Køkkenbordplader i træ efter mål


Køkkenbordpladen er det sted i køkkenet, hvor det meste arbejde kommer til at foregå. Derfor skal den passe lige i øjet i forhold til vindueskarme, vask, køkkenelementer osv.

Med vores beregningsmodul kan du købe din bordplade på lige præcis det mål du skal bruge. Brug beregningsmodulet til at beregne priser og til at tilpasse kantprofiler, hjørner og indhak efter dine ønsker og følg løbende med i pladens udseende og pris.

Vi underlimer køkkenvaske så du undgår irriterende kanter og revner omkring vasken, hvor snavs kan sætte sig.

Overvej også at give din køkkenbordplade ekstra tykkelse på en nem og billig måde med vores sargkanter.

Nederst på siden kan du læse lidt mere om valget af køkkenbordplader.


Beregn prisen efter egne mål her:
Vores mest solgte køkkenbordplader i standardmål


65

"Prisen var super"


”Har købt en stor 40 mm. køkkenbordplade i eg, med underlimet vask. Har været supertilfreds med betjeningen, og den hurtige fremstilling. Bestilte tirsdag, og fredag kunne jeg hente pladen på fabrikken. Prisen var super, og det samme var finishen på bordpladen. Jeg kan kun anbefale andre at handle hos MIFApladen”


5 stjerner anmeldelse
Michael Cores - anmeldelse fra Facebook

"Så nemt!"


"Det er nu anden gang vi handler hos MIFApladen og vi kan kun være super tilfredse. Mulighederne for valg af træsort, dimentioner samt efterbehandling af træplader er næsten ubegrænsede. 
De har en nem og overskuelig hjemmeside, hvor man I eget tempo kan vælge sine produkter, som de så får leveret til døren. Når vi skal have nye køkkenbordplader så kommer vi igen!"

5 stjerner anmeldelse

Thomas - anmeldelse fra Trustpilot

"Rigtig flot kvalitet"


"Købte i alt 8 plader 40mm fyr i forskellige størrelser, til min nye halvsvingstrappe - rigtig flot kvalitet til en god pris"

5 stjerner anmeldelse

Mogens - anmeldelse fra Google

"God service"


"God service. Fik opkald for at aftale leveringsdetaljer inden pladen blev produceret. Alle mål og kanter var som de skulle. Dobbelt olieret som aftalt. Kan kun sige godt om MIFApladen"

5 stjerner anmeldelse

Oliver - anmeldelse fra Trustpilot


Har du brug for hjælp? Ring til os og få vejledning

Tlf.: 9610 1520
mail@mifapladen.dk
Man-tors: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

 


Morten Kjær - kundeserviceMorten Kjær

Mette Pilgård - kundeserviceMette Pilgård

Flemming Nielsen - kundeserviceFlemming Nielsen

Jesper Jørgensen - kundeserviceJesper Fredholm

 


Køkkenbordplader efter mål


Køkkenet er eftersigende det rum i hjemmet, hvor vi danskere bruger allermest tid. Især hvis man er ejer af et såkaldt samtalekøkkenet, så er der virkelig lagt op til mange timers hygge over madlavningen i køkkenet.

Køkkenbordpladen er derfor det sted i køkkenet, hvor det meste arbejde kommer til at foregå. Derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvilken bordplade du vælger, hverken i forhold til udseendet eller den praktiske del -  og målene skal selvfølgelig passe 110%. Så hvis du vil undgå at skulle gå på kompromis med kvaliteten i dit køkken, så bør du tjekke vores udvalg ud her hos MIFApladen. En træbordplade er oftest en dyr fornøjelse, men den skal også gerne kunne holde sig pæn og brugbar i mange år frem, så det vil være dumt at vælge en billig løsning her. Det behøver ikke være en dyr fornøjelse at få en træplade – hos MIFApladen handler du direkte med fabrikken, og undgår dyre mellemled. Her på siden finder du hjælp til at beregne priser på træplader ved at udfylde længden, bredden og tykkelsen på din nye træbordplade, så du kan være sikker på, at det hele går perfekt i spænd. Derudover skal du beslutte, hvordan hjørnerne og kanterne skal være. Skal de være skarpe, runde eller måske skrå? Mulighederne er mange, og med vores beregningsmodul kan du skabe din køkkenbordplade på mål ned til millimeteren. Så kan du være sikker på en træbordplade, der falder lige i hak i dit køkken, helt uden at du selv skal i gang med værktøj og sandpapir.

Her på siden ser du desuden lidt forskellig inspiration fra køkkener, hvor vi har leveret bordpladerne. Under hvert billede står, hvilken træsort og hvilken behandling pladerne har fået. Vil du gerne se mere inspiration, så tag et kig på følgende sider: Inspiration fra kunderinspiration køkken/grovkøkken og køkkendetaljer.

Vi håber denne side kan være med til at gøre valget af træbordplade lidt nemmere for dig. Har du nogle som helst spørgsmål til valg af træsort, mål eller noget helt tredje, så tøv ikke med at kontakte os.