Vinduesplader gør det selv


Vores gør-det-selv vinduesplader er perfekte til gør-det-selv typen, som ønsker en helt "rå" vinduesplade, som man selv kan forme, som man vil. Dette er derfor en billigere løsning, da vores vinduesplader kommer i nogle faste mål, og vinduespladerne heller ikke har en pæn og fræset kant som vores andre vinduesplader. Vi har dog pudset overfladen på vinduespladerne, og du vil opleve, at vores vinduesplader i fyrretræ vil blive leveret med takkede ender. I menuen til venstre kan du vælge dine mål, træsorter og tykkelser på vores gør-det-selv løsning på vores vinduesplader. 

Bemærk: at vinduespladerne godt kan afvige en smule +/- fra de angivne mål.


 

Vinduesplader i specialmålKlik på billedet og beregn selv prisen på dine vinduesplader efter mål og tilvælg oliebehandling, kantprofiler og udskæringer.

 


Overfladebehandling af vinduesplader

Når du køber vinduesplader hos MIFApladen, leveres vores vinduesplader ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine vinduesplader. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træet. 


Du kan oliebehandle, sæbebehandle eller lakere dine vinduesplader - alt efter hvilket udseende og effekt du synes bedst om.


Tilbehør til vinduesplader


Har du brug for hjælp? Ring eller skriv til os.
Vi kan kontaktes på telefon 9610 1520 eller på mail@mifapladen.dk

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

Jesper Fredholm - kundeservice MIFApladen

Martin Madum - kundeservice MIFApladen


"Rigtig god pris"


”Rigtig god pris, pladerne af forventet kvalitet, de blev leveret præcis som lovet af venlig chauffør der bar pladerne ind sammen med mig. Venligt og serviceminded personale!”


5 stjerner anmeldelse
Tina Jensen - anmeldelse fra Trustpilot

"Så nemt!"


"Bestilte vinduesplader på en nem og let tilgængelig hjemmeside. Levering til tiden og kvaliteten i orden. Tak.
"

5 stjerner anmeldelse

Benny Hofmann - anmeldelse fra Facebook

"Rigtig god leverance"


"Rigtig god leverance. Jeg bestilte i alt 8 plader 40mm fyr i forskellige størrelser til at lave en halvsvingstrappe - prima kvalitet til en god pris."

5 stjerner anmeldelse

Mogens Jæger - anmeldelse fra Google

"God service"


"God service. Fik opkald for at aftale leveringsdetaljer inden pladen blev produceret. Alle mål og kanter var som de skulle. Dobbelt olieret som aftalt. Kan kun sige godt om MIFApladen"

5 stjerner anmeldelse

Oliver Lanz - anmeldelse fra Trustpilot


Vinduesplader i andre træsorter


Billige vinduesplader du selv former


Med vores gør-det-selv vinduesplader, får hobbymanden en billig vinduesplade, som han selv kan forme som han vil, og selv få til at passe i vindueskarmen. Vinduespladerne er pudset inden levering, men kommer ikke med pæne kanter, som f.eks. på vores vinduesplader i standardmål. Du kan bestille vores gør-det-selv vinduesplader i 3 forskellige tykkelser: 18mm, 27mm og 40mm tykkelse, og med pladelængder fra 715mm til 4550mm. Her er der 8 forskellige træsorter at vælge imellem, som du kan læse mere om her: Ask lysBirkBøgEgFyrKirsebær - Mahogni Valnød.