Træplader i standardmål


Vores træplader i standardmål skærer vi ud i nogle bestemte længder og bredder og giver dem en helt klassisk skarp kant samt en pæn og pudset overflade. Træpladerne er velegnede til køkkenbordplader, bordplader, hylder og meget, meget mere. Ønsker du derimod andre mål, afrundede kanter eller udskårne hjørner, kan du i stedet købe en tilpasset træplade på vores side med træplader efter mål.

Du kan vælge mellem de forskellige træsorter, længder, bredder og tykkelser i menuen.

Nederst på siden kan du læse mere om træplader - og hvad du kan bruge dem til. Du kan også læse lidt om pleje og vedligehold af træplader.


 

Træplader efter mål beregner billede

Køb træplader efter egne mål


Hos MIFApladen kan du bestille din træplade efter dine egne mål. Med vores online træplade-beregner har du selv mulighed for at indtaste dine mål, tilvælge kantprofiler samt afrundinger på kanter og hjørner. Skal du lave indhak eller tap kan du også indtaste dine mål på dette.

Vi tilbyder at overfladebehandle vores træplader med olie. Her kan der i beregneren vælges imellem 3 forskellige slags oliebehandlinger: Naturolie, hvid olie og sort olie. 

Knap træplader efter mål


Køb træplader i disse træsorter


 
Har du brug for hjælp? Ring eller skriv til os.

Ring på telefon 9610 1520
eller på mail@mifapladen.dk


 

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

Jesper Fredholm - kundeservice MIFApladen

Martin Madum - kundeservice MIFApladen


"Rigtig god pris"


”Rigtig god pris, pladerne af forventet kvalitet, de blev leveret præcis som lovet af venlig chauffør der bar pladerne ind sammen med mig. Venligt og serviceminded personale da jeg ringede og spurgte til, hvornår på dagen jeg kunne forvente levering. Helt perfekt handel!”


5 stjerner anmeldelse
Tina Jensen - anmeldelse fra Trustpilot

"Så nemt!"


"Det er nu anden gang vi handler hos MIFApladen og vi kan kun være super tilfredse. Mulighederne for valg af træsort, dimentioner samt efterbehandling af træplader er næsten ubegrænsede. 
De har en nem og overskuelig hjemmeside, hvor man I eget tempo kan vælge sine produkter, som de så får leveret til døren. Når vi skal have nye køkkenbordplader så kommer vi igen!"

5 stjerner anmeldelse

Thomas - anmeldelse fra Trustpilot

"Rigtig god leverance"


"Rigtig god leverance. Jeg bestilte i alt 8 plader 40mm fyr i forskellige størrelser til at lave en halvsvingstrappe - prima kvalitet til en god pris."

5 stjerner anmeldelse

Mogens Jæger - anmeldelse fra Google

"God service"


"God service. Fik opkald for at aftale leveringsdetaljer inden pladen blev produceret. Alle mål og kanter var som de skulle. Dobbelt olieret som aftalt. Kan kun sige godt om MIFApladen"

5 stjerner anmeldelse

Oliver Lanz - anmeldelse fra Trustpilot


Tilbehør til træplader i standardmål

 


Overfladebehandling af træplader

Når du køber træplader hos MIFApladen, leveres træpladerne ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine træplader. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træpladerne.


Træplader i standardmål i høj kvalitet

Træmøbler er efterhånden blevet en klassiker i de fleste hjem og med god grund. Træmøbler skaber nemlig hygge i hjemmet, og så er træ med til at give en eksklusiv stemning. Derudover er træmøbler af god kvalitet, og du får derfor et produkt, der ikke ser slidt ud selv efter mange år. Med træplader fra os har du mange muligheder for at skabe et unikt design af gode materialer. Skal du eksempelvis bygge et bord, er vores træplader særligt velegnede. Mangler du bordben til din træplade, har vi også et stort udvalg af bordben. Bordben er en essentiel del af dit bord, og derfor er det vigtigt at vælge ben, der får dit bord til at stå solidt.

Lad MIFApladen hjælpe dig med dine træplader

Hos MIFApladen står vi altid klar til at hjælpe dig, og hvis du har spørgsmål til vores udvalg af træplader i standardmål, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os. Hvis du vil have inspiration til, hvad der hitter lige nu inden for træmøbler og produkter lavet af vores træplader, så kan du med fordel tage et kig på vores inspirationssider. MIFApladen gør dit træprojekt nemmere for dig, og vi kan levere alle dine varer hjem til dig. Bestil dine træplader i standardmål i dag, og få dine varer leveret hurtigst muligt.

Læs mere om vores træsorter her: Ask lysBirkBøgEgFyrKirsebær - Mahogni Valnød.