Inspiration modtaget fra vores kunder


Vores kunder er vores bedste inspirationskilder, og vi er stolte af at kunne hjælpe folk med at gøre deres drømme-møbler til virkelighed. Derfor er vi også rigtig glade for at modtage billeder af, hvordan MIFApladens produkter ser ud, når de kommer ind i kundernes egne hjem.

Nedenfor har vi samlet nogle af de mange billeder, vi har modtaget fra vores kunder. Du er også meget velkommen til at sende dine billeder til os på mail@mifapladen.dk.

 

Køkkenbordplade i eg_MIFApladenBordplade i egetræ, lavet med speciel udskæring i hjørnet, så den passer perfekt til køkkenet.
Køkkenbordplade i eg_2_MIFApladenKøkkenbordplade i eg med kantprofilen '8mm lige og 45 grader skrå' for et lettere og meget elegant look.

 

Specialbord til børneværelseBord efter specialmål til børneværelset i massivt egetræ.
Specialbord med Bellevue samlingBordet er valgt med vores stilrene Bellevue-samling, som er lavet af samme type træ som pladen.

 

Ovalt sofabord i træRundt sofabord i bøg med hylde under. Kunden har selv lavet bordbenene og sat bordet sammen.

Reol væg i egReolvæg sammensat af vores kvadratiske reolbokse i egetræ og monteret på væggen.

 

Specialfremstillet TV-møbel i mahogni med skuffeSpecialfremstillet TV-møbel i mahogni. Til højre er der lavet en lille skuffe.

Skrivebord lavet specielt, så den passer bag sofaen i stuen.Hjørnebord fremstillet i egetræ behandlet med naturolie. Skrivebordet er lavet så det passer helt perfekt bag sofaen i stuen.

 

Smukke hylder i egetræ med skjult ophængSmukke hylder i egetræ med skjult ophæng. Perfekte til at skabe liv, hygge og stemning i boligen.

Hjemmebygget TV-møbel i fyrretræ der er bejdsetTV-møbel i fyrretræ, som kunden selv har fremstillet ud af MIFApladens træplader - og efterfølgende bejdset. 

 

Stænkplade i eg behandlet med natur olie - monteret bag kogepladeStænkplade bag kogepladen i naturolieret egetræ. Smuk løsning i et nyt køkken.
Køkkenbordplade i 40mm naturolieret eg med underlimet vaskKøkkenbordplader i 40mm eg m/ underlimet vask. Køkkenbordpladen er behandlet med natur olie, og står super flot til de lyse fronter.

 

Ny fronter på skuffer og låger i egetræ på badeværelserNye fronter på skuffer og låger i et badeværelse som er lavet af MIFApladens massive træplader i eg med 2x2mm fas.
Trappetrin og stødtrin i egetræUdskiftning af gamle trappetrin med nye trappetrin i egetræ med matchende stødtrin på trappen.

 Spisebord i eg med skrå kant og sargkantSpisebord i eg behandlet med sæbe. Kunden har selv lavet en sargkant, så bordpladen ser ekstra tyk ud og har også selv lavet den skrå kant mellem de 2 plader.
 
Closeup af bordplade i eg med sargkant og skrå kantNærbillede af bordplade kunde selv har tilpasset. Der er lavet skrå kant mellem de 2 bordplader og der er påsat sargkant så bordpladen ser ekstra tyk ud - uden at være det.

 

Hylde og bogkasser / BOXE i egHylde og små reoler i eg i entre - super smart løsning.

Lang reol bygget i egLang reol bygget i egetræ fra MIFApladen - resterne er brugt til fx rammerne på billederne.

 

Børnebænk og bellevuebænk i egBørnebænk og "almindelig" bellevue-bænk i eg. Smart at der er en bænk til alle aldre i familien.
 
Hattehylde og knagerækker i massiv egHattehylde og knagerækker fremstillet af MIFApladens træplader i eg. Der er knagerække både til voksne og til børn.

 

Vinreol i valnød specialfremstillet til kundeVinreol i valnød specialfremstillet til kunde ud fra hans ønsker og behov. 
 
Bænk i eg med smarte hylder til sko mmBellevue-bænk i eg lavet i specialhøjde og med midterstykke. Kunden har selv "modificeret" med skohylder.

 

BOXE i forskellige træsorter/behandlinger3 reoler i forskellige træsorter/behandlinger. Smart opbevaring og nemt at flytte rundt på hvis man ønsker at bruge reolerne i en anden opstilling på et senere tidspunkt.
 
4 små sofabordet lavet i forskellige størrelser/udformninger giver mange anvendelsesmuligheder4 små sofaborde lavet i forskellige størrelser/udformninger, så de kan sættes sammen på kryds og tværs og sofabordet kan derfor skifte form og størrelse alt efter hvad du har lyst til. Bordene er lavet i eg og behandlet med en sort lak. Bordbenene er skrå koniske bordben.

 

BOX i eg brugt som hylde i badeværelset - smart og enkelt løsningReol med et rum i eg brugt som hylde i forbindelse med spejlet på badeværelset - smart til ekstra opbevaring.
 
Vinduesbundstykke i massivt eg ligesom køkkenbordpladen - giver et fantastisk samspil i rummetVinduesbundstykke fremstillet i massivt eg ligesom køkkenbordpladen - giver et fantastisk samspil i rummet!

 

Køkkenbordplader i ask lys - bemærk den ekstra dybde - og at den går ud i vinduetKøkkenbordplader i ask lys - bemærk den ekstra dybde - og at den går ud i vinduet. Giver ekstra meget bordplads.
 
Køkkenbordplade ri ask lys - flot afslutning med plade som gavlKøkkenbordplader i ask lys - flot afslutning med plade som gavl. Samlet med bellevue-samling.

 

Køkkenbordplader i ask lys - flot afslutning med plade som gavlKøkkenbordplader i ask lys - flot afslutning med plade som gavl. Samlet med bellevue-samling. Bemærk den ekstra dybde - giver ekstra meget bordplads.
 
Bordplade i ask lys, hvor kunden har fået monteret noget stål i pladen, så gryder og pander kan sættes  fra ved siden af kogepladenBordplade i ask lys, hvor kunden har fået monteret noget stål i pladen, så gryder og pander kan sættes fra ved siden af kogepladen.

 

Bord i eg specialfremstillet efter kundens ønskerBord i eg specialfremstillet efter kundens ønsker. Kunden ønskede bla, en bordplade bestående af 2 plader med et lille mellemrum og med synligt stål mellem pladerne.
 
Stål som mellemrum melldem 2 egeplader - rigtig flot detaljeHer ses stålet og mellemrummet mellem de 2 plader. Rigtig flot detalje.

 

Rullebord i bøgRullebord fremstillet af MIFApladens træplader og bordben i bøg. Kunden har selv lavet rullebordet.
 
 
Køkkenbordplader i 27mm bøgKøkkenbordplader i 27mm bøg leveret fra MIFApladen.

 

Udebænk i varmebehandlet fyrretræ malet med grøn maling for at give liv i havenUdebænk i varmebehandlet fyrretræ malet med grøn maling for at give lidt liv i haven.
 
Udebænk i varmebehandlet fyrretræ malet med grøn maling for at give liv i havenUdebænk i varmebehandlet fyrretræ malet med grøn maling for at give lidt liv i haven.

 

DVD-reol i 27mm bøg specialfremstillet efter kundens ønsker og målDVD-reol i 27mm bøg specialfremstillet efter kundens ønsker og mål. Reolen er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, mahogni.
 
Bordplader i 40mm eg med underlimet vask og udskæring til kogepladeKøkkenbordplader i 40mm eg med underlimet vask og udskæring til kogeplade. Behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.

 

Bord i fyr - med smarte bukke som bordben - også i fyrSkrivebord i fyr - med smarte bukke som bordben - også i fyr.
 
Højbord i eg med HOME-FRAMESHøjbord i eg med FRAMES. Behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.

 

Køkkenbordplade i mahogni med specialudskæringer foretaget hos MIFApladenKøkkenbordplade i mahogni med specialudskæringer foretaget hos MIFApladen. Behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.
 
Køkkenbordplade i mahogni med specialudskæringer foretaget hos MIFApladenKøkkenbordplade i mahogni - behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.

 

Rumdeler opbygget af HOME-BOXE i ask lysRumdeler opbygget med vores reolsystem i ask lys og behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid.
 
Rumdeler opbygget af HOME-BOXE i ask lysRumdeler opbygget med vores reolsystem i ask lys - giver en fantastisk effekt og rumopdeling. Behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid.

 

Køkkenbordplader i 27mm egKøkkenbordplader i 27mm eg fra MIFApladen. De er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid.
 
Langbord "som jeg husker den fra min barndom" fremstillet i 40mm bøgLangbord "som jeg husker den fra min barndom" - fremstillet af MIFApladen's massive træplader i 40mm bøg.

 

Køkkenbord i eg, hvor pladen går helt ud i vinduerneKøkkenbord i eg, hvor pladen går helt ud i vinduerne.
 
Vinduesbundstykke i eg, så den passer til køkkenbordpladenVinduesbundstykke i eg, så den passer til køkkenbordpladen.

 

Indretning med HOME-BOXE i egIndretning med vores reolsystem i eg.
 
Knivblok fremstillet af udskæringer fra kogeplade og vaskKnivblok fremstillet af udskæringer fra kogeplade og vask.

 

Bord og plader til stole er fremstillet af MIFApladens massive træplader i fyrBord og plader til stole er fremstillet af MIFApladen's massive træplader i fyr.
 
TV-bord og reol er fremstillet af MIFpladens massive træplader i fyrTV-bord og reol er fremstillet af MIFApladen's massive træplader i fyr.

 

Bar-arrangement fremstillet af HOME-BOXE i fyrBar-arrangement fremstillet med vores reolsystem i fyr og behandlet med sort olie. Står ude, men sættes ind hver aften og ved regn, da det ikke kan tåle regn!
 
Grillvogn fremstillet af HOME-BOXE og med 2 skærebrætter ovenpåGrillvogn fremstillet med vores reolsystem i træ og med 2 skærebrætter ovenpå. Køres ud når der grilles, og ind efter brug, da det ikke kan tåle regn! Smart med al udstyr samlet på et sted! Fremstillet i fyr og behandlet med sort olie.

 

Reol opbygget af HOME-BOXE i fyr og ask lysReolvæg opbygget med vores reolsystem i fyr og ask lys. De er behandlet med forskellige olier og maling, for at give lidt liv i reolen.
 
Køkkenbordplader i eg behandlet med naturolie. Brosamlingen er vores populære bellevue-samling.Køkkenbordplader i eg behandlet med naturolie. Brosamlingen er vores populære bellevue-samling. Køkkenet er fra IKEA og greb er fra byRavn.

 

Badeværelsesarrangement fremstillet af MIFApladens massive træplader i bøgBadeværelsesarrangement fremstillet af MIFApladen's massive træplader i bøg - behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid.
 
TV-bord fremstillet af MIFApladens massive træplader og bordben i bøgTV-bord fremstillet af MIFApladen's massive træplader og bordben i bøg - behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid.

 

Vinduesbundstykke i 27mm eg med 27mm sargkant så den ser ekstra tyk udVinduesbundstykke i 27mm eg. På forkanten er monteret 27mm sargkant for at få tykkelsen til at passe under vinduet. Vinduesbundstykket er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid.
 
Skænk fremstillet af MIFApladens massive træplader, bordben og revlerSkænk fremstillet af MIFApladen's massive træplader, bordben og revler. Skænken er behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid.

 

Akvariebord/skab bygget af 27mm bøgeplader og med 18mm låger og hylderAkvariebord/skab bygget af 27mm bøgeplader og med 18mm låger og hylder. Det hele står på 5 ben og er lakeret med mat, vandbaseret lak.
 
Bordpladen er fremstillet af 40mm ask lys købt hos MIFApladenBordpladen er fremstillet af 40mm ask lys købt hos MIFApladen.

 

Køkkenbordpladerne i dette køkken er MIFApladens massive træplader i bøg behandlet med Junckers rustikolie, valnødKøkkenbordpladerne i dette køkken er vores massive træplader i bøg behandlet med Junckers rustikolie, valnød. Køkkenøens kanter er forsynet med sargkanter for at få pladen til at syne kraftigere.
 
Bordplade og gavle i denne vaskeø er fremstillet af MIFApladens massive træplader i 40mm ask lysBordplade og gavle i denne vaskeø er fremstillet af vores massive træplader i 40mm ask lys.

 

Smuk køkkenbordplade i 27mm ask lysMeget smuk køkkenbordplade i 27mm ask lys efterbehandlet med hvid olie fra Guardian. Køkkenbordpladen i ask lys passer rigtig godt til vask og kumfur i stål og sort. Rundingen i enden giver bordpladen en suk og elegant afrunding.
 
Skrivebord fremstillet af produkter købt hos MIFApladen - i enden er der brugt en FRAME som bordbenSkrivebord fremstillet af produkter købt hos MIFApladen. I enden ses en FRAME brugt som bordben.

 

Flot og funktionelt kontorbord i bøg, som passer godt ind i hjørnetFlot og funktionelt kontorbord i bøg, som passer godt ind i hjørnet.
 
Reol fremstillet af massive træplader i 18mm birkReol fremstillet af massive træplader i 18mm birk. Reolen er behandlet med Guardian natursæbe.

 

Trappetrin udført i 40mm ask lysTrappetrin udført i 40mm ask lys og behandlet med Guardian træsæbe med hvidpigment.
 
Trappe fremstillet af fyrretræ og bøgetræ købt hos MIFApladenTrappe fremstillet af fyrretræ og bøgetræ købt hos os.

 

Smart lille spiseplads i køkkenet - lavet af HOME-BOXE og toppladeBar i akacie mørk fremstillet af MIFApladen's reoler og topplade. Passer godt som lille spiseplads i køkkenet.
 
Køkkenet trængte til et pift og der blev købt ny bordplade hos MIFAplden og kunden fik et næsten nyt køkkenKøkkenet trængte til et pift og vi købte ny bordplade i akacie mørk hos MIFApladen og fik et næsten nyt køkken.
Skrivebord fremstillet af MIFApladens massive træplader i fyr - bejdsetSkrivebord fremstillet af MIFApladen's massive træplader i fyr. Bejdset af flere omgange med sort og kirsebær bejdse og efterfølgende lak, for at få udseende/glød som en pibe.
Hylder i kirsebærtræ - her er vores træplader brugt til hylder til bøgerVores træplader brugt til hylder i kirsebærtræ, som skulle bruges hos en kunde til bøger.

 

pin