Træplader - køb dine træplader online her


Leder du efter træplader som du kan bestille online? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos MIFApladen har vi nemlig et kæmpe stort udvalg af massive træplader i et hav af forskellige mål og træsorter. Vores træplader bliver skåret til i egen produktion fra træplader som vi selv importerer. Derfor vil du opleve, at du hos MIFApladen kan finde rigtig billige træplader til fornuftige priser i høj kvalitet.

Vi leverer alle vores træplader med egen bil, som betyder, at vi kan tilbyde hurtig levering på alle ubehandlede træplader. Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med vores udvalg af træplader hos MIFApladen, så tag et nærmere kig her på siden og lad dig inspirere af vores mange træsorter og løsninger på vores træplader.


Træplader efter mål


Bestil vores træplader efter mål


Har du brug for træplader på nogle bestemte mål, så kan du selv beregne priserne på dine træplader efter mål og købe træpladerne online her.

Du indtaster dine mål i vores beregner og vælger enten 18mm, 27mm eller 40mm tykkelse på din træplade. Når du beregner prisen på vores træplader efter dine egne mål, har du også mulighed for at tilvælge forskellige kantprofiler, hjørneafrundinger og tilvælge overfladebehandling.

Tilvælger du ikke en kantprofil, så er vores træplader med skarpe pudsede kanter.

Vi har træplader på helt op til 4,5m i længden. 
Du finder bredder fra 150mm og op til 1215mm.

Træplader efter mål grøn knap


Vi tilbyder oliebehandling af dine træplader
Oliebehandling af træplader


Med MIFApladen behøver du ikke bekymre dig om, at træpladen skal oliebehandles for at holde farven og holdbarheden. Vi tilbyder nemlig oliebehandling af træplader der er købt hos os, og på den måde står du med et produkt, som ikke behøver behandling det første stykke tid.

Til vores oliebehandling tilbyder vi tre forskellige olier: naturolie, hvid olie og sor olie. Skal træpladen oliebehandles inden vi leverer træpladen til dig, skal træpladen bestilles på siden Træplader efter mål, hvor du kan tilvælge overfladebehandling.

Ny kantprofil 5mm fas og 45 grader skrå
Træplader med skrå kantprofiler

Hos MIFApladen kan du selv bestemme hvilke kantprofiler, du ønsker på dine træplader, og der er et stort udvalg af forskellige kantprofiler at vælge imellem.

Vores træplader leveres som standard med skarpe kanter, og hvis du ønsker en anden kantprofil, skal du selv beregne prisen på siden træplader efter mål.

Der er en tillægspris som gælder per kant du vælger. Du kan vælge kantprofiler på alle alle kanter, eller på blot forkanten af træpladen hvis du ønsker dette.


 

Massive træplader i standardmål


Køb træplader i standardmål


Hos MIFApladen elsker vi træ og derfor også træmøbler. Vores træplader i standardmål er skåret i bestemte længder og bredder, og træpladerne er velegnede som både køkkenbordplader, hylder, spisebordsplader og meget mere. Ligemeget hvad du skal bruge din træplade til, så leverer vi den rigtige løsning til dig.

Træplader i standardmål grøn knap

Gør det selv billede af træplader


Billige "gør-det-selv" træplader


Med vores "gør-det-selv-træplader" har handymanden en billig træplade, som man selv kan tilpasse og sætte sit præg på. Træpladerne er pudset, men har ikke en pæn fræset kant, så derfor er træpladerne særdeles velegnede, hvis du selv skal arbejde videre med træpladerne – det er rigtig fornuftige træplader til billige penge.

Gør-det-selv træplader grøn knap


Køb træplader i disse træsorter


 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på mail@mifapladen.dk


 
 

Masser af tilbehør til træplader


 

Hvorfor købe træplader hos MIFApladen?

 
A/B kvaliteter
Alle vores træplader er med en flot ensartet overflade i en høj kvalitet.

Hurtig levering
Vi leverer hurtigt træplader og så vidt muligt indenfor 10 hverdage fra ordren er betalt med egen bil.

Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Vi skærer selv vores træplader til i egen produktion, så snart du har bestilt din træplade. Det sikrer hurtig levering.

Leder du efter træplader til?


Smarte bordben til træplader

Skal du bruge vores træplader til et nyt bord? Vi har et stort udvalg af bordben i forskellige materialer og størrelser. Se hele udvalget af bordben her.

2


Overfladebehandling af træplader

Når du køber træplader hos MIFApladen, leveres træpladerne ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine træplader. Klik her og se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på træpladerne.


Køb oliebehandling til træplader

Skal du bruge vores træplader til et nyt køkkenbord eller spisebord? Så skal du oliebehandle træpladen inden du monterer træpladen. Hos MIFApladen tilbyder vi et stort udvalg af træbehandling og træplejeprodukter, som kan benyttes til alle vores træplader.

98
 


Få inspiration til vores træprodukter


Køkkenbordplade med indhak i eg hvor bordpladen går helt ud til vinduet.

Bordplader i 27mm bøg til et køkken med udskæring og bordpladesamlinger.

Bordpladen er fremstillet på specialmål i 40mm ask lys.

Bordplade i 40mm eg med underlimet vask og udskæring til kogeplade.

 

Barbord i massivt træ - kan leveres i mange træsorterBarbord med "reoler" som ben - praktisk opbevaring
Køkken i eg med smarte detaljerKøkken i eg med smart ø i forgrunden. Skuffer på den ene side og hylder på den anden side

 

Bænk i fyr behandlet med sort olie - kan leveres i mange træsorterBænk (med FRAMES) i fyr - behandlet med Junckers Rustikolie, sort
Køkken i massiv eggetræKøkken i massiv egetræ. Smart detalje i en lille lejlighed - klik her og se hvad det er
Entreopstilling i ask lys - praktisk med opbevaring og bøjlestangEntremøbel (lavet med vores reolsystem i træ) i ask lys - praktisk med opbevaring og bøjlestang
Udsnit af køkken i massivt egetræUdsnit af køkken i eg - er specialfremstillet til kunde

  

Køkken i massiv eg - specialfremstilles efter kundens ønskerKøkken i massivt egetræ - specialfremstillet til kunde

Smarte røde bukke i fyrretræSmarte bordbukke i fyr - her er de malet røde som blikfang

Elegant spisebord i massiv askElegant spisebord i ask lys - kan leveres i mange træsorter
Praktisk mobil ø i egetræMobil ø i egetræ (lavet med vores reolsystem i træ) - med god opbevaringsplads

  

Udsnit af sofabord lavet af HOME-BOXE i eg.Udsnit af sofabord - lavet med vores reolsystem i træ i eg på hjul
HOME-BOX brugt som bordben ved arbejdsbord = praktisk opbevaringReol brugt som bordben ved arbejdsbord = praktisk opbevaring

Udsnit af reol / rumdeler lavet af HOME-BOXE i forskellige træsorter og behandlingerUdsnit af reol / rumdeler lavet med vores reolsystem i træ - forskellige træsorter og behandlinger
Spisebord med firkantede træbordbenSpisebord i fyr med smarte firkantede træbordben - kan leveres i mange træsorter

 

Lille praktisk sofabordBellevuebænk brugt som lille praktisk sofabord i et sommerhus

Robust sofabord i massiv egRobust sofabord i massivt egetræ - kan fåes i andre træsorter

Indretning af børneværelse med HOME-BOXEIndretning af børneværelse med vores reolsystem i træ
Køkken i massivt egetræ - specialfremstillet til kundeKøkken i massiv eg - alle køkkener specialfremstilles ud fra kundens ønsker


Lad MIFApladen hjælpe dig med dine træplader

Hos MIFApladen står vi altid klar til at hjælpe dig, og hvis du har spørgsmål til vores udvalg af træplader, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os. Hvis du vil have inspiration til, hvad der hitter lige nu inden for træmøbler og produkter lavet af vores træplader, så kan du med fordel tage et kig på vores inspirationssider. MIFApladen gør dit træprojekt nemmere for dig, og vi kan levere alle vores træplader hjem til dig. Bestil dine træplader hos MIFApladen i dag, og få dine træplader leveret hurtigst muligt.

Træplader i høj kvalitet

Træmøbler er efterhånden blevet en klassiker i de fleste hjem og med god grund. Træmøbler skaber nemlig hygge i hjemmet, og så er træ med til at give en eksklusiv stemning. Derudover er træmøbler af god kvalitet, og du får derfor et produkt, der ikke ser slidt ud selv efter mange år. Med træplader fra MIFapladen har du mange muligheder for at skabe et unikt design af gode materialer. Skal du eksempelvis bygge et spisebord, er vores træplader særligt velegnede. Mangler du bordben til din træplade, har vi også et stort udvalg af bordben. Bordben er en essentiel del af dit bord, og derfor er det vigtigt at vælge ben, der får dit bord til at stå solidt.

Vores træplader i høje kvaliteter og er træplader som vi importerer og selv skærer til efter mål i egen produktion. Vi fører træplader i det man kalder en A/B kvalitet. 

Træplader til det færdige produkt

Hos MIFApladen er du selv med til at skabe det færdige produkt, og du får derfor altid en træplade, der passer til dit hjem. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af vores træplader, og du kan naturligvis vælge mellem de forskellige træsorter, længder, bredder og tykkelser. Vi tilbyder blandt andet alt lige fra træplader i mahogni og til træplader i fyr og eg. Faktisk har vi hele 8 forskellige træsorter, som du kan vælge imellem på alle vores træplader. Med vores brede sortiment af træplader kan du nemt finde den træplade, som du skal bruge.

Hvis du skal bruge en helt klassisk træplade uden afrundinger, skæve mål eller andre tilpasninger, kan du her på siden finde træplader i standardmål. Med MIFApladens træplader får du naturen med ind i hjemmet. Træ i boligen er med til at skabe et godt og naturligt indeklima, og så har træplader samtidig en struktur, der vil imponere de fleste. Du kan læse mere om vores træsorter i: Ask lysBirkBøgEgFyrKirsebær - Mahogni Valnød. , og se hvilke forskellige størrelser vi tilbyder i standardmål på vores træplader.

Billige træplader til mange formål

MIFApladens træplader er velegnede til mange forskellige formål som fx hylder, vinduesbundstykker, bordplader, køkkener – og reoler, hvis du selv skal i gang med at designe og save. Vores træplader findes i tykkelserne 18mm, 27mm og 40mm. Skal du bruge træpladen til spisebord eller skrivebord skal du huske nogle stabile bordben – der finder du et stort udvalg hos os – se udvalget af bordben her. Vi rigtigt fornuftige priser på alle vores træplader, da vi selv importerer træpladerne og skærer til efter mål i egen produktion. Derfor slipper du for dyre mellemled, når du køber træplader online hos MIFApladen.

pin