Bænke i træ


Vores bænke gør sig godt som det simple møbel i soveværelset, børneværelset, køkkenet eller måske i entreen. Et enkelt design der indbyder til at placere tøj, kasser eller dig selv på det.

I den grå menu kan du søge på træsorter og størrelser. Finder du ikke en bænk i den bredde, længde eller højde, du søger, kan vi producere bænkene i andre mål mod et mindre tillæg. Kontakt os for at høre mere om muligheder og priser.

Du kan vælge mellem de forskellige typer af bænke, træsorter og længder i den grå menu.

Nederst på siden kan du læse mere om vores træbænke - og gode råd til hvor du kan bruge dem.

 

 

Køkkenbænk - eller bænk i entreen

Bænke er uundværlige rundt omkring i hjemmet - og det er uanset hvilket rum vi snakker om. Hvem synes ikke det er smart med en træbænk i entreen, så man lige kan sidde og få sko af eller på – eller lige sætte tasken fra sig mens man tager jakken på? I det tilfælde er bænken simpelthen en genial opfindelse.

Køkkenbænke er utrolig populære i disse år. Søger du en bænk til køkkenet har vi et stort udvalg i mange træsorter - alle vores bænke egner sig til indendørs brug i alle husets rum.

I soveværelset kan en træbænk være et smart element i indretningen. Du kan bruge den til at ligge tøjet fra på – eller sidde på… En træbænk har nemlig mange anvendelsesmuligheder.

Selvom det hedder en bænk må man jo også godt bruge den til andre ting end at sidde på. Brug vores træbænke som et lille sofabord eller hvem ved måske en lille reol i stuen til at sætte blomster og kunst på - eller måske fjernsynet mangler et flot møbel? Mulighederne er mange, og det er kun fantastien der sætter grænsen for hvor du kan bruge bænke indendørs i indretningen.

Populære træsorter til træbænke

Vi har bænke i mange forskellige træsorter og typer. Finder du ikke det du søger, så kontakt os endelig og lad os se om ikke vi kan fremstille en bænk til dig efter dine ønsker og drømme. Vores bænke findes som standard i forskellige længder – dog maksimalt 2 meter, da det er den længde vi mener er forsvarligt uden yderligere understøtning.

De træsorter der er mest populære til vores træbænke er eg, bøg og fyr, som alle er blandt de lysere træsorter, men som også alle kan behandles med olier så de bliver mørkere. Er du mere til de mørke træsorter tilbyder vi også træbænke i mahogni og valnød, som begge har en utrolig flot glød når de får en omgang naturolie.

Behandling betyder generelt rigtig meget for hvilket udtryk din træbænk får. Giver du fx din egetræsbænk en behandling med en hvid olie får den et lyst skær, men giver du den en behandling med en naturolie så får den et mere gyldent og mørkt udseende. Du kan læse mere om overfladebehandling her.

pin