Vinduesplader gør det selv


Vores gør-det-selv vinduesplader er perfekte til gør-det-selv typen, som ønsker en helt "rå" vinduesplade, som man selv kan forme, som man vil. Dette er derfor en billigere løsning, da vores vinduesplader kommer i nogle faste mål, og vinduespladerne heller ikke har en pæn og fræset kant som vores andre vinduesplader. Vi har dog pudset overfladen på vinduespladerne, og du vil opleve, at vores vinduesplader i fyrretræ vil blive leveret med takkede ender.

I menuen til venstre kan du vælge dine mål, træsorter og tykkelser på vores gør-det-selv løsning på vores vinduesplader. 

Bemærk: at vinduespladerne godt kan afvige en smule +/- fra de angivne mål.


 

Vinduesplade træ beregner billede

Køb vinduesplader i træ efter mål


Hos MIFApladen kan du bestille vores vinduesplade efter egne mål. Med vores online beregner har du selv mulighed for at indtaste dine mål, tilvælge kantprofiler samt afrundinger på kanter og hjørner. Skal du lave indhak eller tap kan du også indtaste dine mål på dette.

Vi tilbyder at overfladebehandle vores vinduesplader med olie. Her kan der i beregneren vælges imellem 5 forskellige oliebehandlinger: natur, hvid, sort, antracitgrå og dark coco olie. 

Knap vinduesplader efter mål


Køb vinduesplader i disse træsorter

 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på mail@mifapladen.dk


 
 

Tilbehør til gør-det-selv vinduesplader


Overfladebehandling af vinduesplader i træ

Når du køber vinduesplader i træ hos MIFApladen, leveres vores vinduesplader ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine vinduesplader i træ. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træet på dine nye vinduesplader i træ.


Billige gør-det-selv vinduesplader du selv former

Med vores gør-det-selv vinduesplader, får hobbymanden en billig vinduesplade, som han selv kan forme som han vil, og selv få til at passe i vindueskarmen. Vinduespladerne er pudset inden levering, men kommer ikke med pæne kanter, som f.eks. på vores vinduesplader i standardmål. Du kan bestille vores gør-det-selv vinduesplader i 3 forskellige tykkelser: 18mm, 27mm og 40mm tykkelse, og med pladelængder fra 715mm til 4550mm. Her er der 8 forskellige træsorter at vælge imellem, som du kan læse mere om her: Ask lysBirkBøgEgFyrKirsebær - Mahogni Valnød.

pin