Barstole i træ


En høj barstol er uundværlig ved hjemmebaren eller ved et højbord i køkkenet. Men på grund af de lange ben kan barstole ofte blive en usikker affære, hvor løse stoleben og for små sæder gør det til en kamp at blive siddende på stolen. Derfor har vi med vores barstole sat holdbarhed og komfort i fokus.

Barstolene er sat sammen med de stærke Bellevue-samlinger, der giver en meget holdbar men samtidig stilren stol. Alle vores barstole har derudover en praktisk fodstøtte på begge sider, der er rar at hvile fødderne på, og som gør stolen nem at komme op på.

Barstolen findes i flere træsorter og i forskellige højder. Har du andre ønsker til mål end dem, der er mulige nedenfor, så send os gerne en mail med dine ønsker, og vi vil finde ud af, om det kan lade sig gøre.

Stilen på vores barstole passer perfekt til vores borde med Bellevue-samling, da det er netop denne samling, der går ingen. Det giver en god symmetri mellem bord og stole. Vi kan derfor anbefale vores barstole sammen med et Bellevue-bord - kontakt os for at høre mere om høje Bellevue-borde.

Du kan vælge mellem de forskellige træsorter og højder i den grå menu.


 
pin