Træplader - køb træplader lige som du ønsker det


Leder du efter træplader som du kan bestille online? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos MIFApladen har vi nemlig et kæmpe stort udvalg af massive træplader i et hav af forskellige mål og træsorter. Vores træplader bliver skåret til i egen produktion fra råplader som vi selv importerer. Derfor vil du opleve, at du hos MIFApladen kan finde rigtig billige træplader til fornuftige priser i høj kvalitet. Vi leverer alle vores træplader med egen bil, som betyder, at vi kan tilbyde hurtig levering hver uge på alle ubehandlede træplader. Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med vores udvalg af træplader hos MIFApladen, så tag et nærmere kig her på siden og lad dig inspirere af vores mange træsorter på vores træplader.


Træplader efter mål


Træplader efter egne mål


Har du brug for træplader på nogle bestemte mål, så kan du selv beregne priserne på dine træplader efter mål og købe træpladerne online her.

Du indtaster dine mål i vores online beregner og vælger enten 18mm, 27mm eller 40mm tykkelse på din træplade. Når du beregner prisen på vores træplader efter dine egne mål, har du også mulighed for at tilvælge forskellige kantprofiler, hjørneafrundinger og tilvælge overfladebehandling.

Tilvælger du ikke en kantprofil, så er vores træplader med skarpe pudsede kanter.

Vi har træplader på helt op til 4,5m i længden og ned til 30cm. Du finder også bredder fra 150mm og op til 1215mm.

Træplader efter mål grøn knap


Vi tilbyder oliebehandling af dine træplader
Oliebehandling af træplader


Med MIFApladen behøver du ikke bekymre dig om, at træpladen skal oliebehandles for at holde farven og holdbarheden. Vi tilbyder nemlig oliebehandling af træplader der er købt hos os, og på den måde står du med et produkt, som ikke behøver behandling det første stykke tid.

Til vores oliebehandling tilbyder vi tre forskellige olier: naturolie, hvid olie og sor olie. Skal træpladen oliebehandles inden vi leverer træpladen til dig, skal træpladen bestilles på siden Træplader efter mål, hvor du kan tilvælge overfladebehandling.


Tilvalg af oliebehandling grøn knap

Ny kantprofil 5mm fas og 45 grader skrå
Træplader med skrå kantprofiler

Hos MIFApladen kan du selv bestemme hvilke kantprofiler, du ønsker på dine træplader, og der er et stort udvalg af forskellige kantprofiler at vælge imellem.

Vores træplader leveres som standard med skarpe kanter, og hvis du ønsker en anden kantprofil, skal du selv beregne prisen på siden træplader efter mål.

Der er en tillægspris som gælder per kant du vælger. Du kan vælge kantprofiler på alle alle kanter, eller på blot forkanten af træpladen hvis du ønsker dette.


Tilvalg af kantprofiler grøn knap


 

Massive træplader i standardmål


Træplader i standardmål


Hos MIFApladen elsker vi træ og derfor også træmøbler. Vores træplader i standardmål er skåret i bestemte længder og bredder, og de er velegnede som både køkkenbordplader, hylder, spisebordsplader og meget mere. Ligemeget hvad du skal bruge din massive træplade til, så leverer vi den rigtige løsning til dig.

Træplader i standardmål grøn knap

Gør det selv billede af træplader


Gør-det-selv træplader


Med vores "gør-det-selv-træplader" har handymanden en billig træplade, som man sekv kan tilpasse og sætte sit præg på. Træpladerne er pudset, men har ikke en pæn fræset kant, så derfor er træpladerne særdeles velegnede, hvis du selv skal arbejde videre med træpladerne – det er rigtig fornuftige træplader til billige penge.

Gør-det-selv træplader grøn knap


Køb træplader i disse træsorter


 
Har du brug for hjælp? Ring eller skriv til os.

Ring på telefon 9610 1520
eller på mail@mifapladen.dk


 

 

Mette Pilgård - kundeservice MIFApladen

Flemming Nielsen - kundeservice MIFApladen

Jesper Fredholm - kundeservice MIFApladen

Martin Madum - kundeservice MIFApladen


"Rigtig god pris"


”Rigtig god pris, pladerne af forventet kvalitet, de blev leveret præcis som lovet af venlig chauffør der bar pladerne ind sammen med mig. Venligt og serviceminded personale da jeg ringede og spurgte til, hvornår på dagen jeg kunne forvente levering. Helt perfekt handel!”


5 stjerner anmeldelse
Tina Jensen - anmeldelse fra Trustpilot

"Så nemt!"


"Det er nu anden gang vi handler hos MIFApladen og vi kan kun være super tilfredse. Mulighederne for valg af træsort, dimentioner samt efterbehandling af træplader er næsten ubegrænsede. 
De har en nem og overskuelig hjemmeside, hvor man I eget tempo kan vælge sine produkter, som de så får leveret til døren. Når vi skal have nye køkkenbordplader så kommer vi igen!"

5 stjerner anmeldelse

Thomas - anmeldelse fra Trustpilot

"Rigtig god leverance"


"Rigtig god leverance. Jeg bestilte i alt 8 plader 40mm fyr i forskellige størrelser til at lave en halvsvingstrappe - prima kvalitet til en god pris."

5 stjerner anmeldelse

Mogens Jæger - anmeldelse fra Google

"God service"


"God service. Fik opkald for at aftale leveringsdetaljer inden pladen blev produceret. Alle mål og kanter var som de skulle. Dobbelt olieret som aftalt. Kan kun sige godt om MIFApladen"

5 stjerner anmeldelse

Oliver Lanz - anmeldelse fra Trustpilot


Tilbehør til træplader


Leder du efter træplader til?

 


Træplader til det færdige produkt

Hos MIFApladen er du selv med til at skabe det færdige produkt, og du får derfor altid en træplade, der passer til dit hjem. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af vores træplader, og du kan naturligvis vælge mellem de forskellige træsorter, længder, bredder og tykkelser. Vi tilbyder blandt andet alt lige fra træplader i mahogni og til træplader i fyr og eg. Faktisk har vi hele 8 forskellige træsorter, som du kan vælge imellem på alle vores træplader. Med vores brede sortiment af træplader kan du nemt finde den træplade, som du skal bruge.

Hvis du skal bruge en helt klassisk træplade uden afrundinger, skæve mål eller andre tilpasninger, kan du her på siden finde træplader i standardmål. Med MIFApladens træplader får du naturen med ind i hjemmet. Træ i boligen er med til at skabe et godt og naturligt indeklima, og så har træplader samtidig en struktur, der vil imponere de fleste. Du kan læse mere om vores træsorter i: Ask lysBirkBøgEgFyrKirsebær - Mahogni Valnød. , og se hvilke forskellige størrelser vi tilbyder i standardmål på vores træplader.