Træbordplader - bordplader i træ som du ønsker


Vores speciale er at producere træbordplader til passer til boligens indretning, og hos MIFApladen mener ikke, at det skal være dyrt at få en ny bordplade i massivt træ. Det kan du nemlig se på vores priser, som er rigtig fornuftige på alle vores træbordplader. Vi har massive træbordplader til køkkener, spiseborde, sofaborde og hvor du ellers skal bruge en bordplade i træ.

Du finder mange forskellige træsorter i vores store sortiment af træbordplader i standardmål, eller du kan selv beregne din pris på din træbordplade, med vores online beregner. Hos MIFApladen underlimer vi også vaske på alle vores bordplader, hvis vasken og bordpladen er bestil hos hos. Træ et stadigt populært, når man skal vælge hvilken type træbordplade, man ønsker. Det kan vi hos MIFApladen godt fortstå, da træet giver både varme og hygge i hjemmet, men hvor du også selv har mulighed for at skabe den træbordplade, som du ønsker. For overfladebehandler du træbordpladen med olie, kan du give btræordpladen præsis det udtryk, du ønsker.


Beregn priser på træbordplader på mål billede


Bestil træbordplader efter mål


Hos MIFApladen producerer vi træbordplader efter dine egne mål og ønsker. Vi tilbyder dig, at fremstille bordplader i træ på specialmål og med forskellige kantprofiler og andre tilvalg.

Til dette formål, kan du selv beregne prisen på din træbordplader med vores online beregner. Her kan du selv indtaste bredde, længde og vælge tykkelse på din træbordplade, samt hvilken træsort du ønsker.

I beregneren kan du tilvælge overfladebehandling med olie. Bestiller du flere forskellige træbordplader på dine egne mål, som skal sættes sammen med samlinger, har du også mulighed for at bestille bordpladesamlinger

Træbordplader efter mål grøn knap


Vi tilbyder oliebehandling af dine træbordplader


Oliebehandling af træbordplader


Skal resultatet være helt perfekt, når du bestiller dine nye træbordplader online hos MIFApladen?

Så tilbyder vi at overfladebehandle vores bordplader i træ, inden vi leverer træbordpladerne til dig. Vi overfladebehandler med 5 forskellige olier: natur, hvid, sort, antracitgrå og dark coco olie.

Oliebehandlingen af vores træbordplader, kan du tilvælge, når du bestiller din træbordplade på mål, med vores online beregner her.

Du skal altid oliebehandle din træbordplade inden montering og kræver løbende vedligeholdelse, for at gøre træbordpladen modstandsdygtig overfor snavs m.m.

Skå kantprofiler på træbordplader


Træbordplader med kantprofiler

Når du bestiller en træbordplade i massivt træ hos MIFApladen, så kan du selv bestemme, hvordan du ønsker dine kantprofiler på alle vores træbordplader med vores store udvalg af kantprofiler. 


Vores træbordplader kommer som udgangspunkt med skarpe kanter, men med vores online beregner, har du selv mulighed for at tilvælge, hvordan du ønsker, at din kantprofil skal se ud.

Her har du mulighed for, om du ønsker en kantprofil på alle kanter eller på udvalgte kanter. Se hvilke kantprofiler vi tilbyder her.


Træbordplader i standardmål i massivt træ


Køb træbordplader i standardmål


Vores bordplader i træ efter standardmål, er træbordplader, som vi skærer ud i bestemte mål, hvorefter træbordpladerne får helt skarpe og klassiske kanter.

Her finder du bordpladerne i vores forskellige træsorter i 27mm og 40mm tykkelser med en pæn og pudset overflade. Alle vores træbordplader i standardmål er lavet i massivt limtræ. 


Billede af lav-det-selv træbordplader


Billige "gør-det-selv" træbordplader


Skal du bruge en billig bordplade i træ? Så er vores gør-det-selv træbordplader en perfekt løsning. Her kan du nemlig købe billige træbordplader i faste mål i 18mm, 27mm og 40mm tykkelse.

Træbordpladerne har ikke pæne fræset kanter som vores andre træbordplader, men er dog pudset pæne på overfladen.Køb træbordplader i disse træsorter


Træbordplade til køkken i 40mm


Træbordplader til køkkener


Køkkenbordplader i træ er et rigtigt populært valg hos MIFApladen. Her kan du vælge imellem et stort udvalg af træbordplader, som er perfekte til køkkenbordplader. Du finder rigtigt mange forskellige køkkenbordplader i forskellige længder, tykkelser og bredder.

Vi tilbyder også, at lave køkkenbordplader i træ efter specialmål, hvor du selv kan designe din træbordplade til køkkenet efter dine egne mål med vores online beregner her.

Du kan se vores køkkenbordplader i de enkelte træsorter her: Ask lys, Birk, Bøg, Eg, Fyr, Kirsebær, Mahogni og Valnød.

Se mere af køkken træbordplader knap


 
Har du brug for hjælp?

Ring på telefon 9610 1520
eller skriv på mail@mifapladen.dk


 
 

Tilbehør til træbordplader


 

Hvorfor købe træbordplader hos MIFApladen?

 
A/B kvaliteter
Alle vores træbordplader er med en flot ensartet overflade i en høj kvalitet.

Hurtig levering
Vi leverer hurtigt vores træbordplader - oftest med egen bil indenfor 10 hverdage, fra ordren er betalt.

Fordelagtige priser
Selvom kvaliteten er høj, får du altid fordelagtige priser i forhold til konkurrenterne. Hos os slipper du nemlig for dyre mellemled.

Egen produktion
Vi skærer selv vores træbordplader til i egen produktion, så snart du har bestilt din træbordplade. Det sikrer hurtig levering på træbordplader.

Træbordplader med mange muligheder


Populære bordben til vores træbordplader

Vi har mange forskellige bordben som passer til vores træbordplader? Se hele udvalget af bordben her.

2


Massiv træbordplader med underlimet Blanco Vask


Træbordplader med underlimet vask


Hos MIFApladen tilbyder vi en komplet løsning, hvor vi skærer ud i vores træbordplader til underlimning af forskellige køkkenvaske fra vores eget sortiment, så din køkkenvask ligger i en fordybning i træbordpladen, og du ikke får kanter der samler snavs m.m. 

Du kan se hvilke køkkenvaske her, som vi tilbyder. Skal du have underlimet en vask i en træbordplade, kræver det, at du køber en af vores vaske fra vores leverandører, og du sender os en tegning af, hvor i træbordpladen du ønsker at få underlimet din køkkenvask.

Køkken i massivt egetræ behandlet med naturolie


Køkkenløsninger i massivt træ


Vi har igennem årerne leveret rigtigt mange individueller køkkenløsninger i vores mange træsorter, som er tilpasset vores kunders ønsker og behov. Hos MIFApladen tilbyder vi en komplet løsning, hvis du ønsker et køkken i massivt træ.

Så er du på udkig efter en ny træbordplade, og med f.eks. en underlimet vask, så hvorfor ikke begynde at kigge på at få hele køkkenet skiftet ud, med en køkkenløsning i træ fra MIFApladen?


Overfladebehandling af træbordplader

Når du køber træbordplader hos MIFApladen, leveres træbordpladerne ubehandlede og skal behandles inden montering. Du har derfor selv mulighed for at bestemme, hvordan du vil overfladebehandle dine træbordplader. Nedenunder kan du se eksempler på overfladebehandling med vores træplejeprodukter, så du kan få et indtryk af de forskellige behandlingers effekt på den enkelte træsort. Du skal altid overfladebehandle din træbordplade inden du tager træbordpladen i brug eller monterer den. Hvis du ikke overfladebehandler din træbordplade (en olie er en god idé), så kan træbordpladen revne ellers slå sig.


Køb oliebehandling til træbordplader

Du skal overfladebehandle din træbordplade inden du tager træbordpladen i brug. Hos MIFApladen tilbyder vi et stort udvalg af træbehandling og træplejeprodukter

98


Få inspiration til din træbordplade

Igennem mange år har MIFApladen levereret mange forskellige løsninger af massive træbordplader, som er tilpasset vores kunders ønsker og behov. Nedenfor giver vi dig et lille udpluk af nogle af de bordplader i træ, som vi har lavet til forskellige køkkener, sofaborde og spiseborde - for at give dig inspiration til, hvordan vi også kan lave en løsning til dig, som ønsker en ny bordplade i massivt træ.

Billede af sofabordsplade i massivt egetræSofabord i eg behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid. Bordets længde er lavet i specialmål, så det passer med sofaernes længde. Bordet er med FRAMES som ben.
Træspisebord i oliebehandlet egetræ med sorte bordbenSpisebord i massivt egetræ med skrå sorte koniske bordben og skrå kanteprofiler. Bordpladen er behandlet med olie.
Sofabord i massivt egetræ behandlet med hvid olieSofabordet på billedet er lavet i eg og behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, hvid. Bordet er med FRAMES som ben.
Sæbebehandler spisebord i egetræ med sargkantSpisebord i eg behandlet med sæbe. Kunden har selv lavet en sargkant, så træbordpladen ser ekstra tyk ud og har også selv lavet den skrå kant mellem de 2 plader. 

 

Kokken træbordplade i 27mm massiv bøgTræbordplade i 27mm massivt bøgetræ leveret fra MIFApladen med bordpladesamlinger og nedsænket kogeplade i træbordpladen
Køkkenbordplade med specialudskæring i mahogniTræbordplade i mahognitræ med specialudskæringer foretaget hos MIFApladen. Behandlet med Trip Trap køkkenbordsolie, natur.
Træbordplade i egetræ til køkken med brosamlingTræbordplader i eg behandlet med naturolie. Brosamlingen er vores populære bellevue-samling. Køkkenet er fra IKEA og greb er fra byRavn.
Træbordplade til køkken i 40mm ask lysTræbordplade og gavle i denne vaskeø er fremstillet af vores massive træbordplader i 40mm ask lys.

MIFApladen leverer træbordplader i høj kvalitet

Vi går aldrig på komprosmis med kvaliten af vores træbordplader, og det kan heller ikke ses på prisen, hvor alle vores træbordplader kan købes online til rigtige fornuftige priser. Hos MIFApladen kan vi nemlig holde priserne nede, da alle vores træbordplader er skåret til i egen produktion på egne maskiner. Dermed slipper du for dyre mellemled, og får en træbordplade direkte fra producenten. Alle vores træbordplader er i A/B kvalitet, som er den højeste kvalitet, du kan opnå indenfor træbordplader. Kvalitet A betyder, at overfladen er i en kvalitet A og underfladen er i en kvalitet B. Med kvalitet A får du en overflade, der er fri for dybe knaster og revner og giver en super flot overfladen. Kvalitet B betyder, at på undersiden af bordpladen kan der forkomme flere knaster, som er uden betydning for funktionaliteten, da dette ikke er en synlig del på bordpladen.

Klik her og få mere information omkring vores træbordplader 

Træbordplader med kortstav og langstav i massivt træ

Hos MIFApladen tilbyder vi massive træbordplader på mål, i standardmål eller som gør-det-selv træbordplader. Fælles for alle vores bordplader i træ, er et vores bordplader i alle vores træsorter er lavet af limtræ, som er korte og lange stave, der limes sammen til en stor træplade. I vores 7 træsorter: asketræ lys, birketræ, bøgetræ, egetræ, kirsebærtræ, mahognitræ og valnøddetræ er bordpladerne limet sammen af korte stave i ca. 40mm. bredde og med længder mellem 160mm og 400mm. Kun i vores fyrretræ kan du bestille en massiv bordplade, hvor stavene er langstav. Det vil sige, at det er gennemgående stave i hele bordpladens længde. Vi skærer selv alle vores træbordplader til på egne maskiner i egen produktion, ud fra råplader som vi importerer. Du får altså bordplader i træ i en høj A/B kvalitet, men hvor priserne er yderst fornuftige. Alle vores massive træbordplader hos MIFApladen bliver skåret til i egen produktion, og de forskellige træsorter er i massivt limtræ, som er limet sammen af korte stave. Dog kan du i vores fyrretræ bestille træbordplader med gennemgående stave i hele bordpladens længde. 

Skab en varm stemning i indretnigen med en træbordplade

En bordplade i træ er med at skabe en rigtig varm og hyggelig stemning i boligindretningen. Træ er nemlig et naturmateriale, som gør, at du også får naturen ind i det hjem. Træ er stadigt rigtig moderne i boligindretningen, og der er mange gode grunde til. Flere og flere vælger nemlig at få en ny bordplade i træ, og f.eks. ikke bruge laminat eller andre materialer som bordplade. Der findes rigtig mange forskelllige træsorter at vælge imellem, og du kan også behandle din bordplade med olie, så du får en helt unik bordplade, der står i rigtig god kontrast til de hvide vægge og hvide køkkenskabe i boligen.

Meningerne omkring bordplader i træ er mange, og flere mener, at en træbordplade er upraktisk og kræver en masse vedligeholdelse og bliver grim at se på. Det kan også være rigtigt nok, at en bordplade i træ kræver mere vedligeholdelse, men søger du løbende for at tørre bordpladen af, og behandle den med olie, har du en flot bordplade, der holder i rigtigt mange år. En bordplade i træ kræver f.eks. ikke så meget vedligeholdelse som en marmor bordplade. En træbordplade også mere hygiejnisk end andre bordplader, da bakterier har svært ved at leve på denne type bordplade.

27mm og 40mm massive træbordplader

MIFApladen tilbyder flere forskellige tykkelser på vores træbordplader, som er vores anbefalinger af tykkelser, når du skal bruge en ny en bordplade i massivt træ. De tykkelser vi anbefaler hos MIFApladen er 27mm og 40mm, da dette er velegnet til vægten bordpladerne skal bære, samt det formål som bordpladerne skal bruges til. Går du længere ned end 27mm i tykkelsen, kræver det en understøttelse af bordpladen, som ikke vil være en optimal løsning. Ønsker du andre størrelser der er mindre ed 27mm og 40mm af vores træbordplader, skal du selv slibe dem ned, eller bestille vores gør-det-selv træbordplader her.

pin