Køkkenbordplader efter mål


Beregn selv prisen på din køkkenbordplade

Køkkenbordpladen er det sted i køkkenet, hvor det meste arbejde kommer til at foregå. Derfor skal den passe lige i øjet i forhold til vindueskarme, vask, køkkenelementer osv. 

Med vores online beregner kan du bestille køkkenbordplader efter mål med forskellige kantprofiler og udskæringer på lige præcis de mål. du skal bruge. 

Brug beregningsmodulet til at beregne priser og til at tilpasse kantprofiler, hjørner og indhak efter dine ønsker og følg løbende med i køkkenbordpladen udseende og pris.

Køkkenbordpladerne leveres med pæne skarpe kanter med mindre du tilvælger en anden kantprofil i beregneren. 

Sådan beregner du prisen på din køkkenbordplade


Beregn prisen efter egne mål her:Illustration af køkkenbordplade:

På illustrationen nedenfor kan du se stavretning, kanter og hjørner. (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på køkkenbordplade:

Du kan tilvælge forskellige hjørneafskæringer og indhak i pladen - udvalget ses herunder. Ønskes dette, vælges det under "Hjørner". (Du ser pladen oppefra).

Hjørneafskæringer på bordplader i eg


Vælg mellem følgende kantprofiler:

Nedenfor kan du se udvalget af kantprofiler som kan tilvælges i beregneren. Ønskes dette, vælges det under "Kanter". Forestil dig, at du ser pladen fra kanten (og ikke oppefra)

OBS: Kantprofilerne "8mm lige og 45 grader skrå" samt "5mm fas og 45 grader skrå" kræver en pladestørrelse større end 350x250mm eller 250x350mm.
Illustrationerne med de forskellige kantprofiler er illustreret med en 27mm plade, så forholdet vil være lidt anderledes på de andre tykkelser.

 
 


Vælg imellem disse træsorter

Vi kan levere rigtigt store og små køkkenbordplader efter mål, men vi har dog vores begrænsninger. Se vores forskellige pladestørrelser her - hvor du beregneren kan bestille efter de mål, som ligger indenfor de forskellige intervaller. Du kan bestille vores køkkenplader efter mål i alle vores forskellige træsorter. Klik på billedet af den enkelte træsort, for at læse mere om vores træsorter.


Overfladebehandling med olie:

Du kan tilvælge overfladebehandling med olie i beregneren ved at trykke på "overfladebehandlinger".

Vi tilbyder at overfladebehandle med 6 forskellige olier: natur, hvid, sort, antracitrgrå, dark coco og valnød - og du kan vælge om du ønsker 1 eller 2 behandlinger.

Vi overfladebehandler altid på alle kanter og hjørner samt på oversiden og undersiden.

Læs mere omkring overfladebehandling her.

Information omkring levering:

Vi leverer stort set alle ordrer med egen bil - som sikrer dig en sikker og præcis levering. 

Vi afsender så vidt muligt din ordre indenfor 10 hverdage fra ordren er bestilt og betalt. Bemærk dog at nogle ting – f.eks. oliebehandling af plader forlænger leveringstiden.

Fragtprisen afhænger af størrelse og vægt. Du kan se fragtprisen, når du tilføjer dine varer til indkøbskurven.

Læs mere omkring levering her


Bestil vareprøver

Hos os har du mulighed for at bestille et stykke af den træsort, der har vækket din nysgerrighed. Vareprøven er ca 290x190mm.
Se alle vareprøver her.

131Tilbehør til køkkenbordplader


 

Hvorfor købe køkkenbordplader efter mål hos MIFApladen?

 
A/B kvaliteter
Alle vores køkkenbordplader efter mål er med en flot ensartet overflade i en høj kvalitet A.

Hurtig levering
Vi leverer hurtig og så vidt muligt indenfor 10 hverdage fra ordren er betalt med egen bil.

Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Vi skærer selv vores køkkenbordplader efter mål til i egen produktion, så snart du har bestilt din køkkenbordplade. Det sikrer dig hurtig på vores køkkenbordplader.


Anbefalet træplejeprodukter til køkkenbordplader

98


 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på på mail@mifapladen.dk


 

Vi underlimer køkkenvaske i køkkenbordplader

Vi underlimer køkkenvaske som er bestilt hos os, så undgår du irriterende kanter og revner omkring vasken, hvor snavs kan sætte sig. Når du har bestilt din køkkenbordplade på mål med vores beregner, kræver det blot at du bestiller en af vores mange køkkenvaske og køber varen "underlimning af køkkenvask". Herefter skal du blot fremsende os en tegning som viser, hvor i køkkenbordpladen køkkenvasken skal sidde. Se alle vores køkkenvaske her.


78

Få inspiration til vores træprodukter


Køkkenbordplade med indhak i eg hvor bordpladen går helt ud til vinduet.

Bordplader i 27mm bøg til et køkken med udskæring og bordpladesamlinger.

Bordpladen er fremstillet på specialmål i 40mm ask lys.

Bordplade i 40mm eg med underlimet vask og udskæring til kogeplade.

 

Barbord i massivt træ - kan leveres i mange træsorterBarbord med "reoler" som ben - praktisk opbevaring
Køkken i eg med smarte detaljerKøkken i eg med smart ø i forgrunden. Skuffer på den ene side og hylder på den anden side

 

Bænk i fyr behandlet med sort olie - kan leveres i mange træsorterBænk (med FRAMES) i fyr - behandlet med Junckers Rustikolie, sort
Køkken i massiv eggetræKøkken i massiv egetræ. Smart detalje i en lille lejlighed - klik her og se hvad det er
Entreopstilling i ask lys - praktisk med opbevaring og bøjlestangEntremøbel (lavet med vores reolsystem i træ) i ask lys - praktisk med opbevaring og bøjlestang
Udsnit af køkken i massivt egetræUdsnit af køkken i eg - er specialfremstillet til kunde

  

Køkken i massiv eg - specialfremstilles efter kundens ønskerKøkken i massivt egetræ - specialfremstillet til kunde

Smarte røde bukke i fyrretræSmarte bordbukke i fyr - her er de malet røde som blikfang

Elegant spisebord i massiv askElegant spisebord i ask lys - kan leveres i mange træsorter
Praktisk mobil ø i egetræMobil ø i egetræ (lavet med vores reolsystem i træ) - med god opbevaringsplads

  

Udsnit af sofabord lavet af HOME-BOXE i eg.Udsnit af sofabord - lavet med vores reolsystem i træ i eg på hjul
HOME-BOX brugt som bordben ved arbejdsbord = praktisk opbevaringReol brugt som bordben ved arbejdsbord = praktisk opbevaring

Udsnit af reol / rumdeler lavet af HOME-BOXE i forskellige træsorter og behandlingerUdsnit af reol / rumdeler lavet med vores reolsystem i træ - forskellige træsorter og behandlinger
Spisebord med firkantede træbordbenSpisebord i fyr med smarte firkantede træbordben - kan leveres i mange træsorter

 

Lille praktisk sofabordBellevuebænk brugt som lille praktisk sofabord i et sommerhus

Robust sofabord i massiv egRobust sofabord i massivt egetræ - kan fåes i andre træsorter

Indretning af børneværelse med HOME-BOXEIndretning af børneværelse med vores reolsystem i træ
Køkken i massivt egetræ - specialfremstillet til kundeKøkken i massiv eg - alle køkkener specialfremstilles ud fra kundens ønsker

Køb køkkenbordplader i disse træsorter


Køkkenbordplader efter mål der passer 100%


Køkkenet er eftersigende det rum i hjemmet, hvor vi danskere bruger allermest tid. Især hvis man er ejer af et såkaldt samtalekøkkenet, så er der virkelig lagt op til mange timers hygge over madlavningen i køkkenet. 
Køkkenbordpladen er derfor det sted i køkkenet, hvor det meste arbejde kommer til at foregå. Derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvilken bordplade du vælger, hverken i forhold til udseendet eller den praktiske del -  og målene skal selvfølgelig passe 110%. Så hvis du vil undgå at skulle gå på kompromis med kvaliteten i dit køkken, så bør du tjekke vores udvalg ud her hos MIFApladen.

En køkkenbordplade er oftest en dyr fornøjelse, men den skal også gerne kunne holde sig pæn og brugbar i mange år frem, så det vil være dumt at vælge en billig løsning her. Det behøver ikke være en dyr fornøjelse at få en træplade – hos MIFApladen handler du direkte med fabrikken, og undgår dyre mellemled. Her på siden finder du hjælp til at beregne priser på køkkenbordplader efter mål ved at udfylde længden, bredden og tykkelsen på din nye køkkebordplade i træ, så du kan være sikker på, at det hele går perfekt i spænd. Derudover skal du beslutte, hvordan hjørnerne og kanterne skal være. Skal de være skarpe, runde eller måske skrå? Mulighederne er mange, og med vores beregningsmodul kan du skabe din køkkenbordplade på mål ned til millimeteren. Så kan du være sikker på en bordplade, der falder lige i hak i dit køkken, helt uden at du selv skal i gang med værktøj og sandpapir.


Vi håber denne side kan være med til at gøre valget af køkkenbordplade lidt nemmere for dig. Har du nogle som helst spørgsmål til valg af træsort, mål eller noget helt tredje, så tøv ikke med at kontakte os.

pin