Træplader


Leder du efter træplader, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos MIFApladen har vi nemlig et kæmpe stort udvalg af træplader i et hav af forskellige mål og træsorter. Vores træplader bliver skåret til i egen produktion fra råplader som vi selv importerer. Derfor vil du opleve, at du hos MIFApladen kan finde rigtig billige træplader til fornuftige priser i høj kvalitet. Vi leverer med egen bil, som betyder, at vi kan tilbyde forholdvis hurtig levering hver uge på alle ikke overfladebehandlede træplader. Hos MIFApladen er du selv med til at skabe det færdige produkt, og du får derfor altid en træplade, der passer til dit hjem. Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med vores udvalg af træplader hos MIFApladen, så tag et nærmere kig her på siden og lad dig inspirere af vores mange eksklusive produkter.

Skal du bruge størrere leverancer af vores træplader, er du velkommen til at kontakte os


Egetræsplade efter mål

Træplader efter mål


Har du brug for træplader på nogle bestemte mål, så kan du selv beregne priserne på dine træplader efter mål og købe træpladerne online her. 

Du skal blot indtaste dine mål i vores online beregner og vælge enten 18mm, 27mm eller 40mm tykkelse på din træplade. Når du beregner prisen på vores træplader efter dine egne specialmål, har du også mulighed for at tilvælge forskellige kantprofiler, udskårne hjørner og tilvælge overfladebehandling hvis du ønsker dette. 

Tilvælger du ikke en kantprofil, så er vores træplader som udgangspunkt med skarpe kanter, men mindre du bestiller i vores fyrretræ, som er med "takkede" kanter. 

Vi har træplader på helt op til 4,5m i længden og ned til 30cm. Du finder også bredder fra 150mm og op til 1215mm. 

Ønsker du andre størrelser end disse, skal du altså selv beregne prisen på dine træplader.

Træplader efter mål grøn knap


Sort oliebehandling af træplader
Oliebehandling af træplader


Med MIFApladen behøver du ikke bekymre dig om, at massivt træ skal oliebehandles for at holde farven og holdbarheden. Vi tilbyder nemlig oliebehandling af træplader der er købt hos os, og på den måde står du med et produkt, som ikke behøver behandling det første stykke tid.

Til vores oliebehandling tilbyder vi tre forskellige olier: Natur, hvid og sort – så der er altså rig mulighed for, at du selv kan være med til at påvirke det endelige look på dit træmøbel. Skal træpladen oliebehandles inden vi sender den til dig skal den bestilles på siden Træplader efter mål, hvor du kan tilvælge overfladebehandling og kantprofiler.Tilvalg af oliebehandling grøn knap

Skrå kantprofiler på træplader
Træplader med skrå kantprofiler

Hos MIFApladen kan du selv bestemme hvilken kantprofiler, du ønsker på dine træplader, og der er et stort udvalg af forskellige kantprofiler at vælge imellem.

Vores træplader leveres som standard med skarpe kanter, og hvis du ønsker en anden kantprofil, skal du selv beregne prisen på siden træplader efter mål.

Der er en tillægspris som gælder per kant du vælger. Du kan vælge kantprofiler på alle alle kanter, eller på blot forkanten hvis du ønsker dette. Det er mulig at bestille på fas, tap og halvrundiger samt helrundringer på alle vores træplader som er bestilt på denne side.


Tilvalg af kantprofiler grøn knap


 

Massive træplader i standardmål


Træplader i standardmål


Hos MIFApladen elsker vi træ og derfor også træmøbler. Vores træplader i standardmål er skåret i bestemte længder og bredder, og de er velegnede som både køkkenbordplader, hylder, spisebordsplader og meget, meget mere. Lige meget hvad du skal bruge din massive træplade til, så leverer vi den rigtige løsning til dig. Vores sortiment indeholder nemlig ikke nogen produkter, der er færdige fra fabrikken, og som ligger klar til at blive pakket.

Træplader i standardmål grøn knap

Gør det selv billede af træplader


Træplader gør-det-selv


Med vores "gør-det-selv-træplader" har handymanden en billig træplade, som han/hun selv kan tilpasse og sætte sit personlige præg på. Pladerne er pudset, men har ikke en pæn fræset kant, så derfor er de særdeles velegnede hvis du selv skal arbejde videre med pladerne – det er rigtig fornuftige træplader til billige penge. Er du ikke klar til selv at forarbejde træpladerne, så husk at du altid kan bestille træplader på mål hos os.

Gør-det-selv træplader grøn knap


Vores mest solgte træplader i standardmål

74

"Prisen var super"


”Har købt en stor 40 mm. køkkenbordplade i eg, med underlimet vask. Har været supertilfreds med betjeningen, og den hurtige fremstilling. Bestilte tirsdag, og fredag kunne jeg hente pladen på fabrikken. Prisen var super, og det samme var finishen på bordpladen. Jeg kan kun anbefale andre at handle hos MIFApladen”


5 stjerner anmeldelse
Michael Cores - anmeldelse fra Facebook

"Så nemt!"


"Det er nu anden gang vi handler hos MIFApladen og vi kan kun være super tilfredse. Mulighederne for valg af træsort, dimentioner samt efterbehandling af træplader er næsten ubegrænsede. 
De har en nem og overskuelig hjemmeside, hvor man I eget tempo kan vælge sine produkter, som de så får leveret til døren. Når vi skal have nye køkkenbordplader så kommer vi igen!"

5 stjerner anmeldelse

Thomas - anmeldelse fra Trustpilot

"Rigtig flot kvalitet"


"Købte i alt 8 plader 40mm fyr i forskellige størrelser, til min nye halvsvingstrappe - rigtig flot kvalitet til en god pris"

5 stjerner anmeldelse

Mogens - anmeldelse fra Google

"God service"


"God service. Fik opkald for at aftale leveringsdetaljer inden pladen blev produceret. Alle mål og kanter var som de skulle. Dobbelt olieret som aftalt. Kan kun sige godt om MIFApladen"

5 stjerner anmeldelse

Oliver - anmeldelse fra Trustpilot


Har du brug for hjælp? Ring til os og få vejledning

Tlf.: 9610 1520
mail@mifapladen.dk
Man-tors: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

 


Morten Kjær - kundeserviceMorten Kjær

Mette Pilgård - kundeserviceMette Pilgård

Flemming Nielsen - kundeserviceFlemming Nielsen

Jesper Jørgensen - kundeserviceJesper Fredholm

 


Leder du efter træplader til?

Træplader til hylder og svævehylderTræplader til
hylder


Træplader til hylder grøn knap

Opbygget reol af træplader er er malet sortTræplader til
reoler


Træplader til reoler grøn knap

Træplader til langt skrivebord Træplader til
skriveborde


Træplader til skriveborde grøn knap

Træplader til sort spisebord og hvid træbænkTræplader til
spiseborde


Træplader til spiseborde grøn knap

Find den træsort der passer til dit hjem

Her på siden har vi samlet et stort udvalg af vores træplader, og du kan naturligvis vælge mellem de forskellige træsorter, længder, bredder og tykkelser. Vi tilbyder blandt andet alt lige fra mahogniplader og valnøddeplader til plader i fyr og eg. Med vores brede sortiment af træplader kan du nemt finde den træsort, der vil passe bedst til dit hjem.

Hvis du skal bruge en helt klassisk træplade uden afrundinger, skæve mål eller andre tilpasninger, kan du her på siden finde træplader i standardmål. Med MIFApladens træplader får du naturen med ind i hjemmet. Træ i boligen er med til at skabe et godt og naturligt indeklima, og så har træplader samtidig en struktur, der vil imponere de fleste. Du kan læse mere om vores træsorter i: Ask lysBirkBøgEgFyrKirsebær - Mahogni Valnød. , og se hvilke forskellige størrelser vi tilbyder i standardmål på vores træplader.