Trappetrin - få lavet nye trappetrin her


Hvis du skal sætte dit helt eget præg på boligindretningen, og tænker på at få monteret nye trappetrin på din indendørs trappe i helt eget design, så kan vi hos MIFApladen tilbyde et stort og eksklusivt udvalg af forskellige trappetrin til indendørs brug. Du kan selv designe dine trappetrin på egne mål, eller du kan vælge at bestille vores trappetrin i træ i standardmål, som passer til de fleste trapper. Med vores online beregner kan du selv være designeren, her kan du hurtigt og nemt lave dine trappetrin, helt efter dine egne ønsker. Læs mere her på siden omkring vores trappetrin og find den løsning som passer ind på din trappe.


Trappetrin på mål billede af beregner


Bestil vores trappetrin efter mål


Ønsker du at bestille trappetrin på dine egne mål, så har vi til formålet lavet en online prisberegner, hvor du kan indtaste dine helt nøjagtige mål på dine trappetrin, hvorefter du kan se prisen på dine trappetrin.

Her er det også muligt at vælge hvilken en af vores mange træsorter, og du kan tilvælge hjørner, tap og kantprofiler på dine trappetrin.

Vi tilbyder også at overfladebehandle dine trappetrin, så de er klar til montering på din trappe.

Det er nemt at designe dine egne trappetrin på mål med vores prisberegner, hvor det er dig selv, der er designeren. Du kan tilmed se et udkast af, hvordan dine trappetrin kommer til at se ud. 

 

Klik her og prøv vores online beregner


Oliebehandling af trappetrin billede


Vi oliebehandler gerne dine trappetrin


Vi tilbyder at oliebehandle din trappetrin for dig.  Vi oliebehandler med 5 forskellige olier: natur, hvid, sort, antracitgrå og dark coco. Alle vores behandlinger udføres på både oversiden og undersiden og på alle kanter og hjørner. 

Ønsker du at bestille dine trappetrin med oliebehandling, skal du bestille igennem vores online beregner her, og tilvælge "overfladebehandling" og vælge hvilken type oliebehandling du ønsker.

Billede af kantprofiler på trappetrin


Tilføj kantprofiler på trappetrin


Vores trappetrin er som udgangspunkt med skarpe kanter. Ønsker du et andet udseende på dine trappetrin, så kan du tilvælge forskellige kantprofiler på dine trappetrin, når du bestiller igennem vores online beregner. 

Vi tilbyder 8 forskellige kantprofiler at vælge imellem, heriblandt halvrunding og helrundinger på kanter og hjørner. Se hvilke kantprofiler her, som du kan tilføje på alle kanter af trappetrinene.


 Trappetrin i massivt træ i birketræ 40mmKøb trappetrin i massiv træ


Når du bestiller trappetrin hos MIFApladen, er alle vores trappetrin i 18mm, 27mm og 40mm massivt træ. Vi leverer både trappetrin i standardløsninger og på specialmål.

Alle vores trappetrin er produceret i massivt limtræ, som er limet sammen af ca. 40mm brede stave med blandede stavlænger på mellem 160mm og 400mm. Vælger du dog at bestille trappetrin i fyrretræ, er stavende gennemgående i hele trappetrinnet.

Vi er lagerførende på alle vores trappetrin og derfor kan vi hurtigt producere og levere dine nye trappetrin i træ. 

 

Se alle de forskellige træsorter knap


Køb trappetrin i disse træsorter

Trapper kan varieres i det uendelige, og derfor kan du hos MIFApladen købe trappetrin til dine trapper i 8 forskellige typer træ. Det er altså helt op til dig og din familie, hvilken løsning i vælger, og hvilken type træ i synes bedst om til jeres trappetrin. Langt de fleste ønsker i dag en individuel trappeløsning, og den kan du få ved hjælp af flotte trappetrin fra MIFApladen. På denne måde er du selv med til at give din trappe et personligt præg. Hvis ikke standardmålene på trappetrin fra MIFApladen passer til dine behov, har du altid mulighed for at bestille trappetrin på specialmål.


 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på mail@mifapladen.dk


 
 

Trappetrin som du selv kan lave


Billige "gør-det-selv" trappetrin


Vi tilbyder en gør-det-selv løsning, hvor vi har skåret vores trappetrin til i forskellige mål og længder og efterfølgende pudset overfladen på trappetrinnene, men hvor kanterne ikke er fræset til.

Denne løsning er en alternativ og billig løsning til vores trappetrin i standardmål og vores trappetrin på mål. Det er nemlig "rå" trappetrin, som du selv kan forme, hvis du er typen, som vil lave dine egne trappetrin.

Alle vores gør-det-selv trappetrin kan bestilles i alle vores træsorter og i 18mm, 27mm og 40mm tykkelse. Så ønsker du selv at save dine trappetrin til, fræse kanter eller lave bestemte indhak, så er denne løsning perfekt til dig. 

Klik knap på gør-det-selv trappetrin

 
 

Hvorfor købe trappetrin hos MIFApladen?

 
A/B kvaliteter

Alle vores trappetrin leveres med en flot, ensartet overflade, og vi kredser altid lidt ekstra om den synlige del af trinnet.Hurtig levering
Vi leverer hurtigt dine nye trappetrin - oftest med egen bil indenfor 10 hverdage, fra ordren er betalt.

Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Så snart du har bestilt dine trappetrin, skærer vi dem til i vores egen produktion. Det sikrer dig lavere priser og hurtigere levering.


Overfladebehandling af trappetrin i træ

Når du køber trappetrin hos MIFApladen, leveres vores trappetrin ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine trappetrin. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på den enkelte træsort.Køb tilbehør til trappetrin

Her ses et udvalg af produkter til behandling af dine trappetrin. Bordplade-olier kan også fint bruges til behandling af trappetrin.

76


Få inspiration til dine trappetrin


trappetrin 40mm massivt fyrretræ med lys olie40mm trappetrin udført i massivt fyrretræ.

trappe i fyrretræ og bøgetræTrappe fremstillet af fyrretræ og bøgetræ købt hos os.

Trappetrin i 40mm asketræ lys med hvidpigmentTrappetrin udført i 40mm ask lys og behandlet med Guardian træsæbe med hvidpigment.

Bordplade med sargkant og skrå kanterTrappetrin i egetræ hvor kunden selv har udskiftet trappetrin med vores massive egetræsplader.


Indendørs trappetrin i A/B kvaliteter

En trappe er først og fremmest et redskab, til at komme fra en etage til en anden, men i de senere år er en trappe også blevet en slags statussymbol i hjemmet. En trappe skal ikke længere bare være en trappe, men også være noget særligt. Når du overvejer, at skifte dine gamle trappetrin ud, så skal du altid vælge de trappetrin, der passer til boligens stil. Vores trappetrin kan som udgangspunkt bruges på alle trappetyper, men vi anbefaler kun, at trappetrinene bruges til indendørs brug, da vores trappetrin ikke er beregnet til udendørs brug.

Du kan hos MIFApladen vælge imellem en helt række af forskellige træsorter, størrelser, overfladebehandlinger og kantprofiler, så du kan få indendørs trappetrin, der passer helt perfekt på din trappe. Alle vores trappetrin er i høj kvalitet og produceret i A/B kvaliteter. Hvor forsiden er i kvalitet A - den synlige del, og bagsiden er i kvalitet B - den ikke synlige del.

Hvilken type trappetrin skal du bruge?

Trappen kan være en af husets mest smukke ting i indregningen, og er en naturlig del af boligen, så derfor skal man nøje overveje, hvilken type af trappetrin man har brug for. Nogle trapper er helt specialløsninger og andre trapper er lavet efter standardmål. Når du skal have nye trappetrin, skal du først overveje hvilken type af trappe du har, for der findes nemlig mange forskellige slags trapper i de danske hjem. Du vil hos MIFApladen som udgangspunkt opleve, at vores trappetrin passer til alle typer af forskellige trapper. Så selvom du har en repros trappe, eller er trappe der svinger, kan du altid bestille trappetrin i forskellige størrelser og med forskellige udskæringer, kanter og hjørner. Så får nu nemlig trappetrin, der passer på de enkelte trin på din trappe.

Vi har mange års erfaring i, at både designe og udvikle forskellige trappetrin til vores kunder udfra individuelle løsninger og behov. Så du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med nye trappetrin. Du er også velkommen til at sende en tegning af dine trappetrin, hvorefter vi vender tilbage med et overslag på prise og levering. Vi har mange kunder, der benytter sig af denne mulighed.

Giv trappen et flot look med nye trappetrin

Din indendørs trappe kan være godt slidt efter mange års brug, og dine trappetrin kan være slidte. Du vil opleve, at nye trappetrin forvandler din trappe i udseendet og ved af udskifte dine trappetrin, kommer din trappe næsten til at se helt ny ud. Det kan godt betale sig, at udskifte dine trappetrin, og ikke købe en helt ny komplet trappe. Det sparer dig også for penge. Det er både nemt at udskifte sine trappetrin og renovere sin trappe med vores trappetrin fra MIFApladen. Du kan enten udskifte hele trappetrinnet, men det kan også lade sig gøre, at lime trappetrinene ovenpå de gamle. Bestil dine nye trappetrin her på siden efter standardmål, som du selv kan save til, eller bestil igennem vores online beregner, hvor du kan få det udseende du ønsker. Vi tilbyder trappetrin i 8 forskellige typer af træ.

pin