Billige limtræsplader gør-det-selv


Vi har ingen tilbud på limtræsplader - men til gengæld kan vi tilbyde de billigste priser på alle vores gør-det-selv limtræsplader. Vi tilbyder alle vores limtræsplader som en "gør-det-selv" løsning. Her er alle vores limtræsplader savet til i et hav af forskellige mål, men har ikke pæne fræset skarpe kanter som vores andre limtræsplader. Limtræspladerne i fyr vil have "takkede" ender, da limtræspladerne ikke er savet til i enderne efter limning. Alle limtræspladerne i vores gør-det-selv løsninger er pudset pæne på overfladen og leveres i en A/B kvalitet.

Bemærk, at limtræspladerne godt kan afvige en smule +/- fra de angivne mål i menuen, hvor du kan sortere efter træsort, tykkelse, længde og bredde.

Skal du bruge limtræsplader på specialmål? Så kan du længere nede på siden læse mere om, hvordan du bestiller limtræsplader på mål.


 

Limtræsplader efter mål beregner billede

Køb limtræsplader på mål


Med vores online beregner har du selv mulighed for at beregne prisen på vores limtræsplader, efter mål du selv indtaster. Her leveres limtræspladerne med flotte pudsede skarpe kanter og du kan også tilvælge forskellige kantprofiler, hjørner, indhak og meget mere i beregneren.


Skal limtræspladen overfladebehandles, kan du i beregneren tilvælge 5 forskellige overfladebehandlinger med olie: natur, hvid, sort, antracitgrå og dark coco.

Indtast dine mål i vores online beregner ved at klikke på billedet eller den grønne knap nedenunder og beregn selv prisen på vores limtræsplader efter mål.

Knap limtræsplader efter mål beregner 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på mail@mifapladen.dk


 
 

Tilbehør til gør-det-selv limtræsplader

 


Overfladebehandling af limtræsplader

Når du køber limtræsplader hos MIFApladen, leveres limtræspladerne ubehandlede og afhængigt af hvad limtræpladerne skal bruges til, kan du overfladebehandle limtræspladerne. Du har selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle vores limetræsplader. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på limtræspladerne.


MIFApladen hjælper gerne med limtræplader

Skal du bruge hjælp til vores limtræsplader, eller har du spørgsmål til kvalitet, træsorter eller bestilling og levering? Så kan du kontakte vores kundeservice her på telefon eller email. Skal vi beregne prisen for dig på dine limtræsplader, eller skal du bruge større leverancer, så kan du også altid henvende dig til os. Vi sælger limtræsplader til både private og erhverv. Du kan få meget mere information omkring vores enkelte træsorter her: Ask lysBirkBøgEgFyrKirsebær - Mahogni Valnød. - hvor du kan læse mere om den enkelte træsort og se forskellige billeder af træsorten.

pin