Køkken-ø'er i træ


En køkken-ø er en praktisk løsning - den er med til at skabe åbenhed og fleksibilitet. Vi har et stort udvalg af standard-løsninger indenfor køkken-øer. Vi producerer køkken-ø'erne i massivt træ, så du dermed får naturen med ind i din indretning.

Naturen er også det der har inspireret os til navngivningen af vores serie af køkken-ø'er - og da det er ø'er tager vi udgangspunkt i danske ø'er.

På de ubehandlede køkken-ø'er har vi en meget hurtig leveringstid - typisk indenfor 2 uger fra bestillingen/betalingen. Tilvælges overfladebehandling forlænges leveringstiden med 1-2 uger.
Køkken-ø på hjul i massivt egetræ

 

Vi har 3 forskellige designs af det ydre, som fremgår af produktnavnet, og som bliver beskerevet lidt nedenfor:
Fanø er på hjul, 810mm bred og har 3 flytbare hylder på den ene side.
Læsø er på hjul, 627mm bred og har bagbeklædning på den ene side, så den er flot fra begge sider.
Rømø er med fast sokkel, 810mm bred og med siddeplads på den ene side, så du kan sidde på en barstol og nyde livet.

Vi har 4 forskellige designs til fronter på skufferne, som også fremgår af produktnavnet, som bliver beskrevet nedenfor:
Havn er med et smukt grebshul, som gør det let at åbne skuffen. Disse skuffer er med Blumotion (trækker selv ind).
Strand er med et mellemrum mellem skufferne, som giver et enkelt og let look. Disse skuffer er med Blumotion (trækker selv ind).
Hede er med hel glat og enkelt front. Åbnes ved hjælp af TipOn (tryk og skuffen kommer ud) og Blumotion (trækker selv ind).
Skov er synsmæssigt med ens størrelse fronter, men er 4 skuffer, hvor de 2 øverste er lave og hvor de 2 nederste er mellem. Åbnes ved hjælp af TipOn (tryk og skuffen kommer ud) og Blumotion (trækker selv ind).

Har du specielle ønsker til din køkken-ø - eller ønsker du pris på et komplet køkken er du altid velkommen til at kontakte os på mail@mifapladen.dk og høre mere om mulighederne. Nedenstående er blot standardløsningerne.
 
pin