Bordplader - køb dine bordplader online i dag


Hos MIFApladen er vi vilde med bordplader. Derfor har vi specialiseret os i at producere bordplader, som vil komplementere ethvert rum, hvad end det er en ny køkkenbordplade, en spisebordsplade eller noget helt tredje du står og mangler. Bordplader er et hit i boligindretningen, og det er der mange gode grunde til. En bordplade bidrager nemlig både til varme og til hygge, og kan være en smuk kontrast til de ofte hvide vægge og ellers minimalistiske inventar. Men der findes et hav af forskellige bordplader at vælge imellem. Hos MIFApladen har vi specialiseret os i bordplader i træ og alt efter, hvordan du behandler den med olie, så kan du skabe en hel unik og personlig bordplade. 


Beregn priser på bordplader efter mål


Bestil bordplader efter egne mål


En bordplade kræver meget overvejelse, inden du skal købe en ny bordplade. Hos MIFApladen kan du købe din nye bordplade online efter dine egne mål, som du selv designer.

Vi har til dette formål lavet en bordplade-beregner, hvor du kan indtaste dine egne mål på din bordplade. Så giver bordplade-beregneren dig en pris på din nye bordplade, efter de mål du har indtastet. Vi fører bordplader i 18mm, 27mm og 40mm tykkelse.

I vores bordplade-beregner kan du tilvælge kantprofiler, udskæringer, træsort og overfladebehandling med olie.
 

Klik her og prøv vores online beregner


Vi tilbyder oliebehandling af dine bordplader

Skal vi oliebehandle din bordplade?


Når du bestiller en ny bordplade hos MIFApladen, anbefaler vi, at du oliebehandler din bordplade for at mætte bordpladen og gøre den modstandsdygtig overfor vand og snavs. Vi tilbyder at oliebehandle din bordplade, som er købt hos os, inden vi afsender bordpladen hjem til dig.  Vi tilbyder 3 typer af oliebehandling:

 • Natur olie
 • Hvid olie
 • Sort olie

Alt afhængigt af hvordan du ønsker din oliebehandling, tilbyder vi at behandle din bordplade op til 2 gange, og det er både på forsiden og bagsiden, samt på alle kanter af bordpladen.

Skå kantprofiler på bordplade billede

Bordplader med skrå kantprofiler


Hos MIFApladen laver vi også gerne din bordplade med skå kantprofiler. Vi har en del kunder der efterspørger skrå kantprofiler, som får bordpladen til at se tyndere ud. Vi tilbyder 3 forskellige skrå kantprofiler, som vi kan lave på alle vores bordplader De 3 kantpfiler vi tilbyder er:

 • 15 grader skrå
 • 5mm fas og 45 grader skrå
 • 8mm lige og 45 grader skrå

På billedet er der lavet en kantprofil med 5mm fas og 45 grader skrå på en 27mm bordplade. Du kan tilvælge vores kantprofiler når du bestiller din bordplade efter mål her.


Billede af massive bordplader


Massive bordplader i alle mål


Du kan bestille vores massive bordplader i 27mm og 40mm tykkelse i 8 forskellige træsorter. De fleste af vores massive bordplader er med korte stave, som er en noget billigere udgave, end hvis du vælger en massiv bordplade med gennemgående stave. Fyr er den eneste af vores træsorter vi har med gennemgående stave. Vi anbefaler, at du behandler din bordplade med olie for at mætte bordpladen, så bordpladen bliver modstandsdygtig overfor vand og snavs. Alle vores massive bordplader er ubehandlede. Ønsker du oliebehandling af vores massive bordplader, skal du bestille igennem vores online beregner her

Massive bordplader knap

Billede af gør-det-selv bordplader


Køb billige "gør-det-selv" bordplader


Vi har også bordplader til hobbymanden, som selv ønsker en bordplade i nogle faste mål, der kan arbejdes ud fra. Denne form for bordplade er en noget billigere løsning, da vi har skåret bordpladerne til i nogle faste mål. Vores gør-det-selv bordplader er på rå mål, hvor bordpladerne heller ikke har en pæn fræset kant, som vores andre bordplader. Bordpladerne kan også afgive lidt i målene og vælger du f.eks. en gør-det-selv bordplade i fyrretæ er det med takkede ender, da de ikke er savet til. Alle vores gør-det-selv bordplader kan vi som udgangspunkt levere fra uge til uge, da alle bordpladerne er på lager.

Gør-det-selv bordplader knap


Køb bordplader i disse træsorter


 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på mail@mifapladen.dk


 
 

Tilbehør til bordplader

 

 

Hvorfor købe bordplader hos MIFApladen?

 
A/B kvaliteter
Alle vores bordplader er med en flot ensartet overflade i en høj kvalitet.

Hurtig levering
Vi leverer hurtig og så vidt muligt indenfor 10 hverdage fra ordren er betalt med egen bil.
Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Vi skærer selv vores bordplader til i egen produktion, så snart du har bestilt din bordplade. Det sikrer hurtig levering.


Billede af bordplade i et køkken på køkkenø


Få lavet køkkenbordplader i træ


MIFApladen specialiseret i at lave køkkenbordplader, som vi selv skærer til på egen fabrik fra råplader. Råpladerne importerer vi selv. Vi tegner gerne din køkkenbordplade, hvis du sender dine mål ind til os. Så kan vi give dig en ide om prisen på din bordplade, og hvordan du mest optimalt får lavet din nye bordplade til dit køkken.

Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige bordplader til køkkener, hvor du helt sikkert kan finde den helt rigtige løsning som passer ind i dit køkken.

Kan du ikke finde en bordplade til dit køkken der passer ind på dine mål her, så kan vi også lave specialtilpassede bordplader efter dine egne mål, og med udskæringer til vaske, hjørnebordplader og med forskellige rundinger og kantprofiler.

Se mere knap køkkenbordplader


Hvad skal du bruge din bordplade til?

Billede af skrivebord med arbejdsbordpladeBordplader til
arbejdsbord

Skal du bruge en bordplade  i skuret eller garagen, kan du finde en ny arbejdsbordplade her som du kan bruge.

Billede af skrivebord med bordplade og stålbenBordplader til
skriveborde

Her finder du vores store udvalg af vores bordplader til skriveborde i et hav af forskellige mål og træsorter.

Bordplader til
koge-ø

Få en ny bordplade som passer til din koge-ø. Vi skærer også ud efter mål og til kogepladen i alle vores bordplader.

Bordplader til
Spiseborde

Skal du bruge en bordplade  i skuret eller garagen, kan du finde en ny arbejdsbordplade her som du kan bruge.

 

 

Få gode råd omkring ny bordplade


 • Hvad skal din bordplade kunne holde til?
 • Hvilken træsort og materiale der passer ind i dit hjem og i dit rum?
 • Hvor modstandsdygtig skal bordpladen være overfor vand og snavs?
 • Vil du investere tid i vedligeholdelse af din bordplade?

 • Hvad er dine forventninger til din bordplade?
 • Hvad er dit budget for hvor meget du vil betale for din bordplade?
 • Hvor hygiejnisk skal bordpladen være at lave mad på?
 • Hvor og hvordan får du monteret din bordplade?
 

Populære bordben vores bordplader

Skal vores bordplader bruges som nyt spisebord? Vi har et stort udvalg af bordben i forskellige materialer og størrelser. Se hele udvalget af bordben her, som du kan bestille til alle vores bordplader.

2


Bordplade til badeværelse billede
Bordplader til badeværelser


Mangler du en ekslusiv bordplade til dit badeværelse? Har finder du alle vores bordplader, som er egnet til badeværelser i standardmål. Vi laver også udskæringer til håndvaske i alle vores bordplader, så håndvasken blot skal monteres, når du for vores bordplade hjem til montering i badeværelset. 

Vi anbefaler, når du køber en ny bordplade til dit badeværelse, at du oliebehandler din bordplade inden brug, da der på et badeværelse ofte vil være vand på bordplade og fugt i luften. Du skal også være helt sikker på, at du gerne vil benytte en bordplade i træ til badeværelset, da denne type for bordplade vil være mere krævende at vedligeholde.

Bryggers bordplader billede af opstilling

 

Bordplader til bryggers


Med vores bordplader til bryggers, kan du få lavet en løsning, der passer til dine behov. Her finder du alle vores bordplader, der kan bruges til dit bryggers i standardmål. Vi kan også skære bordpladen til i specielle mål, og med forskellige kanter og hjørner, og udskæring til vask.

Alle vores forskellige bordplader kan benyttes i dit bryggers. Bordpladerne kan bestilles i 27mm og 40mm tykkelse i alle vores forskellige træsorter, som du kan læse mere om her: Ask lysBirkBøgEgFyrKirsebær - Mahogni Valnød.

Vi har bordpladelængder på helt op til 4545mm og kan tibyde bredder på op til 1215mm.


Overfladebehandling af bordplader

Når du køber dine bordplader hos MIFApladen, leveres bordpladerne ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine bordplader. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træet. Du skal altid overfladebehandle din bordplade inden du tager den i brug og monterer bordpladen. Hvis du ikke overfladebehandler bordpladen, kan du opleve at bordpladen kan revne eller slå dig.


Køb oliebehandling til bordplader

Du skal overfladebehandle din bordplade inden du tager bordpladen i brug. Hos MIFApladen tilbyder vi et stort udvalg af træbehandling og træplejeprodukter, som kan benyttes til vedligeholdelse på alle vores bordplader.

98
 


Få inspiration til din bordplade


bordplade eg specialfremstillet bordpladeBordplader i eg (natur olie) til spisebord fremstillet helt efter kundens ønsker.

bordplade billede i 27mm bøg med udskæringBordplader i 27mm bøg til et køkken med udskæring og samlinger.

bordplade 40mm eg med vask billedeBordplade i 40mm eg med underlimet vask og udskæring til kogeplade.

Bordplade i eg med indhak i vindueKøkkenbordplade med indhak i eg hvor bordpladen går helt ud til vinduet.

 

Billede af oliebehandlet bordplade i eg med bordbenBordplade i oliebehandlet eg med vores skrå koniske bordben. Behandlet med natur olie.
bordplade billede lysk ask med hvid olieBordplade i ask lys behandlet med hvid olie.
bordplade billede køkken-bordplade mahogniKøkkenbordplade i mahogni - behandlet med naturolie.
bordplade inspiration billede 40mm lys askBordpladen er fremstillet i 40mm ask lys.

Det skal du overveje når du skal købe ny bordplade

Der er flere ting du skal overveje, før du vælger en at købe en ny bordplade. Først og fremmest skal du beslutte dig for, hvilken type træ, du kunne tænke dig din bordplade skal være. Her på siden tilbyder vi otte forskellige træsorter, som kan bruges til bordplader. Du kan derfor få alt fra den helt lyse ask, til den mørke europæiske valnød, og mange nuancer derimellem ved at vælge de forskellige træsorter vi har. Herefter er det vigtigt at beslutte, hvordan bordpladen skal behandles - om bordpladen skal det have en gang sæbe eller om den skal have en gang olie eller lak. Vi vil altid anbefale en oliebehandling, da en bordplade med tiden vil blive brugt meget, og herfter kan man altid slibe bordpladen ned og på ny give bordpladen en omgang olie, hvorefter bordpladen vil se ud som næsten ny. Bordpladeolier kan fåes med forskellige farvepigmenter, så du har mulighed for at give bordpladen en lidt anden nuance. 

Du skal også overveje, hvor og til hvad du skal bruge din bordplade til. Skal du f.eks. bruge bordpladen som en køkkenbordplade, anbefaler vi at du som minimum vælger en af vores 27mm tykke bordplader. Vi kan underlime vaske i 27mm og 40mm tykke bordplader - ligesom vi også kan udfræse til bordpladesamlinger, hvis du har et vinkelkøkken. Vi anbefaler også, at du som minumim har 50mm fra forkant og bagkant til vasken, samt minimum 300mm fra enden af en plade og ind til udskæringen/vasken - for at give bordpladen stabilitet, så den kan holde i mange år.

Klik her og få mere information omkring vores bordplader 

Hvilken størrelse skal din bordplade have?

Når du har besluttet hvordan din bordplade skal se ud og i hvilket materiale din bordplade skal være i, så er det på tide at finde ud af, hvilken størrelse din nye bordplade skal have. Hvis du kender målene på din bordplade på forhånd og gerne bare vil have en bordplade hjem, der er helt klar til overfladebehandling, så kan det være du kan finde det du søger på vores side med bordplader i standardmål. Som det fremgår på denne side, finder du bordplader i faste længder og bredder med en klassisk skarp kant. En bordplade kan have mange forskellige mål, og kanterprofiler, og hvis du f.eks. skal bruge din bordplade i et vinkelkøkken, skal du bruge flere bordplader, som er sat sammen under bordpladen med bordpladesamlinger. Derfor er det vigtigt inden du bestiller din bordplade, at du er helt sikker på hvilken størrelse dine bordplader skal have, og om du ønsker en tynd eller tyk bordplade og om der skal være bordpladesamlinger.

Hos MIFApladen har vi forskellige standard størrelser af bordplader. Vi kan lave bordplader i størrelser fra 30cm i længden og op til 4,5 meter lange. Som udgangspunkt tilbyder vi bordplader i 18mm, 27mm og 40mm tykkelser, men anbefaler, at du som minimium vælger en bordplade der er 27mm tyk. Vi kan også lave bordplader med bredder op til 1215mm i udvalgte træsorter. Er du derimod på udkig efter bordplader efter nogle helt specielle mål, kan du selv indtaste dine mål i vores online bordplade beregner, eller kontakte os med din tegning og størrelse på din bordplade.

Skal din nye bordplade have nogle lidt skæve mål, så kan vi naturligvis også skræddersy efter præcis de mål, du har behov for. Her kan du selv tilføje hjørneudskæringer, kantprofiler og oliebehandling.

Bordplader med mange løsningsmuligheder


Når nu du har set alle vores mange muligheder igennem, og har valgt en løsning, der passer dig og dine behov, så glem ikke, at alle bordplader bliver leveret separat og uden bordben. Derfor vil vi anbefale dig, at kigge forbi vores side med bordben og -bukke – måske du finder det perfekte match til din nye bordplade her. Overvejer du at lade os klare det hele for dig, uden at du selv behøver tage særlig meget stilling til træsorter, mål og bordben, så har vi naturligvis også et stort udvalg af færdiglavede borde i træ.

Alle vores bordplader bliver produceret på egen fabrik og på egne maskiner, lige fra tegning og ideér fra vores kunders egne ønsker, eller ved hjælp fra vores kundeservice. Det betyder for dig som kunde hos MIFApladen, at vi kan tilbyde dig en løsning på en ny bordplade, helt efter dine egne ønsker og mål. Vores bordplader er i høj kvalitet, og gennemgår kvalitetstjek inden de sendes ud til kunderne. Ved at vælge en bordpladeløsning hos MIFApladen, kan du også være sikker på, at du altid får de bedste priser på vores bordplader. Det kan vi garantere, da vi ikke har dyre mellemled, men selv producerer vores bordplader. Alle vores bordplader hos MIFApladen er massive bordplader i træ og er limet sammen af ca. 40mm brede stave. En massiv bordplade er et rigtigt populært valg, når man skal bruge en ny bordplade til f.eks. et køkkenbord eller et spisebord. Når du vælger en massiv bordplade, får du et produkt, hvor du er sikker på, at få et helt nyt liv ind i dit hjem. Bordpladerne af denne type er nemlig et levende materiale, som ændrer sig med tiden, ligesom med naturen, hvor du får nogle rigtige flotte nuancer i farverne og i åretegningerne i bordpladen.

pin