Trappetrin


Hvis du skal sætte dit helt eget præg på boligindretningen, og tænker på at få monteret nye trappetrin på din indendørs trappe i helt eget design, så kan vi hos MIFApladen tilbyde et stort og eksklusivt udvalg af forskellige trappetrin til indendørs brug. Du kan selv designe dine trappetrin på egne mål, eller du kan vælge at bestille vores trappetrin i træ i standardmål, som passer til de fleste trapper. Med vores online beregner, kan du selv være designeren, her kan du hurtigt og nemt lave dine trappetrin, helt efter dine egne ønsker. Læs mere her på siden omkring vores trappetrin og find den løsning som passer ind på din trappe.


Trappetrin på mål i massivt træ

Trappetrin på mål


Ønsker du at bestille trappetrin på dine egne mål, så har vi til formålet lavet en online prisberegner, hvor du kan indtaste dine helt nøjagtige mål på dine trappetrin, hvorefter du kan se prisen på dine trappetrin.

Her er det også muligt at vælge hvilken en af vores mange træsorter, og du kan tilvælge hjørner, tap og kantprofiler på dine trappetrin.

Vi kan også tilbyde at overfladebehandle dine trappetrin, så de er klar til montering på din trappe, så skal du blot tilvælge "overfladebehandling". 

Det er nemt at designe dine egne trappetrin på mål med vores prisberegner, hvor det er dig selv, der er designeren. Du kan tilmed se et udkast af, hvordan dine trappetrin kommer til at se ud. 


 

Klik her og prøv vores online beregner


Oliebehandling af trappetrin billede


Vi oliebehandler gerne dine trappetrin


Vi tilbyder at oliebehandle din trappetrin for dig.  Vi oliebehandler med 3 forskellige typer af olie: natur olie, hvid olie og sort olie. Alle vores behandlinger udføres på både oversiden og undersiden og på alle kanter og hjørner. 

Ønsker du at bestille dine trappetrin med oliebehandling, skal du bestille igennem vores online beregner her, og tilvælge "overfladebehandling" og vælge hvilken type behandling du ønsker. 

Oliebehandling af trappetrin knap

Billede af kantprofiler på trappetrin


Lav dine egne kantprofiler


Vores trappetrin er som udgangspunkt med skarpe kanter. Ønsker du et andet udseende på dine trappetrin, så kan du tilvælge forskellige kantprofiler på dine trappetrin, når du bestiller igennem vores online beregner. 

Vi tilbyder 8 forskellige kantprofiler at vælge imellem, heriblandt halvrunding og helrundinger på kanter og hjørner. Du kan vælge kantprofiler på alle kanter af trappetrinene, eller du kan blot vælge kantprofil på forkanten.

Læs mere om vores kantprofiler til trappetrinTrappetrin som du selv kan lave

 

Billige gør-det-selv trappetrin


Vi kan også tilbyde dig en gør-det-selv løsning, hvor vi har skåret vores trappetrin til i forskellige mål og længder og efterfølgende pudset overfladen på trappetrinnene, men hvor kanterne ikke er fræset til.

Denne løsning er en alternativ og billig løsning til vores trappetrin i standardmål og vores trappetrin på mål. Det er nemlig "rå" trappetrin, som du selv kan forme, hvis du er typen, der vil lave dine egne trappetrin.

Alle vores gør-det-selv trappetrin kan bestilles i alle vores træsorter og i 18mm, 27mm og 40mm tykkelse. Så ønsker du selv at save dine trappetrin til, fræse kanter eller lave bestemte indhak, så er denne løsning perfekt til dig. 

Vi tilbyder som udgangspunkt hurtig levering på vores gør-det-selv løsninger, da vores trappetrin er savet op og klar til brug.

Klik knap på gør-det-selv trappetrin


Trappetrin i træ


Når du bestiller trappetrin hos MIFApladen, er alle vores trappetrin i 40mm massivt træ. Vi leverer både trappetrin i standardløsninger og på specialmål. 

Vi har 8 forskellige træsorter du kan vælge imellem: Ask lys, birk, bøg, eg, fyr, kirsebær, mahogni og valnød.

Alle vores trappetrin er produceret i massivt limtræ, som er limet sammen af ca. 40mm brede stave med blandede stavlænger på mellem 160mm og 400mm. Vælger du dog at bestille trappetrin i fyrretræ, er stavende gennemgående i hele trinnet. 

Vi er lagerførende på alle vores træplader, som vi producerer vores trappetrin af. Derfor kan vi hurtigt lave dine nye trappetrin i træ. 

 

Se alle de forskellige træsorter knap

 

Trappetrin i massivt træ i birketræ 40mm


Få inspiration til dine trappetrin


trappetrin 40mm massivt fyrretræ med lys olie40mm trappetrin udført i massivt fyrretræ. Først

trappe i fyrretræ og bøgetræTrappe fremstillet af fyrretræ og bøgetræ købt hos os.

Trappetrin i 40mm asketræ lys med hvidpigmentTrappetrin udført i 40mm ask lys og behandlet med Guardian træsæbe med hvidpigment.

Bordplade med sargkant og skrå kanterNærbillede af bordplade med skrå kant mellem de 2 bordplader og påsat sargkant.

Mest solgte trappetrin i standardmål

55

"Prisen var super"


”Har købt en stor 40 mm. køkkenbordplade i eg, med underlimet vask. Har været supertilfreds med betjeningen, og den hurtige fremstilling. Bestilte tirsdag, og fredag kunne jeg hente pladen på fabrikken. Prisen var super, og det samme var finishen på bordpladen. Jeg kan kun anbefale andre at handle hos MIFApladen”


5 stjerner anmeldelse
Michael Cores - anmeldelse fra Facebook

"Så nemt!"


"Det er nu anden gang vi handler hos MIFApladen og vi kan kun være super tilfredse. Mulighederne for valg af træsort, dimentioner samt efterbehandling af træplader er næsten ubegrænsede. 
De har en nem og overskuelig hjemmeside, hvor man I eget tempo kan vælge sine produkter, som de så får leveret til døren. Når vi skal have nye køkkenbordplader så kommer vi igen!"

5 stjerner anmeldelse

Thomas - anmeldelse fra Trustpilot

"Rigtig flot kvalitet"


"Købte i alt 8 plader 40mm fyr i forskellige størrelser, til min nye halvsvingstrappe - rigtig flot kvalitet til en god pris"

5 stjerner anmeldelse

Mogens - anmeldelse fra Google

"God service"


"God service. Fik opkald for at aftale leveringsdetaljer inden pladen blev produceret. Alle mål og kanter var som de skulle. Dobbelt olieret som aftalt. Kan kun sige godt om MIFApladen"

5 stjerner anmeldelse

Oliver - anmeldelse fra Trustpilot


Har du brug for hjælp? Ring til os og få vejledning

Tlf.: 9610 1520
mail@mifapladen.dk
Man-tors: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

 


Morten Kjær - kundeserviceMorten Kjær

Mette Pilgård - kundeserviceMette Pilgård

Flemming Nielsen - kundeserviceFlemming Nielsen

Jesper Jørgensen - kundeserviceJesper Fredholm

 


Hvilken type trappetrin skal du bruge?

Trappen kan være en af husets mest smukke ting i indregningen, og er en naturlig del af boligen, så derfor skal man nøje overveje, hvilken type af trappetrin man har brug for. Nogle trapper er helt specialløsninger og andre trapper er lavet efter standardmål. Når du skal have nye trappetrin, skal du først overveje hvilken type af trappe du har, for der findes nemlig mange forskellige slags trapper i de danske hjem. Du vil hos MIFApladen som udgangspunkt opleve, at vores trappetrin passer til alle typer af forskellige trapper. Så selvom du har en repros trappe, eller er trappe der svinger, kan du altid bestille trappetrin i forskellige størrelser og med forskellige udskæringer, kanter og hjørner. Så får nu nemlig trappetrin, der passer på de enkelte trin på din trappe. Prøv vores online beregner her og lave dine egne trappetrin på mål.

Vi har mange års erfaring i, at både designe og udvikle forskellige trappetrin til vores kunder udfra individuelle løsninger og behov. Så du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med nye trappetrin. Du er også velkommen til at sende en tegning af dine trappetrin, hvorefter vi vender tilbage med et overslag på prise og levering. Vi har mange kunder, der benytter sig af denne mulighed.

Indendørs trappetrin i A/B kvalitet

En trappe er først og fremmest et redskab, til at komme fra en etage til en anden, men i de senere år er en trappe også blevet en slags statussymbol i hjemmet. En trappe skal ikke længere bare være en trappe, men også være noget særligt. Når du overvejer, at skifte dine gamle trappetrin ud, så skal du altid vælge de trappetrin, der passer til boligens stil. Vores trappetrin kan som udgangspunkt bruges på alle trappetyper, men vi anbefaler kun, at trappetrinene bruges til indendørs brug, da vores trappetrin ikke er beregnet til udendørs brug. Du kan hos MIFApladen vælge imellem en helt række af forskellige træsorter, størrelser, overfladebehandlinger og kantprofiler, så du kan få indendørs trappetrin der passer helt perfekt på din trappe. Alle vores trappetrin er i høj kvalitet og produceret i A/B kvaliteter. Hvor forsiden er i kvalitet A - den synlige del, og bagsiden er i kvalitet B - den ikke synlige del.

Trapper kan varieres i det uendelige, og derfor kan du hos MIFApladen købe trappetrin til dine trapper i 8 forskellige typer træ. Det er altså helt op til dig og din familie, hvilken løsning i vælger, og hvilken type træ i synes bedst om til jeres trappe. Langt de fleste ønsker i dag en individuel trappeløsning, og den kan du få ved hjælp af flotte trappetrin fra MIFApladen. På denne måde er du selv med til at give dine trapper et personligt præg. Hvis ikke standardmålene på trappetrin fra MIFApladen passer til dine behov, har du altid mulighed for at bestille trin til trapper i specialmål.

Giv trappen et helt nyt liv og udseende

Din indendørs trappe kan være godt slidt efter mange års brug, og dine trappetrin kan være slidte. Du vil opleve, at nye trappetrin forvandler din trappe i udseendet og ved af udskifte dine trappetrin, kommer din trappe næsten til at se helt ny ud. Det kan godt betale sig, at udskifte dine trappetrin, og ikke købe en helt ny komplet trappe. Det sparer dig også for penge. Det er både nemt at udskifte sine trappetrin og renovere sin trappe med vores trappetrin fra MIFApladen. Du kan enten udskifte hele trappetrinnet, men det kan også lade sig gøre, at lime trappetrinene ovenpå de gamle. Bestil dine nye trappetrin her på siden efter standardmål, som du selv kan save til, eller bestil igennem vores online beregner, hvor du kan få det udseende du ønsker. Vi tilbyder trappetrin i 8 forskellige typer af træ.