Vinduesplader - lav vinduesplader online


Vinduesplader finder du naturligvis hos MIFApladen. I hvert fald hvis du er en af vores kvalitetsbevidste kunder, som er på udkig efter et seriøst godt køb af vinduesplader. Lyder det som dig? - så læs endelig videre. Vi har vinduesplader til fornuftige priser i et bredt udvalg, som vi kan levere i alle størrelser. Vi sælger vinduespladerne i en lang række standardmål og med tilvalg som tap, fas og hjørnerundinger. Vinduespladerne er lavet af limtræ, som er MIFApladens speciale.

Passer vores standardmål dig ikke, så giv endelig ikke fortabt. Vi leverer og skærer nemlig også alle vinduespladerne i specialmål. Så kig endelig videre her på siden efter en vinduesplade, som vil passe ind til dit vindue, og forhåbentlig fuldende den del af dit hjem. Vinduesplader fra MIFApladen er måske lige det der skal til, for at give dine vindueskarme den makeover, du længe har påtænkt. Når du handler vinduesplader hos MIFApladen, får du vinduesplader af høj kvalitet og samtidigt er de utroligt slidstærke. Dertil kommer vores vinduesplader i flere forskellige træsorter.


Billede af vinduesplader efter mål beregner


Bestil vinduesplader efter mål


Vores vinduesplader hos MIFApladen kan du bestille online efter dine helt egne mål. Du kan lave din egen vinduesplade, som du ønsker, vinduespladen skal se ud med vores online beregner.

I beregneren kan du indtaste dine mål og tilvælge tap, fas og hjørnerundinger, så dine mål passer 100% til dit vindue, hvor vinduespladen skal placeres. Du kan vælge hvilken træsort, du ønsker, og om du ønsker overfladebehandling på din vinduesplade.

Du kan bestille din vinduesplade på mål i helt op til 4545mm i længden og i 18mm, 27mm og 40mm tykkelse.Klik her og prøv vores online beregner


Vi tilbyder oliebehandling af dine vinduesplader
Oliebehandling af vinduesplader


Når du køber dine vinduesplader hos MIFApladen, tilbyder vi at oliebehandle dine vinduesplader inden levering. Det er noget vi har rigtigt mange kunder, som benytter sig af, da du på denne måde er sikker på at oliebehandlingen er udført 100% korrekt. Du slipper også selv for besværet med at oliebehandle, når du får dine vinduesplader leveret.

Vi behandler altid vinduespladerne på både forsiden og bagsiden og på alle kanter og hjørner. Du tilvælger "behandling" og "antal behandlinger" - når du beregner prisen på dine vinduesplader her. Vi anbefaler altid, at du behandler vinduespladerne mindst 2 gange.

Skå kantprofiler på vinduesplader


Vinduesplader med kantprofiler


Hos MIFApladen kan du selv bestemme hvilke kantprofiler, du ønsker på dine vinduesplader. Alle vores vinduesplader i standardmål er med skarpe pæne kanter. Ønsker du en anden kantprofil, kan du tilkøbe, dette når du bestiller dine vinduesplader på mål i vores beregner her

Vi har flere forskellige kantprofiler, som kan laves på alle vores vinduesplader, og du kan vælge om du ønsker kantprofiler på en enkelt kant eller flere kanter af vinduespladen. Klik her og se hvilke kantprofiler vi tilbyder på vinduesplader.


Billede af vinduesplade i massiv træ


Køb vinduesplader i massiv træ


Er du på udkig efter nye vinduesplader i træ? Så skal du tage et kig her, hvor du kan få et overblik over alle de forskellige vinduesplader i træ, som du kan bestille MIFApladen. Her er et spændende udvalg af forskellige vinduesplader i alle vores forskellige træsorter.

Vores vinduesplader i massivt træ, er alle med korte stave med bredder på ca. 40mm og stavlængder fra 160mm til 400mm. Vi producerer vinduesplader i flere forskellige tykkelser og størrelser, som laves direkte efter din ordre. 

Vi er altid lagerførende på vores vinduesplader i træ, så når du bestiller online hos MIFApladen, producerer vi med det samme dine vinduesplader i træ.

 

Se alle vores vinduesplader i massiv træ


Køb vinduesplader i disse træsorter


 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på mail@mifapladen.dk


 
 

Billede af vinduesplade


Bestil vinduesplader i standardmål


Alle vores vinduesplader er lavet i massivt limtræ i egen produktion, på egne maskiner udfra råplader som vi importerer. Ønsker du selv at arbejde med vores vinduesplader, kan du også bestille vores vinduesplader i standardmål.

Her skærer vi vinduespladerne ud i bestemte bredder og længder, og giver vinduespladerne en helt klassisk skarp, pudset pæn kant.

Vores vinduesplader i standardmål er en billigere løsning, end hvis du vælger at bestille vinduesplader med f.eks. kanter, udskårne hjørner eller med fas og tap med vores online beregner.

Se alle vores vinduesplader i standardmål

 

 

Hvorfor købe vinduesplader hos MIFApladen?

 
A/B kvaliteter
Alle vores vinduesplader er med en flot ensartet overflade i en høj kvalitet.

Hurtig levering
Vi leverer hurtigt dine vinduesplader - oftest med egen bil indenfor 10 hverdage, fra ordren er betalt.

Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Vi skærer selv vores vinduesplader til i egen produktion, så snart du har bestilt din vinduesplade. Det sikrer hurtig levering på vinduesplader.


Overfladebehandling af vinduesplader i træ

Når du køber vinduesplader i træ hos MIFApladen, leveres vores vinduesplader ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine vinduesplader i træ. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træet på dine nye vinduesplader i træ.


Tilbehør til vinduesplader

77


Få inspiration til dine vinduesplader


vinduesplade inspiration billede i egMassiv vinduesplade i egetræ som her er brugt i en vindueskarm som bundstykke.

Vinduesbundstykke i 27mm massiv egetræ. På forkanten er der monteret en sargkant.

Vinduesbundstykke fremstillet i massiv eg som passer med køkkenbordpladen.

Vinduesplade direkte i bordpladenEkstra dybde på en bordplade i ask lys der går helt ud i vinduet. En alternativ løsning som vinduesplade.


Vinduesbundstykker eller vindueskarme?

Står du og skal bruge et nyt vinduesbundstykke eller skal din vindueskarm have nyt liv? Alle vores vinduesplader er nemlig også anvendelige til flere formål, og helt perfekte til at blive brugt som vinduesbundstykker eller som en ny vindueskarm. Hos MIFApladen finder du et bredt udvalg af vinduesbundstykker og vindueskarme i massivt træ, som du kan bestille online efter dine egne mål. Vi leverer direkte til døren og producerer efter ordre på egne maskiner. Du kan også bestille oliebehandling af dine vinduesbundstykker hos MIFApladen. Vi tilbyder at behandle vores vinduesbundstykker/vindueskarme med 5 forskellige olier: natur, hvid, sort, antracitgrå og dark coco olie. Vi tilbyder også vinduespladerne som råplader, så du selv kan skære pladerne til i dine egne mål og selv forarbejde kanterne. Hvis du ønsker dette, skal du bestille vores gør-det-selv vinduesplader her.

Vindueskarmen er det ofte det sted, hvor man har blomster, billeder og andre nips ting til at stå fremme. Selvom vi kalder vores produkt for vinduesplader, er der ofte refereret til, at den nederste del bliver kaldt vindueskarmen. Derfor vil man ofte forveklse ordret vinduesplade med vindueskarm eller vinduesbundstykke. Vinduespladen er nemlig placeret lige foran vinduet på den indenvendige side. Er det på udesiden af vinduet, kaldes dette en sålbænk og vil ofte være lavet i sten og lignende materialer. Hos MIFApladen fører vi kun vinduesplader, der kan benyttes indendørs. 

Når du skal bruge en ny vinduesplade til din vindueskarm, og bestiller denne i træ, skal du overveje hvor meget sollys, der kommer ind ad vinduet og ned på vinduespladen. Lys påvirker dine vinduesplader og de ændrer sig med tiden og kan blive mere mørke eller lyse. Vi anbefaler, at du som udgangspunkt altid oliebehandler din vindueskarm i træ med en olie af høj kvalitet, og gør dette nogle gange om året, for at beholde farven og bevare modstanddygtigheden overfor snavs og andre ting. Hver gang du olierer, vil du opleve at dine vinduesplader bliver frisket op og næsten kommer til at se helt nye ud.

pin