


Er du på udkig efter nye vinduesplader i massivt træ? Så skal du tage et kig her, hvor du kan få et overblik over alle de forskellige vinduesplader i masivt træ, som laver hos MIFApladen. Her er et spændende udvalg i alle vores forskellige træsorter, hvor der er mange træsorter at vælge i mellem.

Vores vinduesplader i massivt træ, er alle med korte stave med bredder på ca. 40mm og stavlængder fra 160mm til 400mm. Bestiller du vores vinduesplader i fyrretræ, er vinduespladerne med gennemgående stave. Vi producerer vinduesplader i flere forskellige tykkelser og størrelser, som laves direkte efter din ordre. 

Vi er altid lagerførende på vores vinduesplader, så når du bestiller hos MIFApladen, producerer vi med det samme dine vinduesplader. Du kan dermed være sikker på, at du får en massiv vinduesplade i høj kvalitet og med hurtig levering, når du bestiller vinduesplader online hos MIFApladen.

 

Se alle vores vinduesplader i massiv træ


Vinduesplader i standardmål


Alle vores vinduesplader er lavet i massivt limtræ i egen produktion, på egne maskiner udfra råplader som vi importerer. Ønsker du selv at arbejde med vores vinduesplader, kan du også bestille vores vinduesplader i standardmål.

Her skærer vi nemlig vinduespladerne ud i bestemte bredder og lændger, og giver dem en helt klassisk skarp kant.

Dermed kan du efterfølgende selv forme vinduespladerne, som du vil. Det er også en noget billigere løsning, end hvis du vælger at bestille vinduesplader med f.eks. kanter, udskårne hjørner eller med fas og tap.

Du kan vælge alle vores vinduesplader i disse træsorter: Ask lys, birk, bøg, eg, fyr, kirsebær, mahogni og valnød.

Se alle vores vinduesplader i standardmål

Billede af vinduesplade


Få inspiration til din vinduesplade


vinduesplade inspiration billede i egMassiv vinduesplade i egetræ som her er brugt i en vindueskarm som bundstykke.

Vinduesbundstykke i 27mm massiv egetræ. På forkanten er der monteret en sargkant.

Vinduesbundstykke fremstillet i massiv eg som passer med køkkenbordpladen.

Vinduesplade direkte i bordpladenEkstra dybde på en bordplade i ask lys der går helt ud i vinduet. En alternativ løsning som vinduesplade.

Mest solgte vinduesplader i standardmål

Vi har altid vinduesplader på lager i standardmål, og nedenstående produkter er vores mest populære vinduesplader i standardmål, som passer til rigtigt mange vindueskarme. Disse vinduesplader er lavet med en skarp kant og kommer uden overfladebehandling. Du kan altså bruge disse ubehandlede vinduesplader, hvis du gerne selv vil behandle dine vinduesplader eller f.eks. give dem en rund kantprofil m.m.

54

"Prisen var super"


”Har købt en stor 40 mm. køkkenbordplade i eg, med underlimet vask. Har været supertilfreds med betjeningen, og den hurtige fremstilling. Bestilte tirsdag, og fredag kunne jeg hente pladen på fabrikken. Prisen var super, og det samme var finishen på bordpladen. Jeg kan kun anbefale andre at handle hos MIFApladen”


5 stjerner anmeldelse
Michael Cores - anmeldelse fra Facebook

"Så nemt!"


"Det er nu anden gang vi handler hos MIFApladen og vi kan kun være super tilfredse. Mulighederne for valg af træsort, dimentioner samt efterbehandling af træplader er næsten ubegrænsede. 
De har en nem og overskuelig hjemmeside, hvor man I eget tempo kan vælge sine produkter, som de så får leveret til døren. Når vi skal have nye køkkenbordplader så kommer vi igen!"

5 stjerner anmeldelse

Thomas - anmeldelse fra Trustpilot

"Rigtig flot kvalitet"


"Købte i alt 8 plader 40mm fyr i forskellige størrelser, til min nye halvsvingstrappe - rigtig flot kvalitet til en god pris"

5 stjerner anmeldelse

Mogens - anmeldelse fra Google

"God service"


"God service. Fik opkald for at aftale leveringsdetaljer inden pladen blev produceret. Alle mål og kanter var som de skulle. Dobbelt olieret som aftalt. Kan kun sige godt om MIFApladen"

5 stjerner anmeldelse

Oliver - anmeldelse fra Trustpilot


Har du brug for hjælp? Ring til os og få vejledning

Tlf.: 9610 1520
mail@mifapladen.dk
Man-tors: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

 


Morten Kjær - kundeserviceMorten Kjær

Mette Pilgård - kundeserviceMette Pilgård

Flemming Nielsen - kundeserviceFlemming Nielsen

Jesper Jørgensen - kundeserviceJesper Fredholm

 


Vinduesbundstykker eller vindueskarme?

Står du og skal bruge et nyt vinduesbundstykke eller skal din vindueskarm have nyt liv? Alle vores vinduesplader er nemlig også anvendelige til flere formål, og helt perfekte til at blive brugt som vinduesbundstykker eller som en ny vindueskarm. Hos MIFApladen finder du et bredt udvalg af vinduesbundstykker og vindueskarme i massivt træ, som du kan bestille online efter dine egne mål. Vi leverer direkte til døren og producerer efter ordre på egne maskiner. Du kan også bestille oliebehandling af dine vinduesbundstykker hos MIFApladen. Vi tilbyder at behandle vores vinduesbundstykker/vindueskarme med 3 forskellige olier: sort olie, natur olie og hvid olie. Vi også har vinduespladerne som råplader, så du selv kan skære pladerne til i dine egne mål og selv forarbejde kanterne. Hvis du ønsker dette, skal du bestille vores gør-det-selv vinduesplader her.

Vindueskarmen er det ofte det sted, hvor man har blomster, billeder og andre nips ting til at stå fremme. Selvom vi kalder vores produkt for vinduesplader, er der ofte refereret til, at den nederste del bliver kaldt vindueskarmen. Derfor vil man ofte forveklse ordret vinduesplade med vindueskarm eller vinduesbundstykke. Vinduespladen er nemlig placeret lige foran vinduet på den indenvendige side. Er det på udesiden af vinduet, kaldes dette en sålbænk og vil ofte være lavet i sten og lignende materialer. Hos MIFApladen fører vi kun vinduesplader, der kan benyttes indendørs. 

Når du skal bruge en ny vinduesplade til din vindueskarm, og bestiller denne i træ, skal du overveje hvor meget sollys, der kommer ind ad vinduet og ned på vinduespladen. Lys påvirker dine vinduesplader og de ændrer sig med tiden og kan blive mere mørke eller lyse. Vi anbefaler, at du som udgangspunkt altid oliebehandler din vindueskarm i træ med en olie af høj kvalitet, og gør dette nogle gange om året, for at beholde farven og bevare modstanddygtigheden overfor snavs og andre ting. Hver gang du olierer, vil du opleve at dine vinduesplader bliver frisket op og næsten kommer til at se helt nye ud. Du kan se eksempler på forskellige oliebehandlinger her

Hvad skal størrelsen på din vinduesplade være?

Der findes rigtigt mange forskellige størrelser på vinduesplader. Størrelsen er afhængigt af, hvor stort dit nuværende vinduesbundstykke er, og om dine vinduer er lavet efter specialmål eller i standardmål. Vi anbefaler, hvis du skal have de helt præsise mål, når du skal have nye vinduesplader, at du finder størrelserne via. din bestilling fra dine vinduer. Hvis du ikke har denne til rådighed, så skal du sørge for at måle størrelserne korrekt op, så du er sikker på, at vores vinduesplader passer direkte ned på vindueskarmen. 

Hos MIFApladen, kan du altid være sikker på, at når nu bestiller vores vinduesplader, så er størrelserne og målene på vores vinduesplader helt korrekte, og er lavet efter din bestilling. Hvis du ikke kan finde størrelserne i vores sortiment af vinduesplader i standardmål, kan du bestille dine vinduesplader i vores online beregner her. Her kan du selv indtaste dine mål og tilvælge  f.eks. fas, kanter, hjørner og tap.