Træplader i standardmål


Vores træplader i standardmål skærer vi ud i nogle bestemte længder og bredder og giver dem en helt klassisk skarp kant samt en pæn og pudset overflade. Træpladerne er velegnede til køkkenbordplader, bordplader, hylder og meget, meget mere. Ønsker du derimod andre mål, afrundede kanter eller udskårne hjørner, kan du i stedet købe en tilpasset træplade på vores side med træplader efter mål.

Du kan vælge mellem de forskellige træsorter, længder, bredder og tykkelser i menuen.

Nederst på siden kan du læse mere om træplader - og hvad du kan bruge dem til. Du kan også læse lidt om pleje og vedligehold af træplader.


 

Træplader efter mål beregner billede

Køb træplader efter egne mål


Beregn selv prisen på vores træplader efter dine egne mål som du indtaster i vores online beregner. Her kan du bestille ned til den mindste mm og i både store og små størrelser.

Her kan du selv tilpasse vores træplader med forskellige kantprofiler, hjørner, overfladebehandling og meget mere. 

Klik på billedet eller den grønne knap nedenunder for at beregne prisen på vores træplader efter mål.

Knap træplader efter mål


Køb træplader i disse træsorter


 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på mail@mifapladen.dk


 

 

Mathias Bjerg - kundeservice MIFApladen
Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen
Karina Sørensen - MIFApladen
Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

"Rigtig god pris"


”Rigtig god pris, pladerne af forventet kvalitet, de blev leveret præcis som lovet af venlig chauffør der bar pladerne ind sammen med mig. Venligt og serviceminded personale da jeg ringede og spurgte til, hvornår på dagen jeg kunne forvente levering. Helt perfekt handel!”


5 stjerner anmeldelse
Tina Jensen - anmeldelse fra Trustpilot

"Så nemt!"


"Det er nu anden gang vi handler hos MIFApladen og vi kan kun være super tilfredse. Mulighederne for valg af træsort, dimentioner samt efterbehandling af træplader er næsten ubegrænsede. 
De har en nem og overskuelig hjemmeside, hvor man I eget tempo kan vælge sine produkter, som de så får leveret til døren. Når vi skal have nye køkkenbordplader så kommer vi igen!"

5 stjerner anmeldelse

Thomas - anmeldelse fra Trustpilot

"Rigtig god leverance"


"Rigtig god leverance. Jeg bestilte i alt 8 plader 40mm fyr i forskellige størrelser til at lave en halvsvingstrappe - prima kvalitet til en god pris."

5 stjerner anmeldelse

Mogens Jæger - anmeldelse fra Google

"God service"


"God service. Fik opkald for at aftale leveringsdetaljer inden pladen blev produceret. Alle mål og kanter var som de skulle. Dobbelt olieret som aftalt. Kan kun sige godt om MIFApladen"

5 stjerner anmeldelse

Oliver Lanz - anmeldelse fra Trustpilot


Tilbehør til træplader i standardmål


Overfladebehandling af træplader

Når du køber træplader hos MIFApladen, leveres træpladerne ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine træplader. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træpladerne.


Læs mere om vores træsorter her: Ask lysBirkBøgEgFyrKirsebær - Mahogni Valnød.

pin