Træbordplader - bordplader i træ


Vores speciale er at producere træbordplader til passer til boligens indretning, og hos MIFApladen mener ikke, at det skal være dyrt at få en ny bordplade i massivt træ. Det kan du nemlig se på vores priser, som er rigtig fornuftige på alle vores træbordplader. Vi har massive træbordplader til køkkener, spiseborde, sofaborde og hvor du ellers skal bruge en bordplade i træ.

Du finder mange forskellige træsorter i vores store sortiment af træbordplader i standardmål, eller du kan selv beregne din pris på din træbordplade, med vores online beregner. Hos MIFApladen underlimer vi også vaske på alle vores bordplader, hvis vasken og bordpladen er bestil hos hos. Træ et stadigt populært, når man skal vælge hvilken type bordplade, man ønsker. Det kan vi hos MIFApladen godt fortstå, da træet giver både varme og hygge i hjemmet, men hvor du også selv har mulighed for at skabe den træbordplade, som du ønsker. For overfladebehandler du bordpladen med olie, kan du give bordpladen præsis det udtryk, du ønsker. 


Beregn priser på træbordplader på mål billede

Træbordplader efter specialmål


Hos MIFApladen producerer vi træbordplader efter dine egne mål og ønsker. Vi kan nemlig tilbyde dig, at fremstille bordplader i træ på specialmål og med forskellige kantprofiler og andre tilvalg.

Til dette formål, kan du selv beregne prisen på din bordplade i træ med vores online beregner. Her kan du selv indtaste bredde, længde og vælge tykkelse på din bordplade, samt hvilken træsort du ønsker. Du har også mulighed for, at tilvælge kantprofiler, hjørner og indhak i bordpladen.

Du har også mulighed for at tilvælge overfladebehandling med olie. Bestiller du flere forskellige træbordplader på dine egne mål, som skal sættes sammen med samlinger, har du også mulighed for at bestille bordpladesamlinger

Vi underlimer også køkkenvaske på alle vores træbordplader, hvis du skal bruge en køkkenvask på din træbordplade. Dog skal køkkenvasken købe her hos os. 
 

Træbordplader efter mål grøn knap


Oliebehandling af træbordplader


Skal resultatet være helt perfekt, når du bestiller dine nye træbordplader online hos MIFApladen?

Så tilbyder vi at overfladebehandle vores bordplader i træ, inden vi afsender bordpladerne til dig. Vi overfladebehandler med 3 forskellige typer af olie: natur olie, hvid olie og sort olie. 

Oliebehandlingen af vores træbordplader, kan du tilvælge, når du bestiller din træbordplade på mål, med vores online beregner her.
 
Tilvælger du oliebehandling, skal du forvente ekstra leveringstid, da en bordplade i træ skal tørre af flere omgange efter de enkelte oliebehandlinger. Vi anbefalder, at man mindst oliebehandler 2 gange, inden man tager bordpladen i brug.

Du skal altid oliebehandle din træbordplade inden brug og kræver også løbende vedligeholdelse, for at gøre bordpladen modstandsdygtig overfor vand og snavs.


Læs mere knap om oliebehandling af træbordpalder

Vi tilbyder oliebehandling af dine træbordplader


Skå kantprofiler på træbordplader
Træbordplader med skrå kantprofiler

Når du bestiller en ny bordplade i massivt træ hos MIFApladen, så kan du selv bestemme, hvordan du ønsker dine kanter lavet på alle vores træbordplader. Vores træbordplader kommer som udgangspunkt med skarpe kanter, men med vores online beregner, har du selv mulighed for at tilvælge, hvordan du ønsker, at din kantprofil skal se ud. 

Vi tilbyder blandt andet følgende kantprofiler: 

  • Halvrunding
  • Helrunding
  • 2x2mm fas og 1x2 mm fas
  • 15 grader skå kantprofil
  • Og meget mere...


Kantprofiler træbordplader grøn knap


Træbordplader i standardmål i massivt træ


Træbordplader i standardmål


Vores bordplader i træ efter standardmål, er træbordplader, som vi skærer ud i bestemte mål, hvorefter træbordpladerne får helt skarpe og klassiske kanter. Her finder du bordpladerne i vores forskellige træsorter i 27mm og 40mm tykkelser med en pæn og pudset overflade. Alle vores træbordplader i standardmål er lavet i massivt limtræ. 

Se de forskellige træbordplader i de enkelte træsorter her: ask lys, birk, bøg, eg, fyr, kirsebær, mahogni og valnød

Massive træbordplader i standardmål knap

Billede af lav-det-selv træbordplader


Køb billige træbordplader


Skal du bruge en billig bordplade i træ? Så er vores gør-det-selv træbordplader en perfekt løsning. Her kan du nemlig købe billige træbordplader i faste mål i 18mm, 27mm og 40mm tykkelse.

Træbordplader har ikke pæne fræset kanter som vores andre træbordplader, men er dog pudset pæne på overfladen. Vores fyrretræs bordplader vil have takkede ender, da disse træbordplader ikke er savet til i enderne efter limning. Denne type træbordplader, er altså bordplader i træ til virkelige fornufitge priser, som du selv kan forme som til vil.

Gør-det-selv træbordplader grøn knap


Træbordplade til køkken i 40mm

Træbordplader til køkkener


Køkkenbordplader i træ er et rigtigt populært valg hos MIFApladen. Her kan du nemlig vælge imellem et stort udvalg af træbordplader, som er perfekte til at blive brugt som en køkkenbordplade. Du finder rigtigt mange forskellige køkkenbordplader i forskellige længder, tykkelser og bredder i alle vores standardmål. 

Vi tilbyder også, at lave køkkenbordplader i træ efter specialmål, hvor du selv kan designe din træbordplade til køkkenet efter dine egne mål med vores online beregner her, eller du kan sende os en tegning af, hvordan du ønsker din køkkenbordplade skal se ud. Alle vores træbordplader til køkkener, kan bestilles i 27mm og 40mm tykkelse og i længder på helt op til 4,5m. Vi underlimer også gerne køkkenvaske, eller laver udskæringer til dette.

Du kan se vores køkkenbordplader i de enkelte træsorter her: Ask lys, Birk, Bøg, Eg, Fyr, Kirsebær, Mahogni og Valnød.

 

Se mere af køkken træbordplader knap

 

Få inspiration til din træbordplade

Igennem mange år har MIFApladen levereret mange forskellige løsninger af massive træbordplader, som er tilpasset vores kunders ønsker og behov. Nedenfor giver vi dig et lille udpluk af nogle af de bordplader i træ, som vi har lavet til forskellige køkkener, sofaborde og spiseborde - for at give dig inspiration til, hvordan vi også kan lave en løsning til dig, som ønsker en ny bordplade i massivt træ. 

 

Billede af sofabordsplade i massivt egetræSofabord i eg behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid. Bordets længde er lavet i specialmål, så det passer med sofaernes længde. Bordet er med FRAMES som ben.
Træspisebord i oliebehandlet egetræ med sorte bordbenSpisebord i massivt egetræ med skrå sorte koniske bordben og skrå kanteprofiler. Bordpladen er behandlet med olie.
Sofabord i massivt egetræ behandlet med hvid olieSofabordet på billedet er lavet i eg og behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid. Bordet er med FRAMES som ben.
Sæbebehandler spisebord i egetræ med sargkantSpisebord i eg behandlet med sæbe. Kunden har selv lavet en sargkant, så bordpladen ser ekstra tyk ud og har også selv lavet den skrå kant mellem de 2 plader. 

 

Kokken træbordplade i 27mm massiv bøgKøkkenbordplader i 27mm massivt bøgetræ leveret fra MIFApladen med bordpladesamlinger og nedsænket kogeplade i træbordpladen
Køkkenbordplade med specialudskæring i mahogniKøkkenbordplade i mahognitræ med specialudskæringer foretaget hos MIFApladen. Behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.
Træbordplade i egetræ til køkken med brosamlingKøkkenbordplader i eg behandlet med naturolie. Brosamlingen er vores populære bellevue-samling. Køkkenet er fra IKEA og greb er fra byRavn.
Træbordplade til køkken i 40mm ask lysBordplade og gavle i denne vaskeø er fremstillet af vores massive træbordplader i 40mm ask lys.

Massiv træbordplader med underlimet Blanco Vask


Træbordplader med underlimet vask


Hos MIFApladen tilbyder vi en komplet løsning, hvor vi skærer ud i vores træbordplader til underlimning af forskellige køkkenvaske fra vores eget sortiment, så din køkkenvask ligger i en fordybning i træbordpladen, og du ikke får kanter der samler snavs m.m. 

Du kan se hvilke køkkenvaske her, som vi tilbyder at underlime vores massive bordplader i træ med. Skal du have underlimet en vask i en bordplade, kræver det, at du køber en af vores vaske fra vores leverandører, og du sender os en tegning af, hvor i træbordpladen du ønsker at få underlimet din køkkenvask.

Træbordplader med underlimet vask knap

Køkken i massivt egetræ behandlet med naturolie


Køkkenløsninger i massivt træ


Hos MIFApladen tilbyder vi en komplet løsning, hvis du ønsker et køkken i massivt træ. Vi har igennem årerne leveret rigtigt mange individueller køkkenløsninger i vores mange træsorter, som er tilpasset vores kunders ønsker og behov. 

Så er du på udkig efter en ny træbordplade, og med f.eks. en underlimet vask, så hvorfor ikke begynde at kigge på at få hele køkkenet skiftet ud, med en køkkenløsning fra MIFApladen?

Vi er nemlig klar til at lytte, og det koster ikke noget at spørge.

Køkkenløsninger i massivt træ grøn knap


Vores mest solgte træbordplader i standardmål

53

"Prisen var super"


”Har købt en stor 40 mm. køkkenbordplade i eg, med underlimet vask. Har været supertilfreds med betjeningen, og den hurtige fremstilling. Bestilte tirsdag, og fredag kunne jeg hente pladen på fabrikken. Prisen var super, og det samme var finishen på bordpladen. Jeg kan kun anbefale andre at handle hos MIFApladen”


5 stjerner anmeldelse
Michael Cores - anmeldelse fra Facebook

"Så nemt!"


"Det er nu anden gang vi handler hos MIFApladen og vi kan kun være super tilfredse. Mulighederne for valg af træsort, dimentioner samt efterbehandling af træplader er næsten ubegrænsede. 
De har en nem og overskuelig hjemmeside, hvor man I eget tempo kan vælge sine produkter, som de så får leveret til døren. Når vi skal have nye køkkenbordplader så kommer vi igen!"

5 stjerner anmeldelse

Thomas - anmeldelse fra Trustpilot

"Rigtig flot kvalitet"


"Købte i alt 8 plader 40mm fyr i forskellige størrelser, til min nye halvsvingstrappe - rigtig flot kvalitet til en god pris"

5 stjerner anmeldelse

Mogens - anmeldelse fra Google

"God service"


"God service. Fik opkald for at aftale leveringsdetaljer inden pladen blev produceret. Alle mål og kanter var som de skulle. Dobbelt olieret som aftalt. Kan kun sige godt om MIFApladen"

5 stjerner anmeldelse

Oliver - anmeldelse fra Trustpilot


Har du brug for hjælp? Ring til os og få vejledning

Tlf.: 9610 1520
mail@mifapladen.dk
Man-tors: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

 


Morten Kjær - kundeserviceMorten Kjær

Mette Pilgård - kundeserviceMette Pilgård

Flemming Nielsen - kundeserviceFlemming Nielsen

Jesper Jørgensen - kundeserviceJesper Fredholm

 


MIFApladen leverer træbordplader i høj kvalitet

Vi går aldrig på komprosmis med kvaliten af vores bordplader i træ, og det kan heller ikke ses på prisen, hvor alle vores træbordplader kan købes online til rigtige fornuftige priser. Hos MIFApladen kan vi nemlig holde priserne nede, da alle vores træbordplader er skåret til i egen produktion på egne maskiner. Dermed slipper du for dyre mellemled, og får en træbordplade direkte fra producenten. Alle vores træbordplader er i A/B kvalitet, som er den højeste kvalitet, du kan opnå indenfor bordplader i træ. Kvalitet A betyder, at overfladen er i en kvalitet A og underfladen er i en kvalitet B. Med kvalitet A får du en overflade, der er fri for dybe knaster og revner og giver en super flot overfladen. Kvalitet B betyder, at på undersiden af bordpladen kan der forkomme flere knaster, som er uden betydning for funktionaliteten, da dette ikke er en synlig del på bordpladen.


Træbordplader med massere af muligheder

Træbordplade i massiv træ til badeværelserTræbordplader til badeværelser

Giv badeværelset nyt liv med en af vores mange forskellige træbordplader til badeværelset.

Se mere knap træbordplader badeværelse

Løse træbordplader til skrivebordeTræbordplader til skriveborde

Skrivebordsplader i træ i et hav af mål og størrelser i alle vores standardmål. Køb din træbordplade til skrivebordet her.

Se mere knap træbordplader skriveborde

Massive træbordplader til sofabordeTræbordplader til
sofaborde

Du kan bestille en ny bordplade i massivt træ til dit sofabord i hele 8 forskellige træsorter hos MIFApladen.

Se mere knap træbordplader sofaborde

Træbordplader til spiseborde i massivt træTræbordplader til
spiseborde

Køb massive træbordplader til spiseborde i standardmål eller efter dine helt egne specialmål og kantprofiler.

Se mere knap træbordplader spiseborde

Træbordplader med kortstav og langstav i massivt træ

Hos MIFApladen tilbyder vi massive træbordplader på mål, i standardmål eller som gør-det-selv træbordplader. Fælles for alle vores bordplader i træ, er et vores bordplader i alle vores træsorter er lavet af limtræ, som er korte og lange stave, der limes sammen til en stor træplade. I vores 7 træsorter: asketræ lys, birketræ, bøgetræ, egetræ, kirsebærtræ, mahognitræ og valnøddetræ er bordpladerne limet sammen af korte stave i ca. 40mm. bredde og med længder mellem 160mm og 400mm. Kun i vores fyrretræ kan du bestille en massiv bordplade, hvor stavene er langstav. Det vil sige, at det er gennemgående stave i hele bordpladens længde. Vi skærer selv alle vores træbordplader til på egne maskiner i egen produktion, ud fra råplader som vi importerer. Du får altså bordplader i træ i en høj A/B kvalitet, men hvor priserne er yderst fornuftige. Alle vores massive træbordplader hos MIFApladen bliver skåret til i egen produktion, og de forskellige træsorter er i massivt limtræ, som er limet sammen af korte stave. Dog kan du i vores fyrretræ bestille træbordplader med gennemgående stave i hele bordpladens længde. 

Skab en varm stemning i indretnigen med en bordplade i træ

En bordplade i træ er med at skabe en rigtig varm og hyggelig stemning i boligindretningen. Træ er nemlig et naturmateriale, som gør, at du også får naturen ind i det hjem. Træ er stadigt rigtig moderne i boligindretningen, og der er mange gode grunde til. Flere og flere vælger nemlig at få en ny bordplade i træ, og f.eks. ikke bruge laminat eller andre materialer som bordplade. Der findes rigtig mange forskelllige træsorter at vælge imellem, og du kan også behandle din bordplade med olie, så du får en helt unik bordplade, der står i rigtig god kontrast til de hvide vægge og hvide køkkenskabe i boligen.

Meningerne omkring bordplader i træ er mange, og flere mener, at en træbordplade er upraktisk og kræver en masse vedligeholdelse og bliver grim at se på. Det kan også være rigtigt nok, at en bordplade i træ kræver mere vedligeholdelse, men søger du løbende for at tørre bordpladen af, og behandle den med olie, har du en flot bordplade, der holder i rigtigt mange år. En bordplade i træ kræver f.eks. ikke så meget vedligeholdelse som en marmor bordplade. En træbordplade også mere hygiejnisk end andre bordplader, da bakterier har svært ved at leve på denne type bordplade.

27mm og 40mm massive bordplader i træ

MIFApladen tilbyder flere forskellige tykkelser på vores træbordplader, som er vores anbefalinger af tykkelser, når du skal bruge en ny en bordplade i massivt træ. De tykkelser vi anbefaler hos MIFApladen er 27mm og 40mm, da dette er velegnet til vægten bordpladerne skal bære, samt det formål som bordpladerne skal bruges til. Går du længere ned end 27mm i tykkelsen, kræver det en understøttelse af bordpladen, som ikke vil være en optimal løsning. Ønsker du andre størrelser der er mindre ed 27mm og 40mm af vores træbordplader, skal du selv slibe dem ned, eller bestille vores gør-det-selv træbordplader her.