Bordplader


Hos MIFApladen er vi vilde med bordplader. Derfor har vi specialiseret os i at producere bordplader, som vil komplementere ethvert rum, hvad end det er en ny køkkenbordplade, en spisebordsplade eller noget helt tredje du står og mangler. Bordplader er et hit i boligindretningen, og det er der mange gode grunde til. En bordplade bidrager nemlig både til varme og til hygge, og kan være en smuk kontrast til de ofte hvide vægge og ellers minimalistiske inventar. Men der findes et hav af forskellige bordplader at vælge imellem. Hos MIFApladen har vi specialiseret os i bordplader i træ og alt efter, hvordan du behandler den med olie, så kan du skabe en hel unik og personlig bordplade. 


Beregn priser på bordplader

Bordplader efter dine egne mål


En bordplade kræver meget overvejelse, inden du skal købe en ny bordplade. Hos MIFApladen kan du købe din nye bordplade online efter dine egne mål.

Vi har til dette formål lavet en bordplade-beregner, hvor du kan indtaste dine egne mål på din bordplade. Så giver bordplade-beregneren dig en pris på din nye bordplade, efter de mål du har indtastet. Vi fører bordplader i 27mm og 40mm tykkelse. I bordplade-beregneren kan du også bestille bordplader i alle vores forskellige træsorter og med længder på helt op til 4545mm.

I vores bordplade-beregner kan du også vælge forskellige kantprofiler og udskæringer på din bordplade, og i hvilken træsort din nye bordplade skal produceres i.

Skal du have overfladebehandlet din bordplade, kan du også tilvælge dette. Vi kan tilbyde oliebehandling med natur olie, hvid olie og sort olie. 
 

Klik her og prøv vores online beregner


Køb bordplader i 8 forskellige træsorter

Billede af lys ask bordpladeBordplader i ask lys

Her kan du se alle vores bordplader i ask lys. Vores ask lys er en gylden træsort med lange og mørke markante striber i åreretningen. 

Se mere knap lys ask bordplade

Billede af bordplade i birkBordplader i birk

Birketræ er en meget lys træsort og har en nærmest silkeagtig overflade. Farverne varerier imellem hvidgul og hvidlig brun.

Se mere knap bordplade birk

Billede af bordplade i bøgBordplader i bøg

Få en ny bøgebordplade med en bordplade i bøg, hvor bordpladen har tydlige og rød/brune åretegninger i træet.

Se mere knap bordplade bøg

Billede af bordplade i egtræBordplader i eg

Eg er vores mest populære træsort til bordplader. Her får du en bordplade med tydlige og spændende åretegninger.

Se mere knap bordplade i massiv eg

 

Billede af fyr bordpladeBordplader i fyr

Fyr er en lys træsort som bliver mørkere og får en mere gylden farve med tiden. Fyr er en forholdsvis blød træsort til bordplader.

Se mere knap bordplade i fyrretræ

Billede af massiv kirsebær bordpladeBordplader i kirsebær

Vores bordplader i kirsebær er dampet, som giver bordpladen en mørkere og varmere glød og frembringer den rødlige nuance.

Kirsebær bordplade se mere knap

Mahogni bordplade billedeBordplader i mahogni

Denne form for bordplade er en meget hård træsort og har tydelige og spændende åretegninger i rød-brune farver.

Mahogni bordplade se mere knap

Bordplade i valnøddetræ Bordplader i valnød

Her får du en bordplade hvor stavene i bordpladen kan variere meget fra lys til mørk men bliver mere ensartet med tiden.

Se mere knap bordplade i valnød


Billede af bordplade i et køkken på køkkenø


Bordplader til køkkener


Skal du bruge en ny bordplade til dit køkken, så er vi hos MIFApladen specialiseret i at lave køkkenbordplader, som vi selv skærer til på egen fabrik fra råplader. Råpladerne importerer vi selv. Vi tegner også gerne din køkkenbordplade, hvis du sender dine mål ind til os. Så kan vi give dig en ide om prisen på din bordplade, og hvordan du mest optimalt får lavet din nye bordplade til dit køkken.

Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige bordplader til køkkener, hvor du helt sikkert kan finde den helt rigtige løsning som passer ind i dit køkken. Her finder du alle vores køkkenbordplader i vores forskellige mål og længder og i alle vores træsorter. 

Kan du ikke finde en bordplade til dit køkken der passer ind på dine mål her, så kan vi også lave specialtilpassede bordplader efter dine egne mål, og med udskæringer til vaske, hjørnebordplader og med forskellige rundinger og kantprofiler.

Se mere knap køkkenbordplader


Billede af massive bordplader


Massive bordplader


Alle vores bordplader hos MIFApladen er massive bordplader i træ og er limet sammen af ca. 40mm brede stave. En massiv bordplade er et rigtigt populært valg, når man skal bruge en ny bordplade til f.eks. et køkkenbord eller et spisebord. Når du vælger en massiv bordplade, får du et produkt, hvor du er sikker på, at få et helt nyt liv ind i dit hjem. Bordpladerne af denne type er nemlig et levende materiale, som ændrer sig med tiden, ligesom med naturen, hvor du får nogle rigtige flotte nuancer i farverne og i åretegningerne i bordpladen.

Du kan bestille vores massive bordplader i 27mm og 40mm tykkelse i 8 forskellige træsorter. De fleste af vores massive bordplader er med korte stave, som er en noget billigere udgave, end hvis du vælger en massiv bordplade med gennemgående stave. Fyr er den eneste af vores træsorter vi har med gennemgående stave. Vi anbefaler, at du behandler din bordplade med olie for at mætte bordpladen, så bordpladen bliver modstandsdygtig overfor vand og snavs. Alle vores massive bordplader er ubehandlede. Ønsker du oliebehandling af vores massive bordplader, skal du bestille igennem vores online beregner her

Massive bordplader knap

 

Billede af gør-det-selv bordplader


Gør-det-selv bordplader


Vi har også bordplader til hobbymanden, som selv ønsker en bordplade i nogle faste mål, der kan arbejdes ud fra. Denne form for bordplade er en noget billigere løsning, da vi har skåret bordpladerne til i nogle faste mål. Vores gør-det-selv bordplader er på rå mål, hvor bordpladerne heller ikke har en pæn fræset kant, som vores andre bordplader. Bordpladerne kan også afgive lidt i målene og vælger du f.eks. en gør-det-selv bordplade i fyrretæ er det med takkede ender, da de ikke er savet til. 

Alle vores gør-det-selv bordplader kan vi som udgangspunkt levere fra uge til uge, da alle bordpladerne er på lager. Så kan du nemt og hurtig få en ny bordplade, som du selv kan skære til efter mål og hvordan du ønsker at din bordplade skal se ud.


Du kan bestille vores gør-det-selv bordplader i alle vores træsorter og med længder fra 715mm til 4550mm. Vi har pladebredder på op til 1220mm og alle bordpladerne er savet til på egen fabrik.

Gør-det-selv bordplader knap


Det skal du overveje når du skal købe ny bordplade


Der er flere ting du skal overveje, før du vælger en at købe en ny bordplade. Først og fremmest skal du beslutte dig for, hvilken type træ, du kunne tænke dig din bordplade skal være. Her på siden tilbyder vi otte forskellige træsorter, som kan bruges til bordplader. Du kan derfor få alt fra den helt lyse ask, til den mørke europæiske valnød, og mange nuancer derimellem ved at vælge de forskellige træsorter vi har. Herefter er det vigtigt at beslutte, hvordan bordpladen skal behandles - om bordpladen skal det have en gang sæbe eller om den skal have en gang olie eller lak. Vi vil altid anbefale en oliebehandling, da en bordplade med tiden vil blive brugt meget, og herfter kan man altid slibe bordpladen ned og på ny give bordpladen en omgang olie, hvorefter bordpladen vil se ud som næsten ny. Bordpladeolier kan fåes med forskellige farvepigmenter, så du har mulighed for at give bordpladen en lidt anden nuance. 

Du skal også overveje, hvor og til hvad du skal bruge din bordplade til. Skal du f.eks. bruge bordpladen som en køkkenbordplade, anbefaler vi at du som minimum vælger en af vores 27mm tykke bordplader. Vi kan underlime vaske i 27mm og 40mm tykke bordplader - ligesom vi også kan udfræse til bordpladesamlinger, hvis du har et vinkelkøkken. Vi anbefaler også, at du som minumim har 50mm fra forkant og bagkant til vasken, samt minimum 300mm fra enden af en plade og ind til udskæringen/vasken - for at give bordpladen stabilitet, så den kan holde i mange år.

Ting du skal overveje når du skal have ny bordplade


 • Hvad skal din bordplade kunne holde til?
 • Hvilken træsort og materiale der passer ind i dit hjem og i dit rum?
 • Hvor modstandsdygtig skal bordpladen være overfor vand og snavs?
 • Vil du investere tid i vedligeholdelse af din bordplade?

 • Hvad er dine forventninger til din bordplade?
 • Hvad er dit budget for hvor meget du vil betale for din bordplade?
 • Hvor hygiejnisk skal bordpladen være at lave mad på?
 • Hvor og hvordan får du monteret din bordplade?

Skal vi oliebehandle din bordplade?


Når du bestiller en ny bordplade hos MIFApladen, anbefaler vi altid inden du tager din nye bordplade i brug, at du oliebehandler din bordplade for at mætte bordpladen og gøre den modstandsdygtig overfor vand og snavs. Vi tilbyder at oliebehandle din bordplade, som er købt hos os inden vi afsender bordpladen hjem til dig. Det har været et ønske fra rigtigt mange af vores kunder, så det kan vi nu tilbyde. Det er vores erfaring, at det er meget nemmere at vi oliebehandler din bordplade, så er du nemlig også er sikker på at det er korrekt udført, hvis du er usikker på selv at skulle gøre det, og at du selv slipper for besværet.

Vores oliebehandling kan du vælge at tilkøbe, når du bestiller din bordplade igennem vores bordplade-beregner. 
Vi tilbyder oliebehandling med 3 forskellige olier:

 • Natur olie
 • Hvid olie
 • Sort olie

Alt afhængigt af hvordan du ønsker din oliebehandling, tilbyder vi at behandle din bordplade op til 2 gange, og det er både på forsiden og bagsiden, samt på alle kanter af bordpladen.

Læs mere knap om oliebehandling


Vi tilbyder oliebehandling af dine bordplader


Hvad skal du bruge din bordplade til?

Billede bordplader til arbejdsborde

Bordplader til arbejdsborde

Skal du bruge en bordplade  i skuret eller garagen, kan du finde en ny arbejdsbordplade her som du kan bruge.Bordplader hæve sænke borde

Bordplader til hæve-sænke-bord

Vi tilbyder også, at du kan bestille en ny bordplade til dit nuværende hæve-sænke-bord. 

Inspirations billede bordplader kogeø

Bordplader til din nuværende kogeø

Få en ny bordplade som passer til din kogeø. Vi skærer også ud efter mål og til kogepladen i alle vores bordplader til en kogeø.

bordplader køkkenø eg inspirations billede

Bordplader til din køkkenø

Trænger din køkkenø til en ny bordplade? Så kan du her bestille vores bordplader til diverse køkkenø'er i massivt træ.

 

Bordplader med underlimet vask inspirations billede

Bordplader med underlimet vask

Vi tilbyder også komplette bordplader, hvor vi skærer ud til vaske og efterfølgende underlimer vasken i bordpladen.

Skrivebordsplade valnød med ståben

Bordplader til skriveborde

Forny dit nuværende skrivebord med en ny skrivebordsplade. Se hvad vi kan tilbyde af bordplader til skriveborde her.

Sofabordsplade i eg med frames bordben

Bordplader til sofaborde

Her finder du alle vores bordplader, som du kan bruge som sofabordsplader i alle vores træsorter i 27mm og 40mm.

bordplade til spisebord med frames ben i eg

Bordplader til spiseborde

Få en ny bordplade til dit spisebord med vores populære bordplader til spiseborde i alle vores forskellige træsorter.


Hvilken størrelse skal din bordplade have?


Når du har besluttet hvordan din bordplade skal se ud og i hvilket materiale din bordplade skal være i, så er det på tide at finde ud af, hvilken størrelse din nye bordplade skal have. Hvis du kender målene på din bordplade på forhånd og gerne bare vil have en bordplade hjem, der er helt klar til overfladebehandling, så kan det være du kan finde det du søger på vores side med bordplader i standardmål. Som det fremgår på denne side, finder du bordplader i faste længder og bredder med en klassisk skarp kant. En bordplade kan have mange forskellige mål, og kanterprofiler, og hvis du f.eks. skal bruge din bordplade i et vinkelkøkken, skal du bruge flere bordplader, som er sat sammen under bordpladen med bordpladesamlinger. Derfor er det vigtigt inden du bestiller din bordplade, at du er helt sikker på hvilken størrelse dine bordplader skal have, og om du ønsker en tynd eller tyk bordplade og om der skal være bordpladesamlinger.

Hos MIFApladen har vi forskellige standard størrelser af bordplader. Vi kan lave bordplader i størrelser fra 30cm i længden og op til 4,5 meter lange. Som udgangspunkt tilbyder vi bordplader i 18mm, 27mm og 40mm tykkelser, men anbefaler, at du som minimium vælger en bordplade der er 27mm tyk. Vi kan også lave bordplader med bredder op til 1215mm i udvalgte træsorter. Er du derimod på udkig efter bordplader efter nogle helt specielle mål, kan du selv indtaste dine mål i vores online bordplade beregner, eller kontakte os med din tegning og størrelse på din bordplade.

Skal din nye bordplade have nogle lidt skæve mål, så kan vi naturligvis også skræddersy efter præcis de mål, du har behov for. Her kan du selv tilføje hjørneudskæringer, kantprofiler og oliebehandling.


Skå kantprofiler på bordplade billede

Bordplader med skrå kantprofiler


Hos MIFApladen laver vi også gerne din bordplade med skå kantprofiler. Vi har en del kunder der efterspørger skrå kantprofiler, som får bordpladen til at se tyndere ud.

Vi tilbyder 3 forskellige skrå kantprofiler, som vi kan lave på alle vores bordplader i vores forskellige træsorter. De 3 kantpfiler vi tilbyder er:

 • 15 grader skrå
 • 5mm fas og 45 grader skrå
 • 8mm lige og 45 grader skrå

 

På billedet er der lavet en kantprofil med 5mm fas og 45 grader skrå på en 27mm bordplade.


Du kan se mere om vores kantprofiler her


Få inspiration til din bordplade

bordplade eg specialfremstillet bordpladeBordplader i eg (natur olie) til spisebord fremstillet helt efter kundens ønsker.
bordplade billede i 27mm bøg med udskæringBordplader i 27mm bøg til et køkken med udskæring og samlinger.
bordplade 40mm eg med vask billedeBordplade i 40mm eg med underlimet vask og udskæring til kogeplade.
Bordplade i eg med indhak i vindueKøkkenbordplade med indhak i eg hvor bordpladen går helt ud til vinduet.

 

Billede af oliebehandlet bordplade i eg med bordbenBordplade i oliebehandlet eg med vores skrå koniske bordben. Behandlet med natur olie.
bordplade billede lysk ask med hvid olieBordplade i ask lys behandlet med hvid olie.
bordplade billede køkken-bordplade mahogniKøkkenbordplade i mahogni - behandlet med naturolie.
bordplade inspiration billede 40mm lys askBordpladen er fremstillet i 40mm ask lys.

 


Besøg vores showroom i Vinderup


Vi kan give dig meget mere inspiration i vores showroom, og her kan du også opleve andre af vores produkter - hvor du kan se, røre og føle vores træ. Der er medarbejdere til rådighed, som er klar til at fremvise dig vores showroom, og gøre dine ideér til virkelighed. I videoen her, kan du se lidt fra vores showroom og de produkter, som vi har udstillet.

Vores udstilling/showroom i Vinderup har åbent mandag-torsdag fra. kl. 08.00-16.00 og fredag fra kl. 08.00-14.00.
Er du interesseret i at komme forbi, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi har en medarbejder klar, til at fremvise dig vores produkter. Du er også velkommen til, at tage en tegning med, så beregner vi gerne prisen for dig.

Besøg vores showroom i Middelfart


Vi har hos Byggecentrum/HUSET i Middelfart en mindre udstilling. Udstillingen er åben alle ugens dage fra kl. 10.00-17.00, og der er gratis adgang. Der er ingen personale fra MIFApladen til rådighed på udstillingen. Se mere om showroom'et her.Rund bordplade i eg


Runde bordplader


Hos MIFApladen kan du også købe runde bordplader. Vi tilbyder runde bordplader i pladediamter på op til 1200mm og i 18mm, 27mm, og 40mm tykkelse. Du skal være opmærksom på at du opnår den bedste stabilitet ved at vælge 27mm og 40mm. Er du i tvivl om hvilken tykkelse du skal vælge er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan bestille en rund bordplade her efter vores standardmål i følgende træsorter:

 • Ask lys
 • Bøg
 • Eg
 • Fyr
 • Kirsebær
 • Mahogni
 • Valnød

Ønsker du en rund bordplade i andre mål, eller som halvmånde, kan du bestille en rund bordplade efter dine egne mål igennem vores online bordplade beregner her, ved at indtaste dine egne mål.

Klik og se flere runde bordplader knap

Bordplader med mange løsningsmuligheder


Når nu du har set alle vores mange muligheder igennem, og har valgt en løsning, der passer dig og dine behov, så glem ikke, at alle bordplader bliver leveret separat og uden bordben. Derfor vil vi anbefale dig, at kigge forbi vores side med bordben og -bukke – måske du finder det perfekte match til din nye bordplade her. Overvejer du at lade os klare det hele for dig, uden at du selv behøver tage særlig meget stilling til træsorter, mål og bordben, så har vi naturligvis også et stort udvalg af færdiglavede borde i træ.

Alle vores bordplader bliver produceret på egen fabrik og på egne maskiner, lige fra tegning og ideér fra vores kunders egne ønsker, eller ved hjælp fra vores kundeservice. Det betyder for dig som kunde hos MIFApladen, at vi kan tilbyde dig en løsning på en ny bordplade, helt efter dine egne ønsker og mål. Vores bordplader er i høj kvalitet, og gennemgår kvalitetstjek inden de sendes ud til kunderne. Ved at vælge en bordpladeløsning hos MIFApladen, kan du også være sikker på, at du altid får de bedste priser på vores bordplader. Det kan vi garantere, da vi ikke har dyre mellemled, men selv producerer vores bordplader.

 

Vi tilbyder følgende bordpladeløsninger


 • Bordplader efter dine egne mål og ønsker
 • Bordplader til køkkener
 • Bordplader i 8 forskellige træsorter
 • Bordplader i massivt træ

 • Oliebehandling af bordplader
 • Udskæringer til vaske og kogeplader
 • Tilkøb og forboringer til bordben
 • Bordplader med runde og skå kantprofiler

Bordplade til badeværelse billede


Bordplader til badeværelser


Mangler du en ekslusiv bordplade til dit badeværelse? Har finder du alle vores bordplader, som er egnet til badeværelser i standardmål. Vi laver også udskæringer til håndvaske i alle vores bordplader, så håndvasken blot skal monteres, når du for vores bordplade hjem til montering i badeværelset. 

Vi anbefaler, når du køber en ny bordplade til dit badeværelse, at du oliebehandler din bordplade inden brug, da der på et badeværelse ofte vil være vand på bordplade og fugt i luften. Du skal også være helt sikker på, at du gerne vil benytte en bordplade i træ til badeværelset, da denne type for bordplade vil være mere krævende at vedligeholde.

Klik knap bordplader til badeværelse

 

Bryggers bordplader billede af opstilling


Bordplader til bryggers


Med vores bordplader til bryggers, kan du få lavet en løsning, der passer til dine behov. Her finder du alle vores bordplader, der kan bruges til dit bryggers i standardmål. Vi kan også skære bordpladen til i specielle mål, og med forskellige kanter og hjørner, og udskæring til vask.

Alle vores forskellige bordplader kan benyttes i dit bryggers. Bordpladerne kan bestilles i 27mm og 40mm tykkelse i alle vores forskellige træsorter: Ask lysBirkBøgEgFyrKirsebær - Mahogni Valnød.

Vi har bordpladelængder på helt op til 4545mm og kan tibyde bredder på op til 1215mm.

Klik knap bordplader til bryggers

 Populære bordplader i standardmål

Her er de mest 8 populære bordplader i standardmål lige nu hos MIFApladen. Bordpladerne kan alle sammen bestilles i vores træsorter: ask lys, birk, bøg, eg, fyr, kirsebær, mahogni og valnød. Vælger du ikke at få oliebehandlet din bordplade, kan vi levere disse bordplader fra uge til uge. Se aktuel leveringsinformation her.

53

 

"Prisen var super"


”Har købt en stor 40 mm. køkkenbordplade i eg, med underlimet vask. Har været supertilfreds med betjeningen, og den hurtige fremstilling. Bestilte tirsdag, og fredag kunne jeg hente pladen på fabrikken. Prisen var super, og det samme var finishen på bordpladen. Jeg kan kun anbefale andre at handle hos MIFApladen”


5 stjerner anmeldelse
Michael Cores - anmeldelse fra Facebook

 

"Så nemt!"


Det er nu anden gang vi handler hos MIFApladen og vi kan kun være super tilfredse. Mulighederne for valg af træsort, dimentioner samt efterbehandling af træplader er næsten ubegrænsede. 
De har en nem og overskuelig hjemmeside, hvor man I eget tempo kan vælge sine produkter, som de så får leveret til døren. Når vi skal have nye køkkenbordplader så kommer vi igen!

5 stjerner anmeldelse

Thomas - anmeldelse fra TrustpilotHar du brug for hjælp?

Ring til os og få gode råd og vejledning

Tlf.: 9610 1520
Mail: mail@mifapladen.dk
Morten Kjær - kundeservice
Man-tors: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00
Mette Pilgård - kundeservice