Træplader i standardmål


Vores træplader i standardmål skærer vi ud i nogle bestemte længder og bredder og giver dem en helt klassisk skarp kant. De er velegnede til køkkenbordplader, bordplader, hylder og meget, meget mere. Ønsker du derimod andre mål, afrundede kanter eller udskårne hjørner, kan du i stedet købe en tilpasset plade på vores side med træplader efter mål.

Du kan vælge mellem de forskellige træsorter, længder, bredder og tykkelser i menuen.

Nederst på siden kan du læse mere om træplader - og hvad du kan bruge dem til. Du kan også læse lidt om pleje og vedligehold af træplader.


 

Bestil træplader efter egne specialmålKlik på billedet og beregn selv prisen på din træplade efter mål.


Træplader i andre træsorter

Træplader i asketræAsk lys

Se mere knap asketræsplader

Træplader i birketræBirk

Se mere knap birketræsplader

Træplader i bøgetræBøg

Se mere knap bøgetræsplader

Træplader i egetræEg

Se mere knap egetræsplader

Træplader i fyrretræFyr

Se mere knap fyrretræsplader

Træplader i kirsebærKirsebær

Se mere knap kirsebærtræsplader

Træplader i mahognitræMahogni

Se mere knap mahognitræsplader

Træplader i valnøddetræValnød

Se mere knap valnøddetræsplader


Har du brug for hjælp? Ring til os og få vejledning

 

Man-tors: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

 

Morten Kjær - MIFApladen
Mette Pilgård - MIFApladen
Flemming Nielsen - MIFApladen
Jesper Fredholm - MIFApladen

Træplader i standardmål


Træmøbler er efterhånden blevet en klassiker i de fleste hjem og med god grund. Træmøbler skaber nemlig hygge i hjemmet, og så er træ med til at give en eksklusiv stemning. Derudover er træmøbler af god kvalitet, og du får derfor et produkt, der ikke ser slidt ud selv efter mange år.
Med træplader fra os har du mange muligheder for at skabe et unikt design af gode materialer. Skal du eksempelvis bygge et bord, er vores kvalitetstræplader særligt velegnede. Mangler du bordben til din træplade, har vi også et stort udvalg af bordben. Bordben er en essentiel del af dit bord, og derfor er det vigtigt at vælge ben, der får dit bord til at stå solidt.

Læs mere om vores træsorter her: Ask lysBirkBøgEgFyrKirsebær - Mahogni Valnød.

Lad MIFApladen hjælpe dig med dine træplader

Hos MIFApladen står vi altid klar til at hjælpe dig, og hvis du har spørgsmål til vores udvalg af træplader i standardmål, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os. Hvis du vil have inspiration til, hvad der hitter lige nu inden for træmøbler og produkter lavet af vores træplader, så kan du med fordel tage et kig på vores inspirationssider. MIFApladen gør dit træprojekt nemmere for dig, og vi kan levere alle dine varer hjem til dig. Bestil dine træplader i standardmål i dag, og få dine varer leveret hurtigst muligt.