Køkkenbordplader efter mål

 

Køkkenbordpladen er det sted i køkkenet, hvor det meste arbejde kommer til at foregå. Derfor skal den passe lige i øjet i forhold til vindueskarme, vask, køkkenelementer osv. 

Med vores online beregner kan du bestille køkkenbordplader efter mål med forskellige kantprofiler og udskæringer på lige præcis det mål du skal bruge. Brug beregningsmodulet til at beregne priser og til at tilpasse kantprofiler, hjørner og indhak efter dine ønsker og følg løbende med i pladens udseende og pris.

Alle køkkenbordpladerne bestilt via denne side produceres efter ordre – og er derfor en specialtilpasset køkkenbordplade. Ønsker du selv at afhente hos os, skal køkkenbordpladen bestilles og betales på forhånd.

Hvis du er i tvivl om hvor store køkkenbordplader, du kan bestille, kan du læse mere under pladestørrelser.


Overvej også at give din køkkenbordplade ekstra tykkelse på en nem og billig måde med vores sargkanter.

Sådan beregner du prisen på din køkkenbordplade


Beregn prisen efter egne mål her: 
Har du brug for hjælp? Ring eller skriv til os.

Ring på telefon 9610 1520
eller på mail@mifapladen.dk


 

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

Jesper Fredholm - kundeservice MIFApladen

Martin Madum - kundeservice MIFApladen


"Rigtig god pris"


”Rigtig god pris, pladerne af forventet kvalitet, de blev leveret præcis som lovet af venlig chauffør der bar pladerne ind sammen med mig. Venligt og serviceminded personale da jeg ringede og spurgte til, hvornår på dagen jeg kunne forvente levering. Helt perfekt handel!”


5 stjerner anmeldelse
Tina Jensen - anmeldelse fra Trustpilot

"Så nemt!"


"Det er nu anden gang vi handler hos MIFApladen og vi kan kun være super tilfredse. Mulighederne for valg af træsort, dimentioner samt efterbehandling af træplader er næsten ubegrænsede. 
De har en nem og overskuelig hjemmeside, hvor man I eget tempo kan vælge sine produkter, som de så får leveret til døren. Når vi skal have nye køkkenbordplader så kommer vi igen!"

5 stjerner anmeldelse

Thomas - anmeldelse fra Trustpilot

"Rigtig god leverance"


"Vi har købt bordplade i egetræ med underlimet vask til vores køkken. Super god service og rådgivning. Kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet"

5 stjerner anmeldelse

Inger-margrethe Dahl - anmeldelse fra Facebook

"God service"


"Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen."

5 stjerner anmeldelse

Suzuki - anmeldelse fra TrustpilotTilbehør til køkkenbordplader på målVi underlimer køkkenvaske i køkkenbordplader

Vi underlimer køkkenvaske som er bestilt hos os, så undgår du irriterende kanter og revner omkring vasken, hvor snavs kan sætte sig. Når du har bestilt din køkkenbordplade på mål med vores beregner, kræver det blot at du bestiller en af vores mange køkkenvaske og køber varen "underlimning af køkkenvask". Herefter skal du blot fremsende os en tegning som viser, hvor i køkkenbordpladen køkkenvasken skal sidde. Se alle vores køkkenvaske her.


78

Køb køkkenbordplader i disse træsorter


Køkkenbordplader efter mål der passer 100%


Køkkenet er eftersigende det rum i hjemmet, hvor vi danskere bruger allermest tid. Især hvis man er ejer af et såkaldt samtalekøkkenet, så er der virkelig lagt op til mange timers hygge over madlavningen i køkkenet. 
Køkkenbordpladen er derfor det sted i køkkenet, hvor det meste arbejde kommer til at foregå. Derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvilken bordplade du vælger, hverken i forhold til udseendet eller den praktiske del -  og målene skal selvfølgelig passe 110%. Så hvis du vil undgå at skulle gå på kompromis med kvaliteten i dit køkken, så bør du tjekke vores udvalg ud her hos MIFApladen.

En køkkenbordplade er oftest en dyr fornøjelse, men den skal også gerne kunne holde sig pæn og brugbar i mange år frem, så det vil være dumt at vælge en billig løsning her. Det behøver ikke være en dyr fornøjelse at få en træplade – hos MIFApladen handler du direkte med fabrikken, og undgår dyre mellemled. Her på siden finder du hjælp til at beregne priser på køkkenbordplader efter mål ved at udfylde længden, bredden og tykkelsen på din nye køkkebordplade i træ, så du kan være sikker på, at det hele går perfekt i spænd. Derudover skal du beslutte, hvordan hjørnerne og kanterne skal være. Skal de være skarpe, runde eller måske skrå? Mulighederne er mange, og med vores beregningsmodul kan du skabe din køkkenbordplade på mål ned til millimeteren. Så kan du være sikker på en bordplade, der falder lige i hak i dit køkken, helt uden at du selv skal i gang med værktøj og sandpapir.


Vi håber denne side kan være med til at gøre valget af køkkenbordplade lidt nemmere for dig. Har du nogle som helst spørgsmål til valg af træsort, mål eller noget helt tredje, så tøv ikke med at kontakte os.